Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ale to chyba anglik tak?

od ilu licytacja? dowiedz się o jej stan i licytuj :) myślę że przy takiej pojemności nie będziesz miał dużej konkurencji :naughty:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale to chyba anglik tak?

od ilu licytacja? dowiedz się o jej stan i licytuj :) myślę że przy takiej pojemności nie będziesz miał dużej konkurencji :naughty:

Łukasz - przestań palić to świństwo, bo Ci się na oczy rzuca. :kox:

Widać jak byk, że to euro wersione. :) Dodam, że prawdopodobnie ma już LPG. :tongue4:

Opublikowano

nie no jak tak to zmienia postać rzeczy :naughty: 2,7 +Q :kox: myślałem, że to jakaś zarżnięta padlina :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

sory źle spojrzałem :polew: :polew:

to już z przemęczenia :polew:

Opublikowano

heh no dokladnie , auto chyba z LPG sie okaze na miejscu co i jak :wink4:

Opublikowano

myślałem nad tą esą. pojechałem, zobaczyłem, sprawdziłem, odpuściłem. szrot jakich mało, ale zapewne za małe pieniądze pójdzie także jak ktoś chce skarbonkę to polecam :polew: :polew: :polew:

a tak z innej beczki koledzy gdzie w suwałkach można sprawdzić przed zakupem audi?? a może ktoś to zna:

http://moto.allegro.pl/audi-a6-3-0-quatro-benz-gaz-i1327323025.html

Opublikowano
  • Autor

można jechać do serwisu vw :mysli:

a co do tej A6 to tak się zastanawiam.. po co ktoś zakładał sekwencję przed samą sprzedażą :mysli:

Opublikowano

może założył LPG, auto zaczęło wariować i sprzedaje :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

są dwie możliwości.. albo sprzedaje bo auto zaczęło wariować przez LPG tak jak piszesz Filip ;) albo wiedział że 3.0PB nie opyli :mysli:
Opublikowano

z tą esą nie można jechać do serwisu. normalnie nie można nawet jej odpalić, także kupuje się w ciemno, ale jak się zna kogo trzeba...[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 12:32_________________________________________________

a co znaczy wariować?? co się może dziać??

Opublikowano

nie wiem dokładnie co się może dziać :wink4: nie jestem zwolennikiem LPG i nigdy takiego auta z LPG nie miałem. Wiem tyle, że nie każdy silnik dobrze znosi instalację gazową. A nawet jak teoretycznie powinien dobrze znosić to może została źle założona czy coś i są teraz problemy. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

niektóre silniki po prostu niedobrze znoszą gaz :) albo jak koleś specjalnie zakładał go żeby sprzedać bo bez gazu by nikt nie wziął to moim zdaniem założył jakiś tani gaz :cool1:

najlepiej to zadzwoń do niego niech Ci powie jakiej firmy gaz i szczegóły o nim, poczytaj na forum czy to dobre i sprawdzone.. i niech Ci poda VIN i zadzwoń do serwisu i się dowiedz o przebieg.. to wg mnie takie dwie rzeczy które trzeba sprawdzić na początku ;)

a co Cię wzięło na auto z takim silnikiem??

za tą kasę można kupić B6 w dieslu ;)

Opublikowano

diesli nie lubię. szukam audi z benz i powyżej 150KM. interesuje mnie B6 lub C5 a rynek ubogi w takie kwiatki.

Opublikowano
  • Autor

za tą kasę mógłbyś poszukać już jakiejś S4 B5 :naughty: myślę że to jakoś by się odpychało :decayed:

Opublikowano

co do tej a6 3.0 możesz śmiało brać na warsztat i sprawdzać podejrzewam że wszystko będzie ok :good:

Opublikowano
  • Autor

co tam Michał byłeś gdzieś w sobotę na imprezie? :naughty:

Opublikowano

co do tej a6 3.0 możesz śmiało brać na warsztat i sprawdzać podejrzewam że wszystko będzie ok :good:

znasz to auto lub właściciela??

Opublikowano

na imprezie nie byłem, nie mam czasu. w tygodniu dużo latam i w weekend przyjemnie w chacie posiedzieć. zwłaszcza że jest z kim :wink4:

co do a6 to znajomy jak szukał auto to ją oglądał "na żywo" i mówił że warta uwagi(stąd moja sugestia). ale ostatecznie kupił anglika za 6tyś :naughty:

Opublikowano

niektóre silniki po prostu niedobrze znoszą gaz :) albo jak koleś specjalnie zakładał go żeby sprzedać bo bez gazu by nikt nie wziął to moim zdaniem założył jakiś tani gaz :cool1:

najlepiej to zadzwoń do niego niech Ci powie jakiej firmy gaz i szczegóły o nim, poczytaj na forum czy to dobre i sprawdzone.. i niech Ci poda VIN i zadzwoń do serwisu i się dowiedz o przebieg.. to wg mnie takie dwie rzeczy które trzeba sprawdzić na początku ;)

a co Cię wzięło na auto z takim silnikiem??

VR-ki nie cierpia i pewnie wiele inych ale Polak jest taki ze i tak wlozy i bedzie jezdzil(LPG), co do vin-u przez fona ci nie podadza musisz zaplacic za info na miejscu(50-70 zeta)w serwisie chyba ze napiszesz do chlopakow z forum ktorzy maja dojscie do sprawdzenia vin-u za freeeeeee.Widze ze kolega "yohny" ma nie sprecyzowana marke i typ silnika,ale szukac zawsze mozna.Powodzenia i pozdro

Opublikowano

VR-ki nie cierpia i pewnie wiele inych ale Polak jest taki ze i tak wlozy i bedzie jezdzil(LPG), ...

Silnik 3.0 to V-ka a nie VR-ka. :wink4: A to spora różnica.

Nie zgodzę się, że silniki nie cierpią gazu - silniki nie cierpią źle dobranych i niskobudżetowych instalacji. Silniki Audi/VW są bardzo wymagające jeśli chodzi o instalacje gazowe, korekty OBD bardzo szybko się rozjeżdżają przy niewydajnej instalacji i auto zaczyna dużo palić, problemy z obrotami itp. Ta zainstalowana w tej A6 też nie wygląda mi na coś lepszego, wg mnie powinny być zainstalowane pojedyncze wtryskiwacze, nie wiem jaki jest reduktor ale ja zdecydował bym się raczej na 2 reduktory. Prawda jest taka, że żadnemu gazownikowi nie chce się poświęcić więcej czasu na dobre zamontowanie i zestrojenie instalacji. Na taką V-kę to minimum 2 dni potrzeba (moje 1.8T robione było ponad 1,5 dnia), żeby to było zrobione zgodnie ze sztuką. Dobór komponentów też jest istotny. Ale wiadomo - to kosztuje a większość wstawiając gaz do swojego samochodu chce jak najtaniej bo przecież sąsiad ma taką w swoim samochodzie i to działa, z drugiej strony gazownicy też boją się nowych rzeczy i wstawiają do wszystkich silników te same zestawy (takie wnioski wyciągnąłem robiąc rozeznanie przed zamontowaniem instalacji w swoim aucie, dla tego zdecydowałem się na montaż gazu w Augustowie, gość podszedł konkretnie do tematu, graty dobrane z zapasem na wypadek czipsowania).

Co do stwierdzenia

... jak koleś specjalnie zakładał go żeby sprzedać bo bez gazu by nikt nie wziął to moim zdaniem założył jakiś tani gaz :cool1:

to tak często robią osoby chcące sprzedać auto z dużym silnikiem, bez gazu nie wiele osób się nim zainteresuje a jak jest gaz to i więcej chętnych. Osobiście wolę kupić auto bez gazu i samemu dobrać odpowiedni setup oraz wybrać warsztat, który nie będzie się uczył na moim aucie. :)