Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzesiek to powinien już zaprzestać tego procederu - to miała być limitowana edycja. :tongue4: Zaraz co drugie B5 będzie latało na bixach. Jeszcze Policaje zrobią akcję bix na wzór akcji prędkosc. :polew:

dlatego teraz rezam bixy w innych autach niz b5 :evil:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

18" RS6 takie jak u mnie?? :mysli:

p5290856.jpg

Opublikowano

18" RS6 takie jak u mnie?? :mysli:

p5290856.jpg

Możliwe, nie widziałem ich jeszcze. :)

Opublikowano
  • Autor

tak to jest jak sie popije i na mrozie lata się w krótkiej koszulce bo jest gorąco :evil:

co do elektryki to w swoim ex golfie też miałem z tym problem, elektryka to chyba najgorsza rzecz jaka może sie jeb**ać w samochodzie bo ciężko dojść co dolega :gwizdanie:

u mnie już VAG na pokladzie teraz trzeba uczyć sie robić logi itd :) będzie ze mnie "mechanik" :polew:

Opublikowano

u mnie one jeżdżą na letnich, zimówki są na 16", komfort jazdy bez porównania większy , aż się sam zastanawiam jak to będzie odczuwalne jak znowu na wiosnę założę 18",

boję się, że odniosę wrażenie, że zawiecha jakaś wybita :polew:

Opublikowano

ucz sie ucz, a jeszcze na spocie bedziesz vagował na piwko :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Filip nie wrzucaj zdjęc swojej A4 bo dostaje kompleksów :polew:

Opublikowano

a co w niej takiego ?? :naughty:

dlatego żeby Cię nie denerwować chcę ją sprzedać :decayed:

PS. Joker, Ty na Matarni bywasz na spotach, co??

Myślalem, żeby na wiosnę odwiedzić antonia, bym na spota wpadł z Wami, byśmy jakieś piwko ustawili nad morzem , ale póki co to daleko zanim się tam bym wybrał :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

gwerty navi i grill założone??

Opublikowano

Marcinos80 przegląda wątek :naughty: , zaraz coś od siebie dorzuci do naszej niezwykle wyczerpującej dyskusji :decayed:

Opublikowano

navi tymczasowo, mam problem z telewizornią, a ramka grila pryśnięty na czarno, lezy i sie utwardza, teraz latam bez grila, bo twój juz lezy w kartonie i czeka :hi:

Opublikowano
  • Autor

a co w niej takiego ?? :naughty:

dlatego żeby Cię nie denerwować chcę ją sprzedać :decayed:

PS. Joker, Ty na Matarni bywasz na spotach, co??

Myślalem, żeby na wiosnę odwiedzić antonia, bym na spota wpadł z Wami, byśmy jakieś piwko ustawili nad morzem , ale póki co to daleko zanim się tam bym wybrał :gwizdanie:

nie no całkiem zwyczajne auto hehe a już myślałeś nad zastępczynią? ostatnio fajne B7 ASB z pomorskiego poszło za ponad 60 tysia Czarna sedan, malina :)

czasami bywam na matanii, ale ostatnio brak czasu i chęcie, jak będzie cieplej to bede jeździł :)

na wiosnę wpadaj to zabiorę Cie do jakichś klubów w sopocie :naughty:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 20:56_________________________________________________

navi tymczasowo, mam problem z telewizornią, a ramka grila maznieta na czarno, lezy i sie utwardza, teraz latam bez grila, bo twój juz lezy w kartonie i czeka :hi:

to podeslij mi dane do przelewu na pw to jakoś w tyg puszczę już przelew i mi go wyślesz :) koszty rozumiem takie jak się ugadywaliśmy? :cool1:
Opublikowano

Koła będa jutro:-)aby do wiosny panicki-nastepne setapy w planach.Kiedy sie spocimy?

Bedzie gitara.....

1459306243_7.jpg

Zastanawiam sie nad gleba (ewentualnie same springi)jak myslicie? Ile przod ile tył teraz mam 1BV S-Line

Opublikowano

mi pasi pierwsza sobota marca

Opublikowano

mi pasi pierwsza sobota marca

Mi też, bo następne już w Białymstoku będę, drugi semestr. Tylko jakaś wcześniejsza godzina, bo na 19:00 mam do roboty. :)

Opublikowano

ostatnio fajne B7 ASB z pomorskiego poszło za ponad 60 tysia Czarna sedan, malina :)

kto kupił i kto sprzedawał? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ostatnio fajne B7 ASB z pomorskiego poszło za ponad 60 tysia Czarna sedan, malina :)

nie wiem ale fura cudo :slina: w środku skóra czarno czerwona (kubły) miała pakiet sportowy jakis tam ms design chyba.. na prawdę ładna i na feldze BBS 18 lub 19" :slina:

może zaraz w archiwum gdzieś wyczaję tu to zaraz wkleję :)

Opublikowano

nie wiem ale fura cudo :slina: w środku skóra czarno czerwona (kubły) miała pakiet sportowy jakis tam ms design chyba.. na prawdę ładna i na feldze BBS 18 lub 19" :slina:

może zaraz w archiwum gdzieś wyczaję tu to zaraz wkleję :)

ASB to piękna sprawa, ale ceny Audi z tym silnikiem są masakryczne, uważam, że zbyt wysokie względem innych mniejszych wersji silnikowych :(

Opublikowano

a kiedy szanowny kolega:

michcio1985

pojawi sie na jakims spocie w suwałkach?