Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KUUUFAAAA w Olsztynie zrobiło się biało :disgust:

mam nadzieję, że do wyjazdu śnieg zniknie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam nadzieje ze do BK nie bedzie pogodowych niespodzianek bo auto mam na letnich już

Opublikowano

o kourfa,ale śniegu nawaliło!!! i cały czas pada :kox:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 07:26_________________________________________________a nasze forum tak jak Filip napisał uzależnia,też przegląd neta rozpoczynam od małej lekturki na forum :cool1:

ale nie ma co sie tym martwić 42000000 odwiedzin w 2010r. świadczy o tym że nie tylko my cierpimy na tą przypadłość :)

Opublikowano

NOOOOOOOOOOOOOOOOOO :shocked: ale dowaliło!!A miałem grzebnąć w autku-i lipa.Ma ktos ochote na spota dzis albo jutro....?

Opublikowano

heh i kto zmienił oponki ? :naughty:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 09:42_________________________________________________

NOOOOOOOOOOOOOOOOOO :shocked: ale dowaliło!!A miałem grzebnąć w autku-i lipa.Ma ktos ochote na spota dzis albo jutro....?

ja tam zawsze chętny :)

Opublikowano

chłopaki jaka jest różnica między wahaczami od b5 a b6? pytam o przód

Opublikowano

chłopaki jaka jest różnica między wahaczami od b5 a b6? pytam o przód

dobre pytanie bo też chce w tym tyg kupić komplecik :cool1:

Opublikowano

wyczytałem że tylko jeden wachacz sie różni,któryś z dolnych.tylko nie wiem czy prosty czy banan

Opublikowano

Jak bedziecie chcieli cos do swojch niuń(części) -moge załatwić coś taniej :cool1: info na pw :hi:

Opublikowano

Witam !Chciałbym zapytać czy sa osoby z Suwałk badz Augustowa kto posiada vaga oraz troche pojęcia o nim ???Tzn.nie chodzi mi głownie o sprawdzenie błedów.

Opublikowano

a czemu do tej pory na spocie sie nie pojawiłeś?

Opublikowano

a czemu do tej pory na spocie sie nie pojawiłeś?

Szczerze mówiac to nawet nie wiedziałem ze w województwie Podlaskim sa organizowane spoty ,poza tym rzadko zagladam na forum ,jak juz to tylko po sprawy mechaniczne.

Teraz już wiem ze sa takie rzeczy organizowane i mam nadzieje ze przy następnym bede obecny . :good:

Opublikowano

Witam !Chciałbym zapytać czy sa osoby z Suwałk badz Augustowa kto posiada vaga oraz troche pojęcia o nim ???Tzn.nie chodzi mi głownie o sprawdzenie błedów.

Pewnie o cała diagnostyke :cool1: włącznie z logami-sądze że temat do ogarniecia w najblizszym czasie. :hiż

Opublikowano

Sylwek już cieplej sie zrobiło, lampy zagościły już tam gdzie trzeba?

Opublikowano

Sylwek już cieplej sie zrobiło, lampy zagościły już tam gdzie trzeba?

Siemka! W najbliższy weekend jadę z koksem. :decayed: W piątek mam zamiar reznąć.

Opublikowano

Panowie, tak z ciekawości: stosujecie jakąś pielęgnację lakieru w aucie ? Jakieś woski, mleczka etc? I jak często?

Ja 2-3 razy do roku szlifuję auto woskiem pod kolor auta, ostatni raz czymś takim :

http://allegro.pl/sonax-wosk-koloryzujacy-nano-500ml-kredka-i1499752727.html

efekt po zabiegu jest miły dla oka :gwizdanie: :good:

zastanawiam się tylko czy to nie jest za rzadko :mysli:

w tym roku mam chęć przeprowadzić mega renowację lakieru + czyszczenie każdego zakamarku we wnętrzu auta , jak zrobi się na tyle ciepło, żeby w sobotkę rozłożyć się na spokojnie na podwórku to zabiorę się do dzieła :kox:

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich gorąco i serdecznie na:

Rozpoczęcie Sezonu 2011 Grupy VAG Podlasie

vag_plakat_2011.jpg

Spocik planowany jest na:

17 KWIETNIA 2011 od godziny 12:00

Parking C.H.Makro Białystok

MAPKA: http://www.mplus.bialystok.pl/leonikers/vagpodlasie/rozpoczecie/dojazd.jpg

Niesieni sukcesem zeszłorocznego rozpoczęcia sezonu chcielibyśmy zaprosić wszystkich na tegoroczną edycję Rozpoczęcia Sezonu VAG Podlasie 2011. Zależy Nam żeby Nas miłośników VAG-ów zjawiło się jak najwięcej, szczególnie zapraszamy TYCH którzy chcieliby poznać innych miłośników kochanych marek. Zbierzcie się grupami miast, Sokółka, Suwałki, Augustów, Mońki, Wysokie Mazowieckie, Łapy, Zambrów itp wiem ze w każdej miejscowości na pewno jeździ kilka autek.

Nie interesuje nas czy masz ładne felgi, zawieszenie czy tez spojlery i dokładki, tu chodzi o sam fakt bycia miłośnikiem najlepszych marek z koncernu VAG.

PLAN IMPREZY:

12:00 Rozpoczęcie imprezy

13:00 Konkurs najładniej pod maską

13:30 Rzut oponą na odległość

14:00 Konkurs na najniższe auto

14:30 Ciągnięcie Auta

15:00 Konkurs Car Audio

15:30 Przerzucanie opony

16:00 Konkurs na najładniejsze auto

16:30 Przeciąganie Liny

17:00 Wybory Miss VAG

18:00 Rozdanie nagród

Więcej informacji, zdjęcia z poprzednich imprez oraz regulamin imprezy dostępny na stronie:

www.vagpodlasie.pl

Opublikowano

Filipek ja w okresie wiosenno-letnim stosuje takowy wosk co 2 -3 mycie i jak psu jajca sie świeci lakierek :evil:

http://allegro.pl/turtle-wax-wosk-koloryzujacy-super-kredka-hit-i1521662499.html

:hi:

Marcino - jak ja bym woskował auto co 2-3 mycia to wyszło by woskowanie ze 3-4 razy w miesiącu. :kox:

Jeśli chcecie szybko odświeżyć lakier i nie zmęczyć się przy tym za bardzo to polecam to:

http://www.turtlewax.com.pl/sklep/extreme-nanotech-speed-wax-nanotechnologiczny-wosk-samochodowy-p-146.html

Ja swój kupiłem jakiś czas temu na Litwie (u nas w sklepach go nie było, teraz już jest). Z woskowaniem całego samochodu można się wyrobić w 15 minut.

Nie zostawia białego nalotu na uszczelkach czy plastikach, wręcz odwrotnie - przywraca głębię koloru. Oczywiście po zimie zawsze lepiej z raz zrobić takim woskiem jak Marcin podał lub innym o podobnym działaniu, ewentualnie polerka np. pastą Tempo. A potem przez cały sezon można lecieć na tym wosku w atomizerze.

Opublikowano

Filipek ja w okresie wiosenno-letnim stosuje takowy wosk co 2 -3 mycie i jak psu jajca sie świeci lakierek :evil:

http://allegro.pl/turtle-wax-wosk-koloryzujacy-super-kredka-hit-i1521662499.html

:hi:

YES MASTER SYLw...

Marcino - jak ja bym woskował auto co 2-3 mycia to wyszło by woskowanie ze 3-4 razy w miesiącu. :kox:

Jeśli chcecie szybko odświeżyć lakier i nie zmęczyć się przy tym za bardzo to polecam to:

http://www.turtlewax.com.pl/sklep/extreme-nanotech-speed-wax-nanotechnologiczny-wosk-samochodowy-p-146.html

Ja swój kupiłem jakiś czas temu na Litwie (u nas w sklepach go nie było, teraz już jest). Z woskowaniem całego samochodu można się wyrobić w 15 minut.

Nie zostawia białego nalotu na uszczelkach czy plastikach, wręcz odwrotnie - przywraca głębię koloru. Oczywiście po zimie zawsze lepiej z raz zrobić takim woskiem jak Marcin podał lub innym o podobnym działaniu, ewentualnie polerka np. pastą Tempo. A potem przez cały sezon można lecieć na tym wosku w atomizerze.

[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 22:38_________________________________________________Filipek znasz tych gosci z augustowa co maja hamownie?Nie wiesz czy cenowo cos by sie dalo zbić?