Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Soft juz ogarnięty :notworthy: banan na twarzy aczkolwiek musialem zaraz lecieć do domu dzieciakami sie zając.Nie hamowany jeszcze... :evil:

jest jakaś przewidywana moc? płaciłeś 500? kiedy hamowania?[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 13:10_________________________________________________zmienione :przebiegly:

Sadze ze 160-170km&360-380nm nie wiem ile seria miała .Czekam jak sie ogarniecie z grupowym hamowaniem bo szkoda mi 100-150zeta za same hamowanie dac.Jesli chodzi o kwote to 500zl powołujac sie na mnie pewnie bedzie upustu troche tak sie ugadalem.Myśle żeby z 20Nm dołozyc teraz mam dołożone 30PS i 50Nm jest juz duza poprawa nie kopci, spalanie takie samo ale jeszcze troche dozucimy do piecaaaaaa.Wiesz dynamika jak pisalem lepsza ale 18-cali + 235 oponka trzyma gleby :wallbash: Pozytywnie ogarniete. :hi:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no u mnie już na 17" calach czuc że zbiera się sporo gorzej niż jak miałem zimówki 15" założone.. gdybym miał 18" to pewnie mój by w ogole nie jechał hehe.. ale program to masz indywidual robiony? tak??

a jak niuton idzie? nie za wcześnie wstaje?

narobileś mi chrapki tylko u mine z kasą kiepsko :/ żebym miał z wolnego tysia to od razu 216 i program by poszedł :)

Opublikowano

no u mnie już na 17" calach czuc że zbiera się sporo gorzej niż jak miałem zimówki 15" założone.. gdybym miał 18" to pewnie mój by w ogole nie jechał hehe.. ale program to masz indywidual robiony? tak??

a jak niuton idzie? nie za wcześnie wstaje?

narobileś mi chrapki tylko u mine z kasą kiepsko :/ żebym miał z wolnego tysia to od razu 216 i program by poszedł :)

Tak indywidualny,jeśli chodzi o niutki to odczuwalne tak jak przy serii około 2,5 tys obr zaczyna sie przyjemność.Nie miałem czasu nawet polatac może jutro.

Opublikowano

marcinos gratki :good:

może ktoś by był chętny na program i byśmy grupowo się złapali?? tak na koniec maja/czerwiec ?

Opublikowano
  • Autor

może ktoś by był chętny na program i byśmy grupowo się złapali?? tak na koniec maja/czerwiec ?

ja może dopiero w wakacje lub po miałbym cos kasy.. teraz nawet groszem nie śmierdzę :embarrassed:

:polew: :polew:

Opublikowano

Mnie pasuje! :kox:

Opublikowano

W poniedziałek 20niutkow wyzej i to bedzie juz kosa-sylwek jak zrobie do konca program to zrobimy logi i porownamy. :evil:

Mnie pasuje! :kox:

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 15:32_________________________________________________Jest ktoś tutajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :cool1: co jest panowie.I co na 17-stego do białego sie ustawiamy na wyjazd? :hi:
Opublikowano

ja chciałem wyskoczyć, ale chyba klapa :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

mnie niestety jeszcze nie będzie w Suwałach :confused4: a chętnie bym tez sie przejechał

będę za jakieś półtora tygodnia to możemy spota zorganizować załóżmy w czwartek wieczorek? :mysli:

Opublikowano

no może może i ja akurat będę na miejscu za tydzień we czwartek więc bym się pisał na spota w KFC, żeby pod ratuszem nie zamarznąć :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Filip widziałem ogłoszenie w dzialę kupię C6 :naughty: masz kupca na swoją??

a w C6 jest 2.7TDI w Q??[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 22:30_________________________________________________

no może może i ja akurat będę na miejscu za tydzień we czwartek więc bym się pisał na spota w KFC, żeby pod ratuszem nie zamarznąć :decayed:

nie no wiadomo najpierw zbiórka pod ratuszem a później obowiązkowo szama i cola w kfc :naughty:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 22:31_________________________________________________Gwerty kiedy Ty planujesz być w Suwałkach?? dostosujemy się tak żeby wszystkim pasowało :hi: Jeszcze ciekawe jak miejscowi pracują.. :mysli:
Opublikowano

Kupca póki co nie mam, tak w A6 C6 jest w 2,7 Q ale w opcji, w 3,0 to standard. Jak na razie zacząłem poszukiwania A6, zobaczymy co z tego wyjdzie :mysli:

Ale szczerze to wolałbym 2,7, ludzie, którzy mieli do czynienia z tymi silnikami twierdzą, że są bardziej żywotne niż 3,0.

Opublikowano
  • Autor

jak chcesz to zagadaj do Tomeksa on raz cos gadał że ktos od niech z rodziny ma jakieś :audi: z 2.7 TDI i mówił że ma to nawet lepsza kulturę pracy niż 3.0 nie wiem co to dokładnie znaczy wg niego ale pogadać z nim możesz i podpytać. I wspominał jeszcze że 2.7 to taki jakby rozwiercony/powiększony 2.5 TDI

Opublikowano

już dawno z nim o tym gadałem :tongue4:

dokładnie auto jest w posiadaniu klubowicza jaca.13 czy jakoś tak, to rodzina Tomeksa,

te auto odpada bo raz , że przebieg 270 tys a dwa to A4 B7 a znowu na tę samą deskę nie chcę się gapić :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

zawsze możesz zamienić się ze mną :decayed: aj chętnie popatzrę na Twoją deskę :kox:

Opublikowano

chętnie bym wziął Twojego, ale u mnie auto z założenia nie jest do szpanowania, więc póki co nie bardzo mi ono leży , może za parę lat :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:polew: padłem

dobra lecę spać dobrej nocy :hi:

Opublikowano

hej

bede w piątek wieczorem raczej. a po świetach mykam do warszawy do rogala na program. i na majówke ze znajomymi w góry

ale jak byłby spot w piątek wieczorkiem to tak bym wyjechał ,zeby na niego się załapac. .

Opublikowano
  • Autor

:hi:

w piatek wieczorem ja będe na pewno zmuszony jechać na droge krzyżową ktora będzie do około 22-23.. chyba że byśmy zrobili takiego po nocnego :kox:

ale chyba najlepszym pomysłem będzie zrobić w sobotę po południu Moglibyśmy się zgadać żeby jechać razem na świecenie jajek :guma:

Opublikowano

Witam! Może być sobota po południu bo w piątek mam nockę. Chyba, że zrobimy go w środku nocy u mnie na firmie. :>

w piatek wieczorem ja będe na pewno zmuszony jechać na droge krzyżową ktora będzie do około 22-23.. chyba że byśmy zrobili takiego po nocnego :kox:

Siedzisz w tym 3-city, nic nie robisz tylko grzeszysz więc teraz pokutuj. :tongue4: