Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi o to ze z tych co miał to w kazdej cos było ułaamane. ale myśle ze za około 800-1000zł uda sie dorwac naprawde ok lampy

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chodzi o to ze z tych co miał to w kazdej cos było ułaamane. ale myśle ze za około 800-1000zł uda sie dorwac naprawde ok lampy

ok, jak coś będziemy w kontakcie :)

a nie wiesz? ten gość będzie mógł chociaż jakiś rachunek wystawić ? czy nie bardzo?

Opublikowano
  • Autor

Witam!

W moim przypadku to prawie 800 a za tyle to ja mogę tydzień nad morzem przesiedzieć całą rodziną.

Fakt :) ,

czyli mowa m.in. do Ciebie Łukasz, musimy korzystać póki nie mamy rodzinki na głowie :decayed:

wiesz Filip ja tam z życia lubię korzystać nie powiem :) ale są wypady na które mnie stać a sa takie na które nie stać, na daną chwilę na zlot letni mnie nie stać, do sierpnia jeszcze dużo czasu, jak sytuacja materialna się zmieni to wtedy będzie można coś myśleć :wink4:
Opublikowano

Siemka spamerzy. :wink4:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
  • Autor

:hi:

jak pogoda in da suwałki? :naughty: tutaj słoneczko i ciepło :kox:

Opublikowano
  • Autor

chłopy właśnie wyciągnąłem grill żeby pomalować ramkę na czarno bo trzeba poprawić ją.. i zastanawiam się czy od razu znaczka na czarno nie walnąć co o tym myślicie? bo chrom na moim znaczku nie jest w idealnym stanie.. tak myślę że cały czarny przód ładnie by wyglądał bo lampy też czarne będą i lądują już jutro na aucie..

po 3mieście jeździ czarna klubowa B6 i ma też cały czarny przód łącznie ze znaczkiem i wcale to nie głupio wygląda.. jak myślicie jak to będzie wyglądało na moim szaraku? bawić się w to? :mysli: proszę o szybka poradę bo grill wyciągnięty i ramka idzie zaraz do malowania

Opublikowano

ja tam nie lubię nadmiaru czerni, bo się zlewają rysy auta , ale u gustach się nie dyskutuje :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ktoś jeszcze się wypowie?

Na razie 1:0 dla chromu :wink4:

Opublikowano

jeżeli chodzi o mnie to ja bym nie malował :mysli:

:decayed:

:polew:

i już masz 2:0 dla chromu :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:polew:
Opublikowano

Logo zostaw weź dobra pastę i doczyść chrom. :cool1:

Opublikowano
:bry: słuchajcie pany, gdzieś w suwakach regenerują magle, bądz sprzedają po regeneracji? a moze wiecie o jakims maglu do b5 w super stanie :wink4:
Opublikowano
  • Autor

lampy założone :naughty:, ramka od grilla malnięta na czarno i tez zaraz leci na auto i zaraz lecę na miasto na lans i sprawdzic jakość świecenia lampek :naughty:

Opublikowano

dawaj fotkę wkoncu zmęczonych lamp:)

Opublikowano

:bry: słuchajcie pany, gdzieś w suwakach regenerują magle, bądz sprzedają po regeneracji? a moze wiecie o jakims maglu do b5 w super stanie :wink4:

W Suw raczej nikogo nie znajdziesz. Ojciec ostatnio zamawiał magiel do Sharana to braliśmy z Łodzi - nazwy firmy nie pamiętam ale kosztowało 500 za magiel + 600 kaucji, kaucje odesłali jak wysłaliśmy im starego magla. W Suw w Polsamie zaśpiewali 1200 + kaucja. :shocked:

Opublikowano

sylwek i to jest po regeneracji magiel tak? i jak się sprawuje? jebła mi pompa i magiel jednoczesnie :wallbash: pompę juz wymieniłem, magla szukam :gwizdanie: mój magiel nie cieknie, ale ma jakieś dziwne przeskoki i kierownica kręci się leciutko jakoś....

Opublikowano

sylwek i to jest po regeneracji magiel tak? i jak się sprawuje? jebła mi pompa i magiel jednoczesnie :wallbash: pompę juz wymieniłem, magla szukam :gwizdanie: mój magiel nie cieknie, ale ma jakieś dziwne przeskoki i kierownica kręci się leciutko jakoś....

Tak - magiel po regeneracji, z gwarancją. Spisuje się bardzo dobrze, nie mamy zastrzeżeń. Jak będziesz chciał dokładnych namiarów to daj znać. Możesz zdemontować swój i wysłać do nich - wtedy nie płacisz kaucji. Drugi sposób to zamawiasz, przysyłają, płacisz za magiel + kaucja, wymieniasz, odsyłasz swój, oni sprawdzają czy nadaje się jeszcze do regeneracji i zwracają kaucję. Zresztą wszystko możesz dogadać przez telefon.

Opublikowano
  • Autor

jutro wrzucę fotke lamp bo dziś zrobiłem jak było ciemno i nic nie widać ale świecą jasno, tylko nie wiem czy nie są za niebieskie, niby to taki biały ale delikatnie niebieskawy jest, a może to ma tak być :mysli: nie wiem, ale świeci ładnie :) musze jeszcze trochę ustawić lampy bo wydaje mi się że trochę za wysoko swiecą :mysli: