Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sylwester ten twój XENEK to podziemny cały pod plazma oświetlił,ale przydały by sie czujnik parkowania na tył-co? :cool1:

A Ty co taki nieśmiały, że nawet do kolegi nie podejdziesz? :> To nie widziałeś mojego czujnika parkowania jak wysiadł z miejsca pasażera i mówił kiedy zatrzymać? :polew:

Byłem z rodziną w kinie na Auta 2. :)

Śmiały -śmiały mała miała awarie (kupkę) i trzeba było lecieć bo zapasowego pampersa juz zużyliśmy :embarrassed::cool1:

Spoko, czasem tak bywa. :)

Wybierasz się z rodzinką na grilla do Jokera?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a tak nawiasem kto się pisze na tego spota oprócz tych co się udzielają? :decayed:

Opublikowano

Ja :pleasantry:

:decayed:

Opublikowano

Sylwester ten twój XENEK to podziemny cały pod plazma oświetlił,ale przydały by sie czujnik parkowania na tył-co? :cool1:

A Ty co taki nieśmiały, że nawet do kolegi nie podejdziesz? :> To nie widziałeś mojego czujnika parkowania jak wysiadł z miejsca pasażera i mówił kiedy zatrzymać? :polew:

Byłem z rodziną w kinie na Auta 2. :)

Śmiały -śmiały mała miała awarie (kupkę) i trzeba było lecieć bo zapasowego pampersa juz zużyliśmy :embarrassed::cool1:

Spoko, czasem tak bywa. :)

Wybierasz się z rodzinką na grilla do Jokera?

Pewnie sam zalecę opierdzielić jakomś padlinę i spadam się uczyć mam 12 stego egzamin podnoszące stopień awansu zawodowego w urzędzie miasta. :kox:

Opublikowano

To jak moja nie będzie chciała to zabiorę się z Tobą. Jak coś to w sobotę się odezwę. :)

Opublikowano
  • Autor

jak coś to oczywiście kto może to niech bierze dziewczyny/żony/dzieci/kochanki bo ja też jadę z dziewczyną z resztą ma być też trochę znajomych ode mnie z osiedla i ktoś tam z rodziny chyba :wink4:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 16:27_________________________________________________Karol czy Ty nam wykrakałeś pogodę :mysli: na razie nie pada.. o 12 mam jechać kosić trawę.. zobaczymy jaka pogoda będzie przez resztę dnia i jutro :mysli:

Opublikowano

jak coś to oczywiście kto może to niech bierze dziewczyny/żony/dzieci/kochanki bo ja też jadę z dziewczyną z resztą ma być też trochę znajomych ode mnie z osiedla i ktoś tam z rodziny chyba :wink4:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 16:27_________________________________________________Karol czy Ty nam wykrakałeś pogodę :mysli: na razie nie pada.. o 12 mam jechać kosić trawę.. zobaczymy jaka pogoda będzie przez resztę dnia i jutro :mysli:

Joker musisz iść do jakiegoś szamana i ustawić pogodę :kox:

Opublikowano

W BAU leje od rana :confused4:

Opublikowano

grilla zabierać i do plazy na parking podziemny :decayed: może uda nam sie chociaż jedną kiełbachę usmalić zanim ochrona, straż lub policja nas zgarnie :kox:

Opublikowano

na podziemnym parkingu plazy są nowoczesne czujniki dymu, także pewnie pierwsza była by straż i jakiś głośny alarm w tle :decayed:

Opublikowano
  • Autor

chłopaki chyba lipa z tym grillem co? miałem jechać trawę kosić ale praktycznie ciągle pada.. :embarrassed:

Opublikowano

LEJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;(

Opublikowano

chyba się skończy faktycznie spot na plazie i będzie najbezpieczniej, bo zajechać na działkę i zaraz stamtąd uciekać to nie bardzo :mysli:

Opublikowano

chłopaki mam podswietlane kratki nawiewu do b5. jedne komplet bierze sylwek. ale udało mi sie wyrwac drugi jak coś

Opublikowano

Chyba faktycznie trzeba sobie odpuścić grilla w tą sobotę bo prognozy pogody nie są optymistyczne - bananiarz wykrakał deszcz. :confused4:

Na jutro też zapowiadają opady deszczu i ochłodzenie. Niby się rozpogadza ale jak popada jeszcze jutro to lipa.

Więc ustawkę robimy od razu w Plazie, czy najpierw w parku i kawalkadą do Plazy? :)

Opublikowano

Chyba faktycznie trzeba sobie odpuścić grilla w tą sobotę bo prognozy pogody nie są optymistyczne - bananiarz wykrakał deszcz. :confused4:

Na jutro też zapowiadają opady deszczu i ochłodzenie. Niby się rozpogadza ale jak popada jeszcze jutro to lipa.

Więc ustawkę robimy od razu w Plazie, czy najpierw w parku i kawalkadą do Plazy? :)

w sumie bardziej miałem ochotę na kebaba w plazie :decayed:

:bag:

Opublikowano

w sumie bardziej miałem ochotę na kebaba w plazie :decayed:

:bag:

Trzeba było tak od razu mówić. :wink4: A nie ściemniać z deszczem. :)

Karol - Grzesiek ma podświetlane kratki z polifta, nie chcesz?

Opublikowano

kupiłem w tym tyg. :decayed: dziś do mnie doszły :naughty:[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 12:21_________________________________________________będe miał ori lampy po lifcie na sprzedanie, dokładny stan będę znał w poniedziałek jak do mnie dojdą :) może ktos by chciał kupić :wink4:

Opublikowano

Może Joker? :>

Opublikowano

Łuki na razie nie chce....[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 12:25_________________________________________________Sylwek kiedy rezasz kratki podświetlane? ja może dzis jezeli chwila będzie, bo musze lampę przednia skończyć kleić :rolleyes: