Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje kratki jeszcze u Grześka, jestem na etapie kołowania kaski na nie (ostatnio miałem trochę wydatków, wiesz jak to jest u biednych studentów) :wink4:.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nic nie mów o wydatkach :embarrassed:

Opublikowano

sylwek to jak chcesz to wyśle je do Ciebie, a pieniądze wpłacisz jak nazbierasz.

Opublikowano

sylwek to jak chcesz to wyśle je do Ciebie, a pieniądze wpłacisz jak nazbierasz.

Nie lubię brać na kreskę. :wink4: Część kasy już mam, w przyszłym tygodniu będę miał resztę więc poczekam. Ale dzięki za propozycję. :)

Opublikowano

ok.

Opublikowano
  • Autor

ja na razie nie rezam nic w furze bo auto zostaje w PL i nie wiem jakie będą jej dalsze losy

Opublikowano

to jak w końcu ? jutro 17 na plazie ? :cool1::wink4: brać grylla ? :kox::naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

a może byśmy zrobili spota na 15? bo później jest lato z radiem 5 a ja się wybieram skoro na działkę nie ma pogody :mysli:

Opublikowano

Ja się dostosuję. :) Ale żeby potem nie było, że każdy na inną godzinę przyjedzie. Jak zrobimy na 17 to na lato z radiem zdążysz, najlepszy koncert i tak będzie pewnie dopiero ok. 21:00.

Opublikowano
  • Autor

no w sumie dobra :P to ja będę tam jakoś przed 17 na samym koncu parkingu? to chyba żółty kolor.. :mysli:

Opublikowano

ok :wink4:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

podziękował za miłą pogadankę :)

aby następnym razem wypalił ten grill :kox:

Opublikowano

również podziękował :hi:

a gdzie marcinos80 zaginął ? :gwizdanie:

Opublikowano

Się pogawędziło trochę, słaba frekwencja ale i tak uważam spocik za udany :good:

Opublikowano

Liczy się jakość a nie ilość. :wink4:

Do zo na następnym. :)

Opublikowano

również podziękował :hi:

a gdzie marcinos80 zaginął ? :gwizdanie:

Się zawiesiłem w olecku :cool1:

Opublikowano

Łukasz mam do Ciebie pytanie bo wczoraj na spocie zapomniałem spytać. Ponieważ często latasz trasą S-ki - 3 City - S-ki podpowiedz, którędy najlepiej jechać, żeby nie władować się na jakieś remonty i zatwardzenia. Trasa, którą poleciłeś w tamtym roku była spoko, zmieniło się coś?

Opublikowano
  • Autor

polecam żeby lecieć Suwałki - Giżycko - Kętrzyn - Bartoszyce - Lidzbark War. - Dobre Miasto - Pasłęk - Gdańsk

jest kawałek taki z 30 km słabej drogi ale tak to dość dobrze się leci i w miarę szybko.. ostatnio leciałem na Olsztyn to jest tragedia.. remonty co chwila.. policji też trochę sie kręci..

Opublikowano

polecam żeby lecieć Suwałki - Giżycko - Kętrzyn - Bartoszyce - Lidzbark War. - Dobre Miasto - Pasłęk - Gdańsk

jest kawałek taki z 30 km słabej drogi ale tak to dość dobrze się leci i w miarę szybko.. ostatnio leciałem na Olsztyn to jest tragedia.. remonty co chwila.. policji też trochę sie kręci..

Również polecam w/w trasę :good:

Opublikowano

Dzięki chłopaki! :)