Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

będę jakoś na początku września w PL więc zaczekajcie na mnie ze spotem :naughty:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 14:59_________________________________________________Marcinoss.. z tego co pamiętam miałeś A3 kiedyś.. powiedz mi czy do przedliftowej można założyć na tył i przód lampy z polifta? tak samo z konsolą środkową? orientujesz się w tym może? :cool1:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 18:37_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-s3-1-8-5v-turbo-quattro-full-C19622577.html :slina:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

będę jakoś na początku września w PL więc zaczekajcie na mnie ze spotem :naughty:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 14:59_________________________________________________Marcinoss.. z tego co pamiętam miałeś A3 kiedyś.. powiedz mi czy do przedliftowej można założyć na tył i przód lampy z polifta? tak samo z konsolą środkową? orientujesz się w tym może? :cool1:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 18:37_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-s3-1-8-5v-turbo-quattro-full-C19622577.html :slina:

Siemka, to samo jest chodzi o lampy- stare wywalasz i nowe na miejsce starych.Konsola praktycznie niczym sie nie roznila od przed na polifta.W wersji a3 8p oczywiscie cala bryla inna i srodek. :hi:

s4 dwa silniki 210konny i 225PS i 270-280Nm wiecej http://www.a3-club.net/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=67&Itemid=

stary moj klub,miłej lektury.pzdr

Opublikowano
  • Autor

dzięki :hi:;)

Opublikowano

Do usłyszenia w poniedziałkowy wieczorek :wink4: Kierunek----- Palaga :hi:

Opublikowano

Pogody nartaaa :cool1:

Opublikowano
  • Autor

pocztówkę z litwy bys wysłał :cool1:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 10:33_________________________________________________ :hi:

Wam też forum nie chodzilo przez jakies 2 dni?

Opublikowano

Pogoda dopisała co Karol :decayed:

ja sie wybyczyłem za wszystkie czasy , było super :good:

Opublikowano

Pogoda dopisała co Karol :decayed:

ja sie wybyczyłem za wszystkie czasy , było super :good:

właśnie wróciłem :decayed: pogoda normalnie lepszej nie można było sobie wyobrazić :kox: droga za***ista-trochę przegoniłem COOO. Moim zdaniem nie warto jechać nad polskie morze, tam można powiedzieć że nawet i taniej wychodzi :good: Morze jest czyste, plaża również, miasteczko spoko pod każdym względem :cool1:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

chłopaki od tej soboty za tydz przyjeżdżam do Suwałk na jakiś czas ;) robimy może jakiegoś spota w niedzielę? ;)

Opublikowano

chłopaki od tej soboty za tydz przyjeżdżam do Suwałk na jakiś czas ;) robimy może jakiegoś spota w niedzielę? ;)

tym nowym B7, o którym tu pisaliśmy ostatnio? :mysli:

Opublikowano

tym nowym B7, o którym tu pisaliśmy ostatnio? :mysli:

szybko się dorobił :decayed::wink4:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew:

na razie jestem tu bardziej na wakacjach niż dorabianiu się na B7 :decayed:

Opublikowano

:hi: witam po zlocie.

było fajnie, moze bez wiekszych kokosów. ale ludzi mozna było bardziej poznac przy niskej frekwencji

Opublikowano

:hi: witam po zlocie.

było fajnie, moze bez wiekszych kokosów. ale ludzi mozna było bardziej poznac przy niskej frekwencji

Grzesiek, jak oceniasz zlot w porównaniu do Bukowiny ? :kox::decayed:

Opublikowano

Bukowina a Samociązek to niebo a ziemia, jeśli chodzi o ośrodek, noclegi, posiłki

ale tu było mniej ludzi i z każdym byłą okazja sie lepiej poznać. tu 30 osób, w bukowinie około 170.

wiec nie da sie porównać, obu zlotów.

oba uważam za bardzo udane.

i na pewno z Enkeli lecimy na wiosnę do Bukowiny

Opublikowano

i na pewno z Enkeli lecimy na wiosnę do Bukowiny

to już jest nas 3 :decayed:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 21:06_________________________________________________Pany kiedy spot?

zapraszam do Augustowa :cool1:

Opublikowano
  • Autor

od wtorku jestem w suwakach więc można coś skręcić ;)

Opublikowano

sobota-niedziela?godz? :hi:

Opublikowano
  • Autor

moje auto niesprawne :/ albo skrzynia albo sprzęgło.. :wallbash: :wallbash: zostaw bratu samochód na miesiąc.. ;(