Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to niech będzie 17:30 w przyszłą sobotę. A gdzie sobie życzycie się spocić w BAU? Może gdzieś przy plaży miejskiej ?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może być przy plaży. :)

Więc ok 16:45 łapiemy się na parkingu pod ratuszem i ok. 17:00 startujemy do BAU. Filip - rusz tam chłopaków z Augustowa niech się pojawią, żeby nie było, że tylko SUW przyjedzie. Obiecaj im jakąś kiełbasę albo co. :polew:

Ja będę z rodzinką więc zorientuj się czy będą jakieś imprezy plenerowe w sobotę to może zostanę trochę dłużej. :)

Opublikowano
  • Autor

ja może wziąłbym swoją girl i kogoś jeszcze, więc może też gdzieś bym wyskoczył :decayed:

Filip jakie atrakcje macie w BAU?? bo ja tam wieki nie byłem nie licząc przejazdów w stronę BI :gwizdanie:

Opublikowano

Nie no spoko, z BAU będzie na pewno parę osób, tzn.

-JA

-filip1001

-Filip

i może ktoś jeszcze, bo pewnie do kogoś napiszę, ale wiadomo jak to bywa w tej sprawie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

zapomniałeś o Filipku :polew:

Opublikowano
:bag: może jeszcze Filipuś
Opublikowano

ech, żeby ten weekend co był teraz - to bym podjechał jak byłem Suwałkach, a za tydzień niestety nie mogę - z przyczyn prywatnych.

Opublikowano

No to moze i ja przyjade swoim szczurkiem :kox: . Dzis zabieram sie za centralny i w tygodniu za odme, ale jesli nic nie wyjdzie po drodze to z przyjemnoscia przyjedziemy.

Przyjechal bym z kobieta i dzieciaczkiem, wiec moze polataja po plazy ;)

Opublikowano
  • Autor

No to moze i ja przyjade swoim szczurkiem :kox: . Dzis zabieram sie za centralny i w tygodniu za odme, ale jesli nic nie wyjdzie po drodze to z przyjemnoscia przyjedziemy.

Przyjechal bym z kobieta i dzieciaczkiem, wiec moze polataja po plazy ;)

zapraszamy :good:
Opublikowano

ja to nie dam rady, :confused4:weselicho w rodzinie :kox:

Opublikowano

ja to nie dam rady, :confused4:weselicho w rodzinie :kox:

wesele ważniejsze od spotkania z kumplami z klubu Audi A4 ??? :foch::rant:

:tongue4:

byś chociaż się przyjechał nową furą pokazać

Opublikowano

w tyg. wieczorkiem bardzo chętnie moge :) ale ten week akurat odpada , niewiem jak potem czy na de nie polece w nast. tyg.

Opublikowano

Ja dzis padam, zamontowalem turbo timer-a, pozniej nowa centralke od centralnego zamka, bo nie chciala dzialac razem z TT. Pozniej zabralem sie za wymiane odmy.. masakra, bez zdejmowania kolektora ssacego.. ale.. da sie :) dzis wymontowalem i wyczyscilem, jutro zamontuje nowe czesci. W czwartek zmiana przednich hamulcow, klocki i tarcze bo moje obecne ponoc hamuja tylko w 10 % :blink: . I juz do konca wrzesnia koniec dopieszczania samochodu .. ;(

Opublikowano

Ja dzis padam, zamontowalem turbo timer-a, pozniej nowa centralke od centralnego zamka, bo nie chciala dzialac razem z TT. Pozniej zabralem sie za wymiane odmy.. masakra, bez zdejmowania kolektora ssacego.. ale.. da sie :)

Da się bez zwalania kolektora - trochę kombinacji ale można. Ja w swojej wymieniałem zaraz po zakupie bo ze starości w palcach się rozsypywała. Z chęcią oblookam tego turbo timera. Ja w sumie już mam nawyk, że zawsze chwilkę odczekam zanim zgaszę (nawet po normalnej, zwykłej jeździe), jak trochę popałuję to i 5 minut pozwalam mu popracować. :)

Opublikowano

Dostep do odmy jak wiadomo nie jest za dobry w AEB ale owszem da sie :) Ja wczoraj zmienialem jeszcze inne wezyki, bo trojnik mi sie polamal od wskaznika doładowania wiec i wyjelem DV, puche od filtra powietrza, odkurzone itd. Pozniej zabralem sie za odme, i mysle ze drugim razem ( obym nie musial juz tam zagladac :chytry: ) do godziny czasu by zeszlo. A wczoraj spedziłem w garazu 6 godzin :decayed:

Jesli chodzi o Turbo Timer-a na miasto mam ustawione 30 sec, a jak poszaleje to zmieniam bo zmienia sie w bardzo prosty i szybki sposob na 3 min. Jak przyjade do zobaczysz :hi:

Ja z checia bym podpatrzył u Ciebie rozne parametry na VAG-u ;)

Opublikowano

Jak chcesz to mogę Ci podesłać logi, które robiłem ostatnio. Nie wiem czy do czegoś będą Ci przydatne bo auto jest już na koksie. :naughty:

W tym tygodniu będę jeszcze logował już na LPG, żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze ustawione. :)

Opublikowano
  • Autor

Sylwek jak się jeździ na nowej kości? :naughty: duża różnica?

Opublikowano

Jak chcesz to mogę Ci podesłać logi, które robiłem ostatnio. Nie wiem czy do czegoś będą Ci przydatne bo auto jest już na koksie. :naughty:

W tym tygodniu będę jeszcze logował już na LPG, żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze ustawione. :)

U panie nic pan nie mowiłeś kto robił programos?Jakie wrażenia z jazdy na dodatkowych Nm :evil:

Opublikowano

Sylwek opowiadaj :decayed:

Opublikowano

Co tu dużo mówić - zapier!@#$! :decayed: Wstawiłem już down pipe - na seryjnym setupie czuć było poprawę, turbinka zaczęła pogwizdywać niczym w TDI. Jeszcze czekam na tip'a, kumpel ma mi pospawać, muszę się mu przypomnieć. Przydał by się też jakiś FMIC bo seryjny nawet z nadkolem od S4 trochę się grzeje. Porównywałem logi z wersją fabryczną 180 PS (AJL) i wyglądają identycznie (zarówno dane z przepływki jak i czasy wtrysku). :wink4: