Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cisza przed burzą :> ja się nie odzywam bo juz tydzień czasu choruje :wallbash:

ja juz od dawna na zimóweczkach latam :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

filip widziałem Twego ojca tydzień temu w a6 :wink4: niegłupia fura,szkoda ze w kombi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

co tu ostatnio taka cisza?

bardzo dobre pytanie :decayed:

jak tam ? u wszystkich już zimówki na pokładzie ? ja za tydzień w sobotę wymieniam olej, filtr oleju i powietrza i auto do zimy gotowe, ew. jeszcze jak mrozy się zaczną to uszczelki czymś się potraktuje :)

u mnie bez zimówek jazdy by nie było :gwizdanie: codziennie w nocy mróz a w dzien odwilż i czasami nawet deszcz popada :decayed: można się domyslic co dzieje się na bocznych drogach i chodnikach :naughty: na podwórku mamy lodowisko :polew: zastanawiam się nad kupnem łyżew :decayed: rozbimy jakiegoś spota przed świętami w czwartek lub piątek? :mysli:
Opublikowano

filip widziałem Twego ojca tydzień temu w a6 :wink4: niegłupia fura,szkoda ze w kombi :decayed:

bardzo możliwe :wink4: a gdzie ? :naughty:

i mnie i jeszcze częściej ojca można często spotkać w Gołdapii, Olecku, Ełku, czasem w BS i kilku innych :wink4:

rozbimy jakiegoś spota przed świętami w czwartek lub piątek? :mysli:

no a nie ???? :foch::ban::baseball::co::bokser:

Opublikowano

Spot przedświąteczny musowo trzeba zrobić. :)

Opublikowano

Jak bym nie mial duzo roboty w pracy to rowniez pisze sie na spotkanie :) tylko, ze ja tak 50/50 bo u mnie zazwyczaj ostatnie dni roku sa baaardzo zalatane i nie wiem co tu wymysla :confused4: .

Opublikowano
  • Autor

http://www.rs-quattro.de/see11/html/default-1.html

ale fury na zlocie w DE :slina: zagłębie RS czwórek dosłownie :kox:

piekne fury :slina: nasze spoty w suwałkach też kiedys tak będa wyglądały :decayed:

to kiedy bardziej pasuje spot? czwartek czy piątek?

może wypowiedziałby się też i Gwerty bo on chyba zawsze najpóźniej zjeżdża w nasze strony :mysli:

Opublikowano

Witam! Dla mnie pasuje piątek 23.12 bo w czwartek mam nockę w robocie. :) W piątek to może już i Grzesiek się zjawi w naszych stronach.

Opublikowano

To czekamy na Grześka z informacją kiedy będzie. Fajnie by było zrobić spota, żeby było chociaż z 5-6 aut :)

Chociaż ostatnio były 2 osoby w tym ja i też był spot :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no to w sumie można wstępnie ustalić spot na piatek ;) 18.00??

Opublikowano

hhmmm w piątek lepiej żeby było trochę wcześniej, 17? [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 10:04_________________________________________________http://www.auto-swiat.pl/petycja

Opublikowano
  • Autor

mi tam pasi obojętnie która :> a jak reszcie?[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 19:33_________________________________________________Filip co do tej petycji to bardzo fajny pomysł.. tylko ciekawe jak będzie z wprowadzeniem tego :wallbash:

Opublikowano

Dla mnie jak na razie to pasują obie godziny.

Co do pomysłu utworzenia bazy danych z przebiegami na przeglądach to pomysł dobry tylko co z samochodami dopiero co sprowadzonymi? Gość cofnie zegar, pojedzie na przegląd i dalej będzie wałek. Taką bazę jak np. w Szwecji powinna mieć cała unia europejska - wtedy nie było by problemów z kręconymi licznikami.

Opublikowano

To czekamy na Grześka z informacją kiedy będzie. Fajnie by było zrobić spota, żeby było chociaż z 5-6 aut :)

cholera ja dopiero w piątek najprawdopodobniej około 15 ruszam z poznania.

wiec nie dojade na 17 ani na 18:(

Opublikowano
  • Autor

cholera ja dopiero w piątek najprawdopodobniej około 15 ruszam z poznania.

wiec nie dojade na 17 ani na 18:(

a do kiedy zostajesz w suwałkach?
Opublikowano

Dla mnie godzinka spota raczej obojetna :)

A teraz tak z innej beczki, macie facebooka to wysyłac zaproszenia , zawsze to będize weselej :naughty: Janusz Sadłowski :cool1:

Opublikowano

Kto pisze się na piątkowego spota ? Lo-buz ? michcio1985 ? karolasterka? Kasjan ? :gwizdanie:

Opublikowano

Ja raczej odpadam, pracuje do 16.30 i mam gdzies jechac pozniej ze swoja kobieta, wiec nie bede lecial do SUW. Chyba ze chcecie zleciec sie do Grajewa :kox:

Opublikowano

a tak to że wymieniłem dziś termostat :decayed: rok leżał w szufladzie :naughty: robota prosta byłem zaskoczony łatwością, co do spota to zobaczymy w piątek po południu,bo wczesniej trudno wyrokować :kwasny:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 21:28_________________________________________________no jakby nie było trzeba ten pierwszy raz sie przełamać ,TWIX :naughty: