Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heheh , jaja , nie dawno byłem w plazie i tak stałem z kumplem i gadałem,ale słysze jakiś małolat piszczy autem :chytry: ja patrze a to jeden z tych ochroniarzy :sick3:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany, dziś zatankowałem autko , w BAU na Shellu ON po 5,59 PLN :( , stwierdziłem, że jednak przy takich cenach paliwa nie mogę wyruszyć na spota do BS :cool1:

Opublikowano

to trzeba ruską lac :tongue4:

Przyjedz na spota tym s-linem czarnym : :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pany, dziś zatankowałem autko , w BAU na Shellu ON po 5,59 PLN :( , stwierdziłem, że jednak przy takich cenach paliwa nie mogę wyruszyć na spota do BS :cool1:

stać na konia to stać i na siano :decayed:
Opublikowano

to trzeba ruską lac :tongue4:

Przyjedz na spota tym s-linem czarnym : :decayed:

A puźniej pompowtryski regenerować :cool1:albo nowe kupić.Stać na takie auto to co to -

mały problemassss.Jak tam, spot się udał?

Opublikowano

Jak tam, spot się udał?

Ja zajechałem do Plazy po 17 ale nikogo nie było :no::wallbash::mysli::disgust: i wróciłem do domu ....

:bag:

Spot był :wink4: , nawet pojawił się nowy maniak AUDI z BS (miło było poznać, zachęcam do aktywności na forum i w temacie spotów Podlaskich :good: ) Dzięki Pany za miło spędzony czas. Co mają na wymówkę Ci , co nie dotarli ? :cool1:

BTW: Wyjazd dzisiaj z Plazy przed 19 to jakaś masakra była :thumbdown: wyjeżdżałem 26 minut :polew: tyle ile podróż do BAU :decayed:

Opublikowano

godzinę potem wyjazd odbywał się na bieżąco :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

dzięki za spota chłopaki :)

Filip ja też tak długo wyjeżdżałem.. żebym nie pchał się na chama to w ogóle nie wiem ile by to trwało, bo kierowcy nie byli natchnieni świątecznym nastrojem i nie wszyscy chętnie wpuszczali innych :polew:

Opublikowano

Spot był :wink4: , nawet pojawił się nowy maniak AUDI z BS (miło było poznać, zachęcam do aktywności na forum i w temacie spotów Podlaskich :good: ) Dzięki Pany za miło spędzony czas. Co mają na wymówkę Ci , co nie dotarli ? :cool1:

BTW: Wyjazd dzisiaj z Plazy przed 19 to jakaś masakra była :thumbdown: wyjeżdżałem 26 minut :polew: tyle ile podróż do BAU :decayed:

W końcu udało się zmontować spota na kilka osób (7). Nowy kolega przekonał się, że nie gryziemy. :>

Filip - ja chyba wyjechałem z Plazy przed Tobą chociaż później wystartowałem. :decayed: Pracownik Plazy stał na skrzyżowaniu i zatrzymał cały ruch na Dwernickiego bo inaczej to może jeszcze byśmy tam stali. :)

Jeszcze raz Wesołych Świąt koledzy!!!

Opublikowano

Audimaniacy model A4 NAJLEPSZEGO, ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT,niepsujących się aut-niższych cen paliwa i udanych modyfikacji.Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

WSZYSTKIM Wesołych Świąt :hi:

Opublikowano

Audimaniacy model A4

i A6 :tongue4:

Opublikowano

Wszystkiego co najpiekniejsze oraz wesolych i pogodnych świat zycze wszystkim :yeee:

Opublikowano

Audimaniacy model A4

i A6 :tongue4:

sorki i a6 i innych

Opublikowano
  • Autor

WESOŁYCH CHŁOPAKI :good:

Opublikowano

q.rwa a miały być zderzaki s-line , a znowu dostałem skarpety i majtki :polew: :polew:

Opublikowano

q.rwa a miały być zderzaki s-line , a znowu dostałem skarpety i majtki :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

Widocznie niewyraźnie narysowałeś w liście do mikołaja zderzak, pewnie podobnie wyglądał jak para skarpet. Ale za to pewnie jak wdziejesz gatki w rozmiarze S to wyglądasz jak "S-line". :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Widocznie niewyraźnie narysowałeś w liście do mikołaja zderzak, pewnie podobnie wyglądał jak para skarpet. Ale za to pewnie jak wdziejesz gatki w rozmiarze S to wyglądasz jak "S-line". :polew: :polew: :polew:

:polew:

Opublikowano

Witka!

Chyba Wszyscy ostro popili w święta bo nikt się nie odzywa w temacie. :)

Opublikowano
  • Autor

ojj tam :naughty: delikatnie, zaraz do spania trzeba żeby odespać wczorajsze balety :gwizdanie: