Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witka!

Chyba Wszyscy ostro popili w święta bo nikt się nie odzywa w temacie. :)

nie pytaj :naughty:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witka!

:drinks: dwa piwka jakoś nie było ochoty. :kox:

Opublikowano

Witka!

Czyli podobna abstynencja jak u mnie, dwa driny i w kimono. :) No nic na sylwestra sobie odbiję. :naughty:

A właśnie - gdzie imprezujecie? Ja w AmonRa czy jak to tam się pisze, na Sportowej. :)

Opublikowano

My w tym roku siedzimy w domu i zapraszamy znajomych i jakies karaoke i twister i troche % a o polnocy pod urzad miasta. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Witka!

Czyli podobna abstynencja jak u mnie, dwa driny i w kimono. :) No nic na sylwestra sobie odbiję. :naughty:

A właśnie - gdzie imprezujecie? Ja w AmonRa czy jak to tam się pisze, na Sportowej. :)

widziałem na necie że sie ogłaszają.. też rozważałem tę opcję ale jednak u kumpla organizujemy sylwka

Sylwek jakimś większym gronem się wybieracie? :)

Opublikowano

Tak - 5 par przy naszym stoliku + plus kilka przy innym więc mocna "parafia". :wink4:

My wybraliśmy tą opcję z własnym żarciem - 120 PLN/para. W tym mają być jakieś gratisy ale nie znam szczegółów bo szwagier tematu pilnuje.

Opublikowano
  • Autor

Tak - 5 par przy naszym stoliku + plus kilka przy innym więc mocna "parafia". :wink4:

My wybraliśmy tą opcję z własnym żarciem - 120 PLN/para. W tym mają być jakieś gratisy ale nie znam szczegółów bo szwagier tematu pilnuje.

Widziałem na facebooku plakat z tym sylwkiem, zapowiada się że może być fajnie :good: aby tylko dj fajnie pograł do tańczenia ;)
Opublikowano

Widziałem na facebooku plakat z tym sylwkiem, zapowiada się że może być fajnie :good: aby tylko dj fajnie pograł do tańczenia ;)

Odpuszczamy sobie tą imprezę, będzie impreza w domu. :)

Gość nastawił się na zarobek i oprócz 140 miejsc siedzących postanowił wpuścić 80 osób na dyskotekę - porażka. Nie będzie gdzie się ruszyć na dodatek trzeba będzie pilnować swoich miejsc. Zrezygnowaliśmy. Współczuję tylko tym, którzy dowiedzą się o dodatkowych gościach w momencie imprezy. Szwagier był tam kiedyś na weselu na ok. 140 osób i mówił że już było ciasnawo na parkiecie a co dopiero przy ponad 200 osobach. Siara. :confused4:

Opublikowano

Gość nastawił się na zarobek i oprócz 140 miejsc siedzących postanowił wpuścić 80 osób na dyskotekę - porażka. Nie będzie gdzie się ruszyć na dodatek trzeba będzie pilnować swoich miejsc. Zrezygnowaliśmy. Współczuję tylko tym, którzy dowiedzą się o dodatkowych gościach w momencie imprezy. Szwagier był tam kiedyś na weselu na ok. 140 osób i mówił że już było ciasnawo na parkiecie a co dopiero przy ponad 200 osobach. Siara. :confused4:

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

A kilka dni temu czytając Twojego posta nt. imprezy aż Ci zazdrościłem :wink4:

Taki to kraj, że jak ktoś poczuje możliwość zarobku to aby kieszenie jak najszybciej napchać :confused4:

Zrobili by dobrego sylwestra, ludziom może by się lokal spodobał i zrobiłoby się tam "tłoczniej" przez cały rok , a tak to większość przyjdzie, zdziwi się i więcej ich noga tam nie postanie. :cool1:

Ale tak to w tej branży jest, że bez dobrego menagera, który wszystko na długo w przyszłość zaplanuje ani rusz i nie ma co liczyć na powodzenie biznesu przez kilka/ kilkanaście lat.

W Augustowie też jest kilka takich lokali, gdzie ktoś widać włożyć kupę kasiory w remont itd, a po 2-3 latach w piątkowy wieczór przy ladzie 90% to zdesperowani alkoholicy, których nigdzie więcej nie wpuścili. :wallbash: A reszta kojarzy te miejsca z chamstwem, smrodem itd. A szkoda, bo mamy takie czasy, że wraca do nas moda na imprezy, dancingi, wieczorki tematyczne itd. Ale nikt tu nie mówi o chamotekach przepełnionych bydłem. :confused4:

Opublikowano
  • Autor

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: konkretnie, a wcześniej zapowiadało się że będzie fajnie..

my u kumpla w kilka par tez se potanczymy, pospiewamy i sie pobawimy lepiej niz na takich chamotekach :)

Filip a Ty do Olsztyna na sylwka jutro wyruszasz? ;)

Opublikowano

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU wszystkim, dziś w nocy wyruszamy na imprezkę do 3-city i nie będę miał możliwości złożyć Wam życzeń jutro :) Zapowiada się grubo :decayed::hi:

Opublikowano

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU wszystkim, dziś w nocy wyruszamy na imprezkę do 3-city i nie będę miał możliwości złożyć Wam życzeń jutro :) Zapowiada się grubo :decayed::hi:

dzięki i wzajemnie, dobrej zabawy i happy new year 4 all :good: :good:

joker, już dotarłem do Olsztyna :) i sylwester jutro na stancji :kox:

Opublikowano

happy new year :decayed: my u kumpla na domówce, bardzo skąpo w tym roku :decayed:

Opublikowano

happy new year :decayed: my u kumpla na domówce, bardzo skąpo w tym roku :decayed:

U mnie tak samo. Kryzys kuźwa, kryzys. :wink4: S-linów nie ma, impreza w domu - lipa na maxa co Johny. :polew:

Opublikowano

No po całości :tongue4:

Ale ja tak mam , że u mnie nowy rok co 2 lata jest taki konkret . W tamtym roku 3 dni balety trwały heheh :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 23:48http://www.youtube.com/watch?v=URsNxEFPTJo&feature=related

przy tymspędze sylwestra heheh[br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 23:52[br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 23:54[br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 23:55_________________________________________________

Opublikowano

Dobre - chyba ustawię sobie jako dzwonek w fonie. :>

Głos ma taki jak by to sam Maleńczuk śpiewał. :)

Opublikowano
  • Autor

Szczęśliwego Nowego Roku :wink4:

Opublikowano
:bry: wszystkim w nowym roku :decayed:
Opublikowano
:bry: jak tam panowie :wink4: dochodzicie powoli do siebie? :wink4:
Opublikowano

ja dochodzę ale baaaaaaardzo powoli :decayed: