Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sylwek opłaca sie brac zderzak komplet za 1600zł jak z halogenami

jesli bez to bierz sam zderzak jak cena pasuje narazie polatasz

spryski z zaslepkami idzie kupic uzywki 150zł.

kratki 200zł, 2 boczne do przedlifta, srodkowa idzie dorwac za 50zł

tyle ze odpowiedz sobie na pytanie:

1. chcesz sie bawic w kompletowanie?

2. czasem idzie wyrwac taniej zderzak od s, rs.

jak chcesz miec taniej i ci sie nie spieszy to szukaj, pytaj. czasem sie zdarza ze ktos ma cos do s4 to moze miec zderzak.

tak wyrwałem zderzak do rs4 w dobrych pieniadzach

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzesiek - ja uważam, że 1600 to trochę za bogato. Jak by puścił za 1200 to można brać.

Jak będziesz miał komplet sprysków z zaślepkami za 150 PLN to biorę. :) Wczoraj przekopałem całe allegro i znalazłem nowe zamienniki po 78 PLN ale zaślepka do tego ok. 60 więc wychodzi prawie 300 za komplet. Za używane proszą od 100 w górę ale bez zaślepek. :)

Najlepiej kupić zderzak w komplecie bo później może rok albo dłużej leżeć w garażu i czekać na brakujące fanty. :wink4:

Opublikowano

Dzieki za pomoc :) Sprawa wygląda następująco. Wzielem od tego gościa co podałem aukcji zderzak + belka za 600zł. Dzwoniłem juz do innego typa co tam też na allegro ma aukcje z taka niebieską s4 i za kratke środkową śpiewa 50zł a za komplet sprysków 300zl razem z zaślepkami. Fakt jak bede kompletowal to moze nie zaoszczędze za dużo ale tak na raz wydać tyle kasy to też nie mam :P no ale też chcę już do wiosny mieć komplet :) i w koncu jakies fotki zapodam auta, bo jeszcze nie wstawiałem nawet z tymi pięknymi czarnymi lampami :D:D:D

Pytanie nr1: Czy to że ten zderzak jest taki ciemno-czerwony to będą jakieś problemy z pomalowaniem?

Pytanie nr2: Grzesiek ale my cały czas mówimy o zderzaku od s4, a tak pozatym to dla mnie bardziej się podoba ten od s4 niż od rs4, tamten jakoś mi nie podchodzi.

Opublikowano

wiem ze mowa o zderzaku s4.

spryski sa takie same w zderzaku a4, s4 i rs4.

mocowania sprysków sa takie same w a4 i rs4 w s4 sa inne

zaslepki sprysków w kazdym sa inne.

z tym ze do s4 podejda zaslepki ze zderzaka a4 przed liftem.

sylwek szkoda ze nie pisałes ze chcesz.

koles kupił odemnie gderzak bez sprysków.i te sprzedałem własnie za 150zł z wezami zaslepkami.

stad podałem taka cene za spryski.

Opublikowano

Dzieki za pomoc :) Sprawa wygląda następująco. Wzielem od tego gościa co podałem aukcji zderzak + belka za 600zł. Dzwoniłem juz do innego typa co tam też na allegro ma aukcje z taka niebieską s4 i za kratke środkową śpiewa 50zł a za komplet sprysków 300zl razem z zaślepkami. Fakt jak bede kompletowal to moze nie zaoszczędze za dużo ale tak na raz wydać tyle kasy to też nie mam :P no ale też chcę już do wiosny mieć komplet :) i w koncu jakies fotki zapodam auta, bo jeszcze nie wstawiałem nawet z tymi pięknymi czarnymi lampami :D:D:D

Pytanie nr1: Czy to że ten zderzak jest taki ciemno-czerwony to będą jakieś problemy z pomalowaniem?

Pytanie nr2: Grzesiek ale my cały czas mówimy o zderzaku od s4, a tak pozatym to dla mnie bardziej się podoba ten od s4 niż od rs4, tamten jakoś mi nie podchodzi.

No to w sumie wyjdzie sporo taniej jeśli uda Ci się dorwać boczne kratki w sensownej kasie.

Co do malowania ciemnego koloru to nie będzie problemu, zawsze można najpierw dać jasny podkład i dopiero potem lakier właściwy.

Opublikowano

:bry:

Pany, ja tak poza tematem rezania :)

Poszukuję auta typu VW Caddy, Citroen Berlingo diesel z hakiem. Gdyby ktoś gdzieś o czymś wiedział to dajcie znaka :good:

Opublikowano

sylwek szkoda ze nie pisałes ze chcesz.

koles kupił odemnie gderzak bez sprysków.i te sprzedałem własnie za 150zł z wezami zaslepkami.

stad podałem taka cene za spryski.

Cały czas rozglądam się za spryskami ale myślałem, że będziesz cały zderzak w komplecie Jokerowi sprzedawał bo kiedyś coś na spocie gadaliście. A spryski faktycznie "oddałeś" po okazyjnej cenie. Jak byś trafił komplet w sensownej kasie to daj znać bo na allegro ceny zaporowe. Nawet same zaślepki jak będziesz miał do przedlifta (z polifta może być problem z wyrezaniem) to z chęcią wezmę. Spryski jak coś to kupię podróbki po 78 zeta.

Opublikowano

Panowie jest pytanie, kolega z forum papols4 zaproponował mi środkową kratkę i halogen prawy za 350zl. Wiec powiedziałem grzecznie ze to za dużo. Co do kratki to myślę że tak koło 50-60zł, a za halogen to nie mam pojęcia po ile takie chodzą. No i kolega mi odpisał że On sam nie bardzo wie ile takie coś kosztuje i coś zaproponować trzeba. Tylko żeby nie skrzywdzić nikogo :)

Opublikowano

fakt przewaliłem allegro i chca 300za komplet sprysków

http://allegro.pl/audi-a4-b5-spryskiwacze-klapki-spryskiwaczy-i2118132826.html

jak cos znajde wrzuce link.

Grzesiek - liczę bardziej na to, że może gdzieś u swoich "złomiarzy" trafisz na takie fanty. :wink4:

Ale za linka jak coś też z góry dziękuję, ja ostatnio rzadko zaglądam na alledrogo. :)

Opublikowano

To i ja tropem filip1001-a jak by ktos slyszal ze ktos ma na sprzedanie samochod albo ktos z rodziny chce sprzedac tanio samochod. Wymagania :decayed: :

-tani

- moze byc na gaz.

-tani w oplatach ubez.

- moc silnika tutaj bez znaczenia, ma jezdzic i sie nie psuc i czesci zeby nie byly za drogie

Cena hmm no do 1500 albo do 2 tys zl :chytry:

Samochod bedzie jezdzil tylko po miescie i krotkie odcinki, okolo 3 km.

Opublikowano

Citroen saxo 1.2 ( coś takiego, ale głowy nie dam uciąć ) z gazem, biały, nie zgniły, sprawny. Tylko że to francuz. A co do ceny musze zapytać jeśli byłbyś zainteresowany.

Opublikowano

Na PW jesli ktos ma jakies informacje, tutaj juz nie bedziemy smiecic :)

Kasjan zapytaj sie o cene i napisz mi dokladniejsze info na temat samochod, rok, silnik, do kiedy ubezp. itd. itp. i od kogo to ? Czy to taki pewniak czy kolega kolegi. Chce kupic samochod dla swojej kobiety ale i ja czasem bede nim jezdzil.

Opublikowano

U mnie podstawowe wymagania do DIESEL + hak holowniczy z tyłu :cool1: budżet hmmm ??? 10 K ? [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 12:51_________________________________________________Do zobaczenia chłopy na forum po niedzieli bo o 10 zostanie wyłączone :hi: :hi:

Opublikowano

U mnie podstawowe wymagania do DIESEL + hak holowniczy z tyłu :cool1: budżet hmmm ??? 10 K ? [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 12:51_________________________________________________Do zobaczenia chłopy na forum po niedzieli bo o 10 zostanie wyłączone :hi: :hi:

Opublikowano

Opublikowano

witam po przerwie :P

Opublikowano
  • Autor

jak podobają się Wam zmiany na forum?

moim zdaniem jest gorzej :/

Opublikowano

burdel ale moze to ogarną wszystko , ale zobaczcie ile stron nabiliśmy raptem heheheh

Opublikowano

siema Pany, póki co jest lipa, trudno się odnaleźć , ale podobno ma być lepiej