Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli decyzja za mnie już zapadła :D ale oczewiście że będę :D

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kasjan pamiętaj o moim rekwizycie :decayed:

Opublikowano

kur...

niedam rady na czwartek. :decayed:

a naprawde żałuje

kasjan pamietaj o sprawdzeniu nr halo.

Opublikowano

Kasjan to kasjan tamto :P

Gwerty: sms poszedł. ja tam innego numeru nie moge sie dopatrzeć

Filip: ok nie zapomnę, cały czas je mam w aucie

Opublikowano

jak nie opchniesz ich. ta jak bede w suwałkach,to przymierze

Opublikowano

Ok. One cały czas u mnie są i nie ogłaszałem się z nimi więc są aktualne cały czas :)

Opublikowano

Kamil widziałeś to ogłoszenie:

http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?230726-oryginalne-felgi-audi-18-wzor-rs6

Spoko cena jak za ori RS6'ki. Gdybym nie miał już w drodze AVUS'ów to bym brał je dla siebie.:decayed:

Opublikowano

Jeśli spotowiskio na czwartek.....f*ck znów waszych mord nie będe widział a bym juz zobaczył.Sylwek już pewnie na dużym setupie będzie.....pzdr

Opublikowano
Jeśli spotowiskio na czwartek.....f*ck znów waszych mord nie będe widział a bym juz zobaczył.Sylwek już pewnie na dużym setupie będzie.....pzdr

Raczej nie bo opon jeszcze nie zamówiłem. Ale kto wie, do czwartku whooj czasu.:decayed: Jak poczta nie nawali przed świętami to może jutro już fele bedą.

Opublikowano

Daj spokój... serce mi pęka. Bo nie mogłem znaleźć niczego i postanowiłem kupić pompkę i ori scyzoryk i zaciski z jarzmami 312mm+tarcze+klocki... i narazie kasiory nie mam. Szkoda ale myślę że coś jeszcze się trafi. Bo na lato już pod remizą chcę na 17'/18' stać :decayed:

Opublikowano
Daj spokój... serce mi pęka. Bo nie mogłem znaleźć niczego i postanowiłem kupić pompkę i ori scyzoryk i zaciski z jarzmami 312mm+tarcze+klocki... i narazie kasiory nie mam. Szkoda ale myślę że coś jeszcze się trafi. Bo na lato już pod remizą chcę na 17'/18' stać :decayed:

Te zaciski w Twoim V6 to przerost formy nad treścią. Mocy nie podniesiesz więc seryjne heble bez problemu dają radę. Ale to Twoja sprawa.:decayed:

Opublikowano

Zgadzam się, ale jednak czasami brakowało mi dobrychy hebli, ja nie jestem jakis tam zapierdalacz ale jednak wolę mieć czym zachamować a i wygląd będzie lepszy przy większej feli :D a poza tym miałem tarcze do wymiany i tak :D

Opublikowano

Sylwek, te fele 18 " identyczne jak w moim ex. B7 BRD, nawet ET i szerokość ta sama. Ale faktycznie cena super. Ja takie same felgi z oporami Michelin 6mm sprzedałem za 3 K :whistling: więc albo tu jest bardzo tanio, albo ja miałem wielkie szczęście przy sprzedaży :wink:

Opublikowano
No Kasjan musi być. Nie ma innej opcji :decayed: Olecko również bez wykrętów proszę. Marcinos80 podobnie. :decayed:

Olecko jest częściej na spotach niż część ekipy z Suw :bag:

Opublikowano
No Kasjan musi być. Nie ma innej opcji :decayed: Olecko również bez wykrętów proszę. Marcinos80 podobnie. :decayed:

Olecko jest częściej na spotach niż część ekipy z Suw :bag:

Dokładnie...

Opublikowano

No to prawidłowo. A do Tych z BS co nie przyjeżdżają : bierzcie urlopy, zwolnienia lekarskie do pracy, cokolwiek i przyjeżdżajcie na spota a nie :kox:

Opublikowano

to pewnie i ja sie zjawie :)

Opublikowano

No to teraz wcześniej mamy ustalony termin to może więcej ludzi da się zebrać...

Opublikowano
Sylwek, te fele 18 " identyczne jak w moim ex. B7 BRD, nawet ET i szerokość ta sama. Ale faktycznie cena super. Ja takie same felgi z oporami Michelin 6mm sprzedałem za 3 K :whistling: więc albo tu jest bardzo tanio, albo ja miałem wielkie szczęście przy sprzedaży :wink:

Filip - każdy towar musi znaleźć swojego nabywcę. Ja swoje 16" sprzedałem w cenie zbliżonej do ceny tych 18" z ogłoszenia. :decayed:

A najlepsze jest to, że za te swoje 16" zapłaciłem 3 lata temu 900 PLN'ów z praktycznie nowymi oponami (miały 8 miesięcy od DOT wybitego na oponach i 8 mm bieżnika) a teraz z oponami praktycznie do wymiany wziąłem 1110 PLN'ów. :decayed: Felgi poszły do Augustowa, będą jeździły w białym Passacie. Tego samego dnia na forum gość sprzedawał takie same 16" z oponami po ok. 6,0-6,5 mm za 650 PLN'ów i chętnych nie było.:wink::decayed:

Dobra Pany to na ktorą i gdzie się łapiemy? Może wpadniemy pod Aquapark to i Marcinos nas zaszczyci swoją obecnością.wink.gif

Opublikowano

heh chyba trzeba spowrotem na zimoówki sie przezucić :P

co do miejscówki to może byc tesco , albo jak bedize zimnoo to plaza :)