Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak tam ? Wszyscy potwierdzają dzisiejszą obecność na spocie ?

BTW: Kasjan- 17,30 pod Kauflandem ? :wink:

Pasuje :)

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jestem.:decayed:

Opublikowano

Joker- wpadniesz na spocika ? :kox::decayed:

Opublikowano
  • Autor
Joker- wpadniesz na spocika ? :kox::decayed:

no ja już w drodze hehe

zara jestem na miejscu :naughty:

co do kupna fury to nie mam póki co jakiegoś ciśnienia :) kasa wpływa powoli na konto i zobaczymy ile do sierpnia się uzbiera bo wydatków póki co mało nie mam :P

może ktoś z Was miał do czynienie albo ma jakichś znajomych jeżdżących furą z napędem na tył?

głownie chodzi mi o E46 bądź E91.. jak się jeździ zimą z napędem na tył.. domyślam się że te samochody mają seryjnie jakieś układy antypoślizgowe.. ale daje to radę w śniegu?

Filip póki co to B8 2.0T to chyba nie moja liga :/ i chyba na razie jakbym miał zmienić furę to polatałbym jeszcze na polskich blachach bo studiuję i mam wytłumaczenie dla urzędu celnego że nie mam kasy itd :D

Opublikowano

jak tam jajka pomalowane ? :D

---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:23 ----------

Joker co do tylnionapędówek , fajna frajda jak i jest odpowiedni silnik :)

w zime trzeba na nowo się uczyć jeżdzić rwd i uważać z gazem .

za to w lato o wiele lepiej się prowadzi rwd od fwd , takie słyszałem opinie :P

a co polujedz na jakąś bemeeeee? kup m3 e-36 i oo :D

Opublikowano
  • Autor

o E36 myslę właśnie ale nie o M :P

zawsze mi się podobało E46 w M paku ale na 3.0XD w norwegi szkoda kasy bo za tyle to można kupić B8 ze słabym silnikiem ale nadającym się na mody,

tylko boję się właśnie jazdy w zimę tylno-napędówką, w sumie i nie chce zdradzać Audi bo jednak to moja ulubiona marka, ale E36 i E46 zawsze mi się podobały a te w coupe to w ogóle :D fajna opcja byłoby mieć jedno normalne auto: kombi lub van, i własnie taką BMW w Coupe :D, kupno dwóch samochód to nie problem tylko utrzymanie ich będzie już gorsze :/

jak tam jajka pomalowane ? :D

---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:23 ----------

Joker co do tylnionapędówek , fajna frajda jak i jest odpowiedni silnik :)

w zime trzeba na nowo się uczyć jeżdzić rwd i uważać z gazem .

za to w lato o wiele lepiej się prowadzi rwd od fwd , takie słyszałem opinie :P

a co polujedz na jakąś bemeeeee? kup m3 e-36 i oo :D

Opublikowano

Wszystkiego Najlepszego Z Okazji Świąt Wielkanocnych Oraz Mokrego Jajka :hi:

Opublikowano
  • Autor

God Påske for alle fra Norge :)

Opublikowano

Wszystkiego Dobrego :hi:

Opublikowano

Zdrowych i wesolych swiat koledzy :)

Opublikowano

Radosnych swiat i mokrego dyngusa :wink:

Opublikowano

A co taka cisza? Wszyscy skacowanie/pijani? Ewentualnie już/jeszcze? :D Ja wczoraj troche sobie pozwoliłem ale dzisiaj już grzeczny będę :)

Opublikowano

a co ja wczoraj robiłem wie ktoś ? hahaah

Opublikowano

:hi:

Czarne B6 AVANT na numerach BS chyba 35*** z klubowymi ramkami widziane dziś na trasie z BAU do Wawy- przyznać się kto to ? :wink: bo ja miałem na budziku ok 150km/h , auto z BS też niewiele mniej i nie zdążyłem się przyjrzeć, bo kierownik miał jeszcze okulary przeciwsłoneczne :whistling:

Opublikowano

podejrzewano mnie , ale to nie ja :P

Opublikowano

W czasie tych gorących świąt męczyła mnie jedna rzecz... Strasznie mnie ciągnie żeby zmienić autko na też b5 tylko żeby było 1.8T i Q ( Takie jak Sylwka :jerk:) albo coś w czym można się podłubać nad mocą(ew 1.9TDi i też z mocą ładnie podskoczyć) . Bo moje 2.6 jest fajne, ładnie ciągnie, pali nie tak strasznie, nie psuje się, ale w tym silniku nic nie wyskrobiesz. No nie jest to jakiś mega egzemplarz ale i nie jest jeszcze na wykończeniu. No i teraz jak tu za to się zabrać? Bo jak bym zmieniał to oczywiście wszystkie swoje graty bym zabrał te co włożyłem no i ile ja za nią dostanę? 8tys? Nie mam pojęcia. Bo przekładka silnika to chyba nieopłacalna... jak sądzicie? Kurcze no jestem w rozterce. Radźcie koledzy.... Bo zmiana auta na inną markę nie wchodzi w grę. Audi i tylko Audi :D

Opublikowano

Pomysł może i ciekawy, ale :

1. gdybyś kupił 1,9 do dłubania to na początku będziesz miał przerażające wrażenie, że nie jedzie ( to chyba oczywiste) - nie wiem jaką kasę byś dysponował w razie czego- może jakiegoś fajnego polifta byś dorwał- teraz na prawdę auto potaniały, ( B5, B6, B7 a nawet B8 )

2. zorientuj się w sytuacji, czy dasz radę w ogóle ( za normalną kasę) sprzedać obecne 2,6 - mam na myśli pojemność silnika, którą zdecydowana większość potencjalnie zainteresowanych B5'ką będzie omijać z daleka z racji popularnej opinii, że auto pali jak smok :whistling:

Opublikowano

No z tym może byc problem. Dzisiaj przyjeżdżają kupcy na motorek. Jakaś kobieta z BS :) No i strasznie napalona więc myślę że sprzedam. No i jakbym a4 sprzedał i troche dołożył to myślę nad jakimś fajnym egzemplarzem poliftowym ( kasa około 16k). Wstępnie przeglądałem zagraniczne serwisy z ogłoszeniami i powiem że ciężko coś wychaczyć fajnego a i się cenią szwaby :kwasny:. Musze z tym jeszcze się przespać. Aha i druga kwestia, mój ojczulek właśnie wylatuje do USA na jakiś tam czas no i tak myślę że pare gratów by się przydało dla mnie i może ktoś jeszcze co by chciał... Tylko jak wygląda sprawa z wysyłka? Np ciuchy, laptop? Opłaca się?

Opublikowano

opłaca sie . jak ominiesz cło. sam mam mariana co ciagnie z usa. co prawda siedzimy z nim w modelach zdalniesterowanych i czeciach do nich.

moge podpowiedziec pare patentów jak ominac cło.

wysyłka wychodzi cos około 40zł za kazdyzaczety kilgram

miałem kiedys pare modeli na spocie. i

Opublikowano

Jak tam Pany po świętach ?

Kasjan -motor sprzedany ? :wink: