Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w pracy, mam sporo roboty bo kolega z pokoju w szpitalu i wszystko sam muszę obrócić:facepalm: więc zależy jak będzie z czasem:disgust:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bylo dobrze, podjedli, pogadali, komary troche pociapaly.. Atrakcje tez byly, a to pug w lawke wjechal :grin: muzyczka w tle, i inne takie tam :decayed:

DSCF4494.jpg

DSCF4498.jpg

DSCF4501.jpg

DSCF4503.jpg

DSCF4507.jpg

Opublikowano

widze stała i nie zmienna ekipa :D

Opublikowano

No grillo-spocik udany a momentami to nawet mocno zabawny.:wink:

Damian - sprawdziłem ten swój czujnik i mój jest produkcji EPS, opakowanie takie szaro lub biało/czerwone, z tego co pamiętam to na opakowaniu był nr czujnika wg producenta oraz nr oryginału VAG. Kosztował mnie 20 PLN'ów, w intercars'ie jest chyba za ok. 30 PLN.

Jak u Ciebie na czujniku jest zakładany konektor? Płaski czy taki "grzybek"?

Tu masz linka do takiego czujnika w IC: http://sklep.intercars.com.pl/?grut=102511#/dynamic/SKLEP/ws_gru_clob.php?grukod=102504&wit=SKLEP&Lisc=0&KhPro=&leaf=102510

Trzeci od góry w zestawieniu.

Opublikowano

Wielkie dzieki za informacje u mnie to w ogole czujnik no name, tutaj pudełko po czujniku:

DSC04555.jpg

Jak widac czyste pudełko tylko z numerem. U mnie jest z plaskim grzybkiem :decayed: Mysle ze wejscie jest dobre bo oryginalna wtyczka pasuje. Przy okazji tez zaaplikuje troche oleju, dzieki za pomysł :wink:

Zadymiacz moje kobita to juz oczy zamknela jak ruszalismy z pod swiatel, :grin: troche drogi brakowalo i ciasno sie robilo...

Opublikowano

Zadymiacz moje kobita to juz oczy zamknela jak ruszalismy z pod swiatel, :grin: troche drogi brakowalo i ciasno sie robilo...

Ogień był od samych świateł a droga wąska nagle się zrobiła:wink:

Opublikowano

he he nom troszkę ja spóźniłem bo się zagapiłem na coś ;] i pod koniec rzeczywiście drogi zabrakło, było ciasno było ;]

Opublikowano

Zachlorowany byłem od poniedzialku do wczoraj-do białego ktos leci?

Opublikowano

Witam!

Właśnie zrobiłem sobie małą retrospekcję i odpaliłem Commodore C64. Właśnie pociskam z synem w River Raid.:decayed:

Opublikowano

My to ogladamy pinokio :grin: i jak tylko cos kreci malutki to mu rosnie nosek. I sprawdza co jakis czas czy mu nie rosnie nos :wink: . W tygodniu zmieniam ECU na tego z virusem he he. Zeby nie rodzina na pokladzie to pewnie bym nie hamowal przy zjezdzie :naughty: . Dzisiaj u mnie pod blokiem koles chcial mi ukrasc dekielki od alusow i jak mnie zobaczyl to uciekl, zebym mial go pod reka to przywalil bym mu :disgust: i to o 13 godzinie w dzien.. Musze te hamulce ogarnac bo przy mocnym hamowaniu myszkuje mi :doh: .

Opublikowano

żyjecie chłopaki , co tu taka cisza ?:)

Opublikowano

Ja żyję. W nocy wróciłem z łowienia ryb na morzu :kox: Powiem Wam, że super frajda taki kuter na środku morza i wędka w ręku, którą się wyciąga rybkę nawet kilka kilogramów :naughty:

Opublikowano

Filip gdzie byłeś nad Litewskim czy PL morzem?

Opublikowano
Filip gdzie byłeś nad Litewskim czy PL morzem?

Nie wiesz gdzie? :wink: Nad Neckiem.:polew:

Opublikowano

hahaha z elektryczną wędką :D

Opublikowano

Byłem nad Polskim Bałtykiem :kox:

Opublikowano

A to jakiegoś znajomego masz co to organizuje? Czy jak? Bo mi też się maży taki połów...

Opublikowano

marzy :P mośku hehe

Opublikowano

Ojca znajomy nas zaprosił, ale z tego co już się dowiedziałem to nie taka prosta sprawa, bo chętnych sporo, a kutrów nie tak dużo. Kolejki do tych, którzy mają kuter i wiedzą gdzie szukać ( a nie jest to na morzu proste) ryby sięgają kilku miesięcy...