Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe. Sorki za blad :-P to z lenistwa takie byki robie bo sprawdzac sie nie chce. Janusz jak tam bylo na majowce? Odkaziles sie? Hehe

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

majówka wporzo, nie było maxymalnego chlania za to bardzo smiesznie :)

co fajniejsze ,wychaczyłem zderzaczek s-line w bardzo fajnym stanie , ale to chyba poczeka na montaż jak wróce z niemcowni :/

Opublikowano

zderzaczek S-LINE powiadasz :kox:

szukaj jeszcze listew bocznych i lotki z dokładką tylną, bo w B6 lipa to wygląda jak jest sam przedni zderzaczek S-LINE :facepalm:

Opublikowano

szukaj jeszcze listew bocznych i lotki z dokładką tylną, bo w B6 lipa to wygląda jak jest sam przedni zderzaczek S-LINE :facepalm:

Dlatego ja dałem sobie siana-dokładka plus lakierowanie tył 250zł listwy boczne wkolor 400-550zł zdezrak przód komplet z kratkami 1400zł plus grile.....nu,nu za tyle mocy by konkretnie doładował.

Opublikowano

boczne to od Esy tylko, s-linowe dla mnie na czarnym autku giną i są za mało widoczne.

Daszku nie będzie bo mnie nie rajcuje aż tak :D

Tylny tylko od esy , ate to trzeba już 2rurkę . i tak to wygląda w moim przypadku , ale to jeszcze trzeba czasu :D

Opublikowano

Marcin, jak mi wyrwiesz za 400 boczne listwy s-line to je biorę od ręki. Co prawda już B6 nie mam, ale za tę kasę to je sobie na ścianie powieszę. Na allegro chodzą po 550-750, ostatnio na forum był komplet za 850 PLN :facepalm:

BTW: Janusz, ostatnio z Kasjanem widzieliśmy czarne S-LINE B6 i wyglądała pięknie :naughty: ale każdy robi jak mu się podoba i ja to szanuję :hi:

sylwiasty poszło PW :wink:

Opublikowano

no listewki s-linowe to 600 złociszy trzeba liczyć.

ja tak jak mówiłem ryj s-line , reszta z esy i będzie miodnie :)

Kuffa jutro cieżko będzie sie ogarnąć po tym całym tyg wolnego :D

---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ----------

http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idkat=427&idart=9192

https://picasaweb.google.com/103693203653192084837/RozpoczecieSezonuVAGBiaYstok2011#5598502925901988082

znane audi co Sylwek :D

Opublikowano

Dlatego ja dałem sobie siana-dokładka plus lakierowanie tył 250zł listwy boczne wkolor 400-550zł zdezrak przód komplet z kratkami 1400zł plus grile.....nu,nu za tyle mocy by konkretnie doładował.

400-550zł jak znajde dam ci znac filipie

Opublikowano
no listewki s-linowe to 600 złociszy trzeba liczyć.

ja tak jak mówiłem ryj s-line , reszta z esy i będzie miodnie :)

Kuffa jutro cieżko będzie sie ogarnąć po tym całym tyg wolnego :D

---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ----------

http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idkat=427&idart=9192

https://picasaweb.google.com/103693203653192084837/RozpoczecieSezonuVAGBiaYstok2011#5598502925901988082

znane audi co Sylwek :D

No.:wink: Trzeba pilnować przetargów UC to może będzie okazja zakupić. :decayed: Kilka tygodni temu widziałem ją w SUW jak wyjeżdżała w kierunku Budziska. Jesli dobrze zauważyłem to była na litewskich blachach.

Opublikowano

Ladna ladna. Mozna isc na licytacje hehe.

Opublikowano
Ladna ladna. Mozna isc na licytacje hehe.

Ładna i mocna.:decayed: Znam osobiście poprzedniego właściciela tego auta. Seryjnie siedziało tam to samo co u Ciebie tylko w Quattro. Kupę kasy koleś wsadził w to auto, szkoda że sprzedał, skończyło jako "transporter".

Opublikowano

Chyba w tamtym roku widziałem ją pod PWSZ na Noniewicza, stała ta oraz druga taka sama tylko w innym kolorze (ciemny grafit). Nie znam właściciela.

Opublikowano

widuje często te autko , slniczek 3,2 jak się nie myle, fajny pakiecik rs :)

ogólnie swego czasu stało na allegroo.

---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:35 ----------

widuje często te autko , slniczek 3,2 jak się nie myle, fajny pakiecik rs :)

ogólnie swego czasu stało na allegroo.

Opublikowano

witam pany.

poszukuję passat b4 kombi w dizlu( najlepiej 1z)

jak bedziecie mieli jakiś namiar bede wdzieczny

Opublikowano

Sylwester, z czujnikiem trafiona diagnoza :thumbup1:

Co u was slychac ? Ja tak mysle o nakladkach na lusterka :eusathink:

Gdzies na podlasiu przyciemniaja dobrze i tanio szybki ? Raczej folia bo do pieca to drogo i wyjmowac szyby :facepalm:

Opublikowano

Gdzies na podlasiu przyciemniaja dobrze i tanio szybki ? Raczej folia bo do pieca to drogo i wyjmowac szyby :facepalm:

Cieszę się, że mogłem pomóc.:decayed:

Co do szybek to mogę polecić chłopaków w Suwałkach na ul. Mereckiego. Robią naprawdę dobrze i niedrogo. Robią na folii 3M. Wieczorem podeślę Tobie namiary.

Będziesz robił całą czy tylko tył?

Opublikowano

suwałki skrzyzowanie utrata/mereckiego

tam robiłem z 4 auta dla ojca. nie było problemów z folią. w następnym tez tam będą robione:)

Opublikowano

Wstepnie sam tyl bym oblepił, bo z przodem to pozniej ciekawe jak z widocznoscia. Nie wiem nawet jaka folie, bo chcialbym chyba takie ultimatum aby bylo ladnie i zeby nie swiecilo z tylu po oczach swiatlem słonecznym. Jak cenowo wychodzi i czas realizacji ? Z gory dzieki moze dadza jakis rabat dla forum jak juz tyle u nich robiliscie :wink:

Opublikowano

po umówieniu sie zrobili mi chyba w 3 godziny. za 5 szyb (passat b4 kombi) płąciłęm coś koło 300-350zł