Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam za fajne pieniądze. No tylko tak jak mówiłem w środku niezniszczony, naprawdę ładny. Tylko blacharka nie jest jakaś super. Zreszto bus do wglądu cały czas. 1998r, 9 osób, 2.5TDI, caravelle, 15 500zł.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kamil coś takiego tak?:decayed::wink: :

p1010262.jpg

p1010278.jpg

<br /><br />

:bag:

---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ----------

to będzie tak jak w jednym ze skeczy " Panie będzie dobrze, szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla":decayed:

Opublikowano

Haha no coś w ten deseń :grin:

Oj tam dobra szpachla nie jest zła :naughty:

Opublikowano

Najbardziej spodobał mi się ten nie zniszczony środek, z reszta widać to po zdjęciach:decayed:

Opublikowano

hahahahaha bierz , stan igła "P,, jak tam sie macie chłopy? ja jak zwykle zagramanicą :D taki to juz mój ciezki zywot :P

Opublikowano

Ja wrocilem z obwodnicy. Kolega chcial porownac swoje b5 1.8t z moja. I tak powiem ze leb w leb. Ale juz gdyby mial wirusa tak jak Sylwek to byloby kiepsko. No i sie przejechalem pierwszy raz 1.8t. No charakterystyka silnika calkiem inny, piekny swist. Ale ja jednak kocham dzwiek mojego v6 ;)

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Najbardziej spodobał mi się ten nie zniszczony środek, z reszta widać to po zdjęciach:decayed:

Powalający środek....zabieram na ferme kurzą....

Opublikowano

Macie albo wiece czy ktos nie ma na sprzedanie jakis fajnych 17" tylko oryg. flaty albo s-line, ewentualnie avus-y, no i najlepiej z oponami. Wczoraj zobaczylem ze mam popekana tylnia opone wzdluz bieznika i albo wymiana opon albo wszystkie koła :wink: . No chyba ze ktos ma ostatecznie dwie bardzo dobre oponki w rozm. 205/55 16r. Przednie mam prawie nowki wiec kompletu nie bede teraz kupowal tym bardziej ze 17" chodza za mna..

Opublikowano

Kasjan, pewnie Twój VW jest bardzo fajny, ale zwyczajnie za drogi. Poszukuję z ojcem takiego wynalazka do wożenia gratów na działkę. Najlepiej, żeby zmieścić się w 10 K, sam nie wiem czy to realne, ale się przekonam. :grin:

Pany, jutro o 12 jestem umówiony na przegląd z wymianą oleju itd. w Auto Hańczy w BS. Przed tym mam w planie jak zdążę pośmigać po Suwalskich komisach. Chętny ktoś podjechać do VW na spontano-spota ?

BTW: Są w BS jakieś komisy o które warto zahaczyć w poszukiwaniu transportera/caddy'ego ?

Opublikowano
Macie albo wiece czy ktos nie ma na sprzedanie jakis fajnych 17" tylko oryg. flaty albo s-line, ewentualnie avus-y, no i najlepiej z oponami. Wczoraj zobaczylem ze mam popekana tylnia opone wzdluz bieznika i albo wymiana opon albo wszystkie koła :wink: . No chyba ze ktos ma ostatecznie dwie bardzo dobre oponki w rozm. 205/55 16r. Przednie mam prawie nowki wiec kompletu nie bede teraz kupowal tym bardziej ze 17" chodza za mna..

Ja mam 4 sztuki Michelin 205/55 w za***istym stanie, kupiłem je używkę i miałem na nich śmigać no ale trafiły mi się moje 17 i te leża w garażu. Wiec jak coś możemy się dogadać :)

Opublikowano
Pany, jutro o 12 jestem umówiony na przegląd z wymianą oleju itd. w Auto Hańczy w BS. Przed tym mam w planie jak zdążę pośmigać po Suwalskich komisach. Chętny ktoś podjechać do VW na spontano-spota ?

BTW: Są w BS jakieś komisy o które warto zahaczyć w poszukiwaniu transportera/caddy'ego ?

Na spontano-spota raczej nie dam rady bo trochę roboty mam. Co do komisów to zobacz na W.Polskiego przy PKS'ach, tam czasem mają coś większego. W pozostałych komisach to raczej drobnica i same osobówki. Wpadnij wcześniej to może coś na giełdzie w SUW trafisz. Giełda jest na Bakałarzewskiej przy stadionie.

Opublikowano

Na spontano-spota raczej nie dam rady bo trochę roboty mam. Co do komisów to zobacz na W.Polskiego przy PKS'ach, tam czasem mają coś większego. W pozostałych komisach to raczej drobnica i same osobówki. Wpadnij wcześniej to może coś na giełdzie w SUW trafisz. Giełda jest na Bakałarzewskiej przy stadionie.

Dzięki bardzo Sylwek za rzeczową odpowiedź :thumbup1: Do której jest ta giełda ?

Opublikowano
Dzięki bardzo Sylwek za rzeczową odpowiedź :thumbup1: Do której jest ta giełda ?

Dawno nie byłem ale szczyt giełdy to tak 9:00-11:00.

A co do tematu spontono-spotów to we wtorek z rana będę w BAU więc możemy jakiegoś spota zrobić na szybko. Myślę, że po 9:00 powinienem być już luźny.

Będzie ktoś chętny?:decayed:

Opublikowano

Ja we wtorek będę bytował w Olsztynie :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Filip.. w ASO dalej robi ten mój kolega? udało się z nimi dogadać?

Opublikowano
Filip.. w ASO dalej robi ten mój kolega? udało się z nimi dogadać?

Niestety chyba już go nie ma :kwasny:

Opublikowano

PANOWIE!! Dawno nie bylo spota zadnego. A mysle ze teraz bedzie dobra okazja. Dlugi weekend. Gwerty nas odwiedzie. Mozna bedzie sobie milo pogadac. Teraz pytanie ilu chetnych? I jaki termin pt czy sob?

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Witam!

Właśnie sms'owałem z Grześkiem, jest pomysł na spota jutro czyli czwartek. W piątek wiadomo kibicujemy więc spot odpada a w sobotę Grzesiek nie może.

Ilu jest chętnych na spota i na którą godzinę? Czekam jeszcze na info od Grześka na którą jemu pasuje. No i gdzie robimy - pod Tesco? Na Kościuszki odpada bo parkometry.:decayed:

Dostałem odpowiedź, że może być na 18:00.:decayed: Komu pasuje i kto będzie? Robimy pod Tesco - jak by pogoda się popsuła będzie gdzie się schować przed deszczem.

Opublikowano

Ja będę :) Z tego co z Filipem gadałem to powinien być w aug ale nie wiem jak u niego z czasem. A i Olecko powinno się pojawić bo dla Karolsterki mam fanta przecie :wink:

Opublikowano

I jak tam spotkanko ?

Kasjan, napisalem do Ciebie 2 maila, i nie wiem czy nie odp czy cos jest z wiadomosciami.