Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe. Nie nie wydawalo sie ;p ale ja nie spalem tylko sily regenerowalem. Pasjonaci marki audi... Jasne. PIJAKI :P za wiele nie pamietam ale spocik jak zawsze udany.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Marcin zdjęcie nie bangla...

Opublikowano
Marcin zdjęcie nie bangla...

U mnie ok jest....

Opublikowano
Jakość słaba fotki ale.... ----dzięki Grzesiek.cdn modów.

http://s3.postimg.org/wzxk2xtrz/ABCD0002.jpg

polecam sie.

a jak tam snieg?

bo droga suwałki - gizycko w poniedziałek rano to była masakra. naszczescie dalej już jakoś poszło.

Opublikowano

Jakość słaba fotki ale.... ----dzięki Grzesiek.cdn modów.

ABCD0002.jpg

Opublikowano
  • Autor
hehehe dokładnie taaaa, oj było wesoło , mam nadzieję , że reszcie też się podobało :)

---------- Post dopisany at 13:53 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ----------

Kasjan ty w aucie spałeś czy mi się wydawało ?:P hehe

mi też się podobało :D w 2 dzień świąt też byłem w swissie :D w 1 dzień pilnowałem się z alkoholem ale w drugi lecieliśmy na ostro :D z dziewczynami też nie było tragedii :D
Opublikowano

Jak tam zima? Ja już mam oponki na felgach :D jednak 215/35 to tak mało tej oponki :shock3: ale myślę że wszystko bedzie się zgrywało ładnie. Ta zima mnie juz dobija, tak już bym chciał się wbić na letnie kółeczko. Tymbardziej że auto lśni :D jeszcze nie wyjechałem z garażu od czasu polerki. No ale niestety w pon musze się ruszyć bo jestem umówiony na dipa w białym :D A jak tam u Was przygotowania przed sezonem?

Opublikowano

Masakra z tą zimą :/, też chciałbym zapodać juz setup letni , fele , wosk letni :P

Ae jeszcze z 2 tyg. i będzie te 5 na plusie za oknami :P

Opublikowano

Kasjan, do kiedy będziesz w BI ? :wink:

Opublikowano

W poniedzialek i w srode.

Opublikowano
  • Autor

ja już zakupy porobiłem i dziś na prom :) pozdro chłopaki i do zoba :) miło było się z Wami napić :D w maju wpadam na weekend na wesele więc może też uda się spiknąć chociaż będzie mało czasu więc się zobaczy :)

pozdr

Opublikowano
ja już zakupy porobiłem i dziś na prom :) pozdro chłopaki i do zoba :) miło było się z Wami napić :D w maju wpadam na weekend na wesele więc może też uda się spiknąć chociaż będzie mało czasu więc się zobaczy :)

pozdr

I wzajemnie :D jakbyś tęsknił to łap foto:

out.php?i=526339_2013-03-31-21.20.39.jpg

Opublikowano

pozdr

no miałem właśnie pytać czy już jesteś w Norway :wink: mnie również bardzo ucieszył ten zaszczyt, który mnie spotkał napić się z Wami gorzały :hi:

Opublikowano
  • Autor

Kasjan co za foto? :D Ty jeszcze pijany? :D ja tu nic nie widzę :D

pozdr

http://fotoo.pl//out.php?i=526339_2013-03-31-21.20.39.jpg

Opublikowano
Kasjan co za foto? :D Ty jeszcze pijany? :D ja tu nic nie widzę :D

pozdr

http://fotoo.pl//out.php?i=526339_2013-03-31-21.20.39.jpg

hmmm u mnie bangla...

Opublikowano

Grzesiek częściej zmienia kolor auta niż ja opony w sezonie :decayed: teraz zaczniemy obstawiać jaki będzie następny:naughty:

zarówno ten jak i poprzedni kolor jak dla mnie ---> pełen koks:ok2:

Opublikowano

Dokladnie! Mi sie ten bardziej podoba od poprzedniego ktory w sumie tez byl niczego sobie.

Opublikowano

Ten jest bardzo fajny :thumbup1: , ale poprzedni mi się troszkę kojarzył z niemiecką taxi, nie ukrywam :decayed:

Opublikowano

No ja jutro też jadę na dipowanie :D juz nie moge sie doczekac :D :D tylko że ja to tylko felga i dach czyli w porównaniu do Grześka to pikuś. Tylko że mam troche obawy czy mi tego nie spartolą... No ale mam nadzieje że uda się. Grzesiek a felgi zostają w tym kolorku?