Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale pomarańcz , się rzuca w oczy w hoooj pewno :P

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No taki pozytywnie oczojebny :kox:

Opublikowano
felgi robią robotę :slina: ciekawe jak będzie z trwałością...

jak dobrze zrobione to bedzie trzymac .

ja na zimówkach mam miętowy plastidip.

byłem w górach , trochę po polsce jeździłem i zero prolemów. trzyma jak powinno nigdzie nie odłazi

Opublikowano

syto wygląda:oklasky:

Opublikowano

powiedz mi jak wyszedł dach? jest gładko?

Opublikowano

Tak. Na prawde fajnie wyszedl. Nie mam zbytnio porownania ale wydaje sie byc ok. Jutro foto z bliska zrobie to zobaczysz ;)

Opublikowano

Przyznawać się kto letnie kapciory założył ? :wink:

Opublikowano

Juz jutro bedzie tydzien jak na letnich smigam. Filip widziales taka fajna ciemna c6 w aug? Chyba nowa. Na rsach18 czarnych. Zacnie wyglada.

Opublikowano
Przyznawać się kto letnie kapciory założył ? :wink:

RS-ki już siedzą od soboty,Filip byś odpisał na pw !

Opublikowano

Kamil, zależy o której mówisz C6 bo ostatnio ich kilka w BAU przybyło. Zarówno w avancie jak i w sedanie, ale na czarnych RSach nie widziałem :wink:

BTW: Jest też jedna A6 C6 FL w sedanie. A6 C7 jeszcze nie ma :grin:

Marcin, sorrka, zapomniałem. Nie mam pojęcia gdzie mi czwarty dywan wcieło :facepalm:

Opublikowano

U mnie też setup wiosenny zagoscil:) wkońcu cieplo :)

Ja ostatnio widuje b7rs p[od aquaparkiem ,chyba ori , bo wszystkiezderzaki jaki środek od rs

Opublikowano
U mnie też setup wiosenny zagoscil:) wkońcu cieplo :)

Ja ostatnio widuje b7rs p[od aquaparkiem ,chyba ori , bo wszystkiezderzaki jaki środek od rs

Ori,ori miałem przyjemność polatać nią-znajomego ta RS4 .Powiem tak,jak wysiadłem z niej to mi się jeszcze przez chwile nogi trzęsły.Mały pocisk....zapier===ala.

Johny =skończona polerka wreszcie?Jak wrażenia na 18-calach?

Opublikowano

to zaproś Marcin Kiedyś znajomego na spota:)będzie do czego się poślinić :P

Korekta lakieru zrobiona mimo , ż erobiłem to ponad pół roku temu , no cóż takie są uroki akrylu :/ ale zapał jest to mozna robić :)

18 szczerze jakoś kolosalnej różnicy nie ma między 17 , więc jak ktoś się wacha to polecam jak najbardziej .

teraz jeszcze 2 kominy wyrezać i będzie okii:)

---------- Post dopisany 17-04-2013 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 16-04-2013 at 23:58 ----------

wydech.jpg

o cos takiego :P heheheheh

Opublikowano

I u mnie juz letnie kapcie na aucie. Walczylem z jednym kolem chyba z godzine bo nie chcialo odejsc, az przyszedl klocek z wielkim mlotem.

Na AVUS-ach wyglada fajnie, ale przeswit duzy eht.. z przodu to jak czolg, dziwnie tak, ale poki sprezyn albo amortyzatorow nie bede zmienial to tego nie ruszam i nie pojdzie na dol oo nie nie :decayed:

Opublikowano
I u mnie juz letnie kapcie na aucie. Walczylem z jednym kolem chyba z godzine bo nie chcialo odejsc, az przyszedl klocek z wielkim mlotem.

Na AVUS-ach wyglada fajnie, ale przeswit duzy eht.. z przodu to jak czolg, dziwnie tak, ale poki sprezyn albo amortyzatorow nie bede zmienial to tego nie ruszam i nie pojdzie na dol oo nie nie :decayed:

A mam fajne spręzynki HR i amorki koni komplecik :D w dobrej cenie :)
Opublikowano

A mam fajne spręzynki HR i amorki koni komplecik :D w dobrej cenie :)

tak z ciekawości... za ile?:decayed: Z tego co pamiętam to było nisko:naughty:

Opublikowano

Narazie z modami musze przystopowac, i robie tylko to co musze, tzn. wymienic drazki, i stabilizatory i rolke od klimy, regeneruje tez alternator, i mamy zamiar gdzies pojechac na wycieczke wiec kasa potrzebna, a i nie chetnie chce sztywno, bo mialem Astre F na HR czerwonych i beton byl, swietnie sie prezentowal ale komfortu nici, i nie chce poki co z audi zrobic kolejnej zabawki ( chodz i tak jest :wink: ) Narazie stoii tak:

IMG_20130417_070147.jpg

Opublikowano
Narazie z modami musze przystopowac, i robie tylko to co musze, tzn. wymienic drazki, i stabilizatory i rolke od klimy, regeneruje tez alternator, i mamy zamiar gdzies pojechac na wycieczke wiec kasa potrzebna, a i nie chetnie chce sztywno, bo mialem Astre F na HR czerwonych i beton byl, swietnie sie prezentowal ale komfortu nici, i nie chce poki co z audi zrobic kolejnej zabawki ( chodz i tak jest :wink: ) Narazie stoii tak:

http://s23.postimg.org/cscea6jnr/IMG_20130417_070147.jpg

Damian a jaki masz zawias - 1BA? Ja u siebie wsadziłem 1BE i jest kozak, w sam raz żeby podróżować z rodziną, nie za twardo ale wystarczająco sztywno żeby fajnie się prowadziło auto. Nie wyobrażam sobie posadzić auto jeszcze niżej - na 1BE i tak nie dojeżdżam do samych krawężników bo zaczepiam.

Widzę, że zdecydowałeś się na AVUS'a III.:decayed:

Opublikowano

Ja też polecam 1BE mam już rok czasu na przód założone, tył zmienie dziś bo od roku się zabieram za to i jakoś nie po drodze, a dziś przy okazji zmiany kół na letnie wymienię tył na 1 BE:kox:

---------- Post dopisany at 08:45 ---------- Poprzedni post napisany at 08:44 ----------

Aha Damian masz lampy przód US? bo jakiś pomarańczowy kierunek widzę:wink: