Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sylwek dawaj fote tyłu autka.....ja na rozpoczecie VAG nie lece mam urodziny córki więc sami rozumiecie ale chciałem.....

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A co ma tyl auta Sylwka? Ja pewnie bd. Moze bi w koncu sie pozna ;)

Opublikowano

Odczepcie się od mojego tyłu zboczuchy.:decayed::naughty: Tylko Wam d*py w głowach.:wink:

Ja na Białystok też pewnie nie pojadę. W tym miesiącu mam kilka innych wyjazdów. Ale jak coś to duchem będę z Wami.:wink:

W ostatnią sobotę reznąłem sobie w końcu kratki z polifta oraz zegarki w środkowych kratkach. Zrobię fotkę to zapodam. Jeszcze muszę zamontować czujnik ciśnienia oleju i podłączyć do zegarka.

Panowie wczoraj dostałem info od kumpla, że jest w SUW do kupienia RS4 B5, świeżo sprowadzony ze Szwajcarii. Podobno w dobrej cenie. Jest ktoś zainteresowany?

Opublikowano

Siemianko:wink: Ja na Biały też odpadam-->remont domu na głowie:facepalm:

Opublikowano

Odczepcie się od mojego tyłu zboczuchy.:decayed::naughty: Tylko Wam d*py w głowach.:wink:

Ja na Białystok też pewnie nie pojadę. W tym miesiącu mam kilka innych wyjazdów. Ale jak coś to duchem będę z Wami.:wink:

W ostatnią sobotę reznąłem sobie w końcu kratki z polifta oraz zegarki w środkowych kratkach. Zrobię fotkę to zapodam. Jeszcze muszę zamontować czujnik ciśnienia oleju i podłączyć do zegarka.

Panowie wczoraj dostałem info od kumpla, że jest w SUW do kupienia RS4 B5, świeżo sprowadzony ze Szwajcarii. Podobno w dobrej cenie. Jest ktoś zainteresowany?

srebrna jak dobrze kojarze?

Opublikowano

Sylwek, z tą RS'ą to ja zawsze mówię- kwestia ceny. Jeżeli bardzo dobra okazja to czemu nie :naughty:

Opublikowano

tak srebrna na nie ori felach. Cena cos kolo 46 juz widzialem ja dosyc dawno... Wiec moze cos z noa noe tak?? Ale nie wiem bo nie widzialem. Ale dla mnie to najladniejsze auto na swiecie ;)

Opublikowano
tak srebrna na nie ori felach. Cena cos kolo 46 juz widzialem ja dosyc dawno... Wiec moze cos z noa noe tak?? Ale nie wiem bo nie widzialem. Ale dla mnie to najladniejsze auto na swiecie ;)

Kamil - prawdopodobnie chodzi o inną, świeżo sprowadzona. Ale mogę się mylić bo kumpel, który mi o niej mówił był tak podjarany, że nawet o cenie zapomniał.:decayed: Dzisiaj na siłce go zapytam, może jak ochłonął to sobie coś przypomniał.:decayed:

Ta o której mówisz to pojawiała się w ogłoszeniach. Z autkiem może być wszystko OK, tylko kto jest gotów dać 40-50 tysia za 13-to letnie auto jak za taką kasę można nowym z salonu wyjechać. Na takie auto musi być napaleniec czyt. zboczuch na punkcie RS. No i trzeba mieć kasę na eksploatację bo po zakupie nawet 10 tysia może być malo a co dopiero późniejsze naprawy eksploatacyjne. Same hamulce to kilka tysi.:kwasny:

Opublikowano

Wiem o co chodzi... Teraz tak mowie ze chcialbym miec taki i wgl. Ale jakbym mial w reku te 50k to ciezko byloby wydac je na 13letnie auto. Pomimo ze darze wielka miloscia te auto :) chyba zebym byl za***iście bogaty i to autko sluzylo mi do patrzenia i lizania co nie dziele to tak. Ale jako jedyny uzytkowy samochod to nie bardzo... Dlategp s4 jest w sam raz :D kiedys sobie kupie :)

Opublikowano
... Dlategp s4 jest w sam raz :D kiedys sobie kupie :)

Ale S4 to nie to samo co RS4. S4 to taka mocniejsza A4'ka.:wink: Tylko RS4/B5 ma w sobie to coś. Tak samo jak RS2. Nowsze RS'ki już tego nie mają bo nie różnią się aż tak bardzo od cywilnych Audi (jakieś tam pakiety stylizacyjne, mocniejsze silniki). RS4/B5 to całkowicie inne nadwozie w porównaniu z A4/S4.

Ku%$a chyba zagram w totka.:grin:

Opublikowano

out.php?i=543033_dsc-0081.jpg

W końcu pozbyłem się ściem :D Przygotowania przed VAG Podlasie w trakcie :)

Opublikowano
http://fotoo.pl//out.php?i=543033_dsc-0081.jpg

W końcu pozbyłem się ściem :D Przygotowania przed VAG Podlasie w trakcie :)

Się tak nie rozpędzaj, bo się zawstydzę i nie pojadę :decayed:

Opublikowano

Dodatkowe zegarki i kratki podświetlane z polifta:

WP_000381.jpg

Opublikowano
  • Autor

Witam Panowie :) co słychać? :)

widzę że RS4 na sprzedanie :) gdyby nie plany kupna mieszkania to pewnie bym przemyślał, na przyszly rok myślę nad E46 coupe 3.0 wlasnie coś do ok 35tyś zł żeby na weekendy sobie w polsce polatać, ale mieć RS4 to już koks by był :)

Opublikowano
Witam Panowie :) co słychać? :)

widzę że RS4 na sprzedanie :) gdyby nie plany kupna mieszkania to pewnie bym przemyślał, na przyszly rok myślę nad E46 coupe 3.0 wlasnie coś do ok 35tyś zł żeby na weekendy sobie w polsce polatać, ale mieć RS4 to już koks by był :)

Powitać Waćpana :decayed:

upały przyszły w nasze regiony :wink: a jak tam w NO ?

Jutro na 14:00 jestem umówiony do Auto Hańczy na serwis, więc gdyby ktoś reflektował się spocić to zapraszam :hi:

Opublikowano
  • Autor

u mnie też było parę bardzo ciepłych dni :) dziś pochmurno i trochę padało,

Filip bierzesz Kasjana i wpadacie za tydz w sobotę w to miejsce gdzie będę na wesele w BAU? :)

Opublikowano

Jeżeli będę w BAU to bardzo chętnie, ale na chwilę obecną jeszcze nic powiedzieć nie mogę :whistling:

Opublikowano
u mnie też było parę bardzo ciepłych dni :) dziś pochmurno i trochę padało,

Filip bierzesz Kasjana i wpadacie za tydz w sobotę w to miejsce gdzie będę na wesele w BAU? :)

Oba oba ja pierwszo slysze, jakies konkrety poprosze ;)

Opublikowano
  • Autor

18 maja, w Bpis (czy jakoś tak) wesele :D Kasjan bierz dziewczynę za kierownicę i wpadajcie z Filipem to jakieś piwo razem przed lokalem się wypije :D na wesele raczej nie dam wkręcić ale pogadać pól godz i wypić piwo czy wódkę będzie można :D

Opublikowano
18 maja, w Bpis (czy jakoś tak) wesele :D Kasjan bierz dziewczynę za kierownicę i wpadajcie z Filipem to jakieś piwo razem przed lokalem się wypije :D na wesele raczej nie dam wkręcić ale pogadać pól godz i wypić piwo czy wódkę będzie można :D

No i o to chodzilo ;D jestem na TAK