Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro bede w suwalkach to moge zobaczyc. Cos konkretnie Cie interesuje? Czy tak ogolnie czy jakos to wyglada?

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jutro bede w suwalkach to moge zobaczyc. Cos konkretnie Cie interesuje? Czy tak ogolnie czy jakos to wyglada?

Kamil, super by było sprawdzić ogolnie to auto czy nie jest złożone z dwóch :) ogolny stan :)

Opublikowano

Kamil, super by było sprawdzić ogolnie to auto czy nie jest złożone z dwóch :) ogolny stan :)

Kamil, zajedź do mnie po czujnik lakieru :wink:

Opublikowano

Panowie wielkie dzięki :notworthy::notworthy::notworthy:

Opublikowano

Filip stówa, kiedy flache stawiasz? :P

Opublikowano

Ty no bylismy dzis pod Swissem ale jakoś nie chciał stawiać gorzołki :P

Opublikowano

Witam Panowie! Jest tutaj może ktoś z Łomży? Potrzebuję pilnie obejrzeć a4 b5 w Łomży. Sam jestem z Gdańska i daleka droga przede mną, a chciałbym wiedzieć czy warto...

Pozdrawiam, Mateusz!

Opublikowano

Kolego doslownie przed chwila wrocilem z lomzy. A bylem ogladac dla znajomego bmw. Wczesniej zebys napisal ;) cos na tym podlasiu duzo fur sie zrobilo.

Opublikowano

kurde co za nie fart... a stoi właśnie ładne 2.8 Q po lifcie Audi A4 14800.00 PLN. Łomża - otoMoto.pl

Długo już na taką poluję... :D

Opublikowano

:hi:Co tam słychać Pany? I w jakim stanie była furka którą mieliście oblukać dla Cubera? Warta była?:wink:

Opublikowano

Siemanko :wink: ja powoli szykuję auto do zimy, oponki zimowe itd. :whistling:

Autko dla Cubera okazało się bardzo ciekawym egzemplarzem. Z tego co wiem to miało dojść do transakcji. A co tam u Ciebie ? Wróciłeś na swoje tereny ? :wink:

Opublikowano

Tak, wróciłem, póki co jest okej, wszystko na dobrej drodze, zobaczymy z czasem jak będzie :wink: ja na szczęście poprzedniej zimy kupowałem stalówki i oponki, więc w tym roku tylko wyważenie i przekładka... Mam nadzieję że zima zaatakuje jak najpóźniej! :grin: Tak lukałem właśnie na to autko i na zdjęciach wyglądało dobrze, zastanawiałem się czy ten przebieg co wpisał był ori :wink:

Opublikowano

Ja osobiście przebiegu nie weryfikowałem, więc się nie wypowiem. W każdym razie sprawdzaliśmy go czujnikiem i trzyma się kupy.

Ciekawostką jest fakt, że nie pasował kabelek VCDSa, pomimo faktu, że auto było poliftowe. A u Ciebie podszedł :wink:

Znaczy się pasował do Twojego B5 przed FL, potem pasował do A4 B7, A6 C6 i teraz pasuje do A4 B8 :wink: , a do B5 FL nie bardzo :facepalm:

Opublikowano

Dziwne to jest, no ale cóż, widocznie mieli taką fantazję żeby zrobić coś odmiennego :wink: A Kamil ogołaca swoją A4-kę? Czyli coś planuje kupić? :decayed: Ja się nastawiałem na zmianę, ale stwierdziłem że ten zostanie nawet jako drugie autko, i tak jest potrzebne xD

Opublikowano

Dokładnie, rozbieram autko. No i tak po znajomości najpier wystawiam na podlaski: ')

zderzak s4 kompletny bez sprysków i halogenów= 1100zł

Bix od Grzesia + przetwoenice i zarniki = 700zł

Skórka kubły + boczki = 1000zl

Flaty 18' + opony 225/40 = 1500zł

Pioneet avh-3200dvd= 650zł

No to narazie tyle jeszcze dojdzie pare gratófffff ;D

Opublikowano

hmmm co by tu wziąć do b6 :P

Opublikowano

No raczej nic ;p w be6 juz duzo bylo w podstawiem jak ktos zazyczyl. Ale jak cos/ktos to walcie pod 509 115 773

Opublikowano

Kasjan, a w co uderzasz? Zdradzisz tajemnicę? Mówiłeś o tym kupcu który się deklarował że przyjedzie gdzieś z daleka, był w końcu czy się nie odzywał?

Opublikowano

Sie nie odzywal jednak... wiec musze sie pobawic z gratami ;) a co bedzie dalej to nie wiem. Codziennie sie zmienia mi ;p ale i tak jak cos to najwczesniej w marcu bym cos kminil.

Opublikowano
Dokładnie, rozbieram autko. No i tak po znajomości najpier wystawiam na podlaski: ')

zderzak s4 kompletny bez sprysków i halogenów= 1100zł

Bix od Grzesia + przetwoenice i zarniki = 700zł

Skórka kubły + boczki = 1000zl

Flaty 18' + opony 225/40 = 1500zł

Pioneet avh-3200dvd= 650zł

No to narazie tyle jeszcze dojdzie pare gratófffff ;D

fotele skóry i boczki tez odemnie. i ich stan jest naprawde za***isty. miękkie skóry żadne wycieruchy.

---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

powiedz jaki sub miałeś do pionka? bo szukam jakiegoś do passka.