Gość spedyt Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Właśnie kropelki wody są. Jakoś nie widzi mi się odgrzybianie przez tą dziurę
Blade50 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Mam ten sam problem. szukalem ale nie znalazlem tylko ja jak sie zatrzymam to z tego odplywu wylewa mi sie wiaderko wody i wlasnie niewiem co to jest?????? Moze ktos mial podobny problem i cos poradzi?????
Pelex Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Spedyt to nie odgrzybiaj przez to tylko tak jak radził ICEMAN od strony parownika i w kratki[br]Dopisany: 06 Sierpień 2007, 18:25 _________________________________________________ Mam ten sam problem. szukalem ale nie znalazlem tylko ja jak sie zatrzymam to z tego odplywu wylewa mi sie wiaderko wody i wlasnie niewiem co to jest?????? Moze ktos mial podobny problem i cos poradzi????? Ale gdzie Ci się to wylewa w samochodzie na dywanik czy na ulice?
Gość spedyt Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Spedyt to nie odgrzybiaj przez to tylko tak jak radził ICEMAN od strony parownika i w kratki[br Jestem zwolennikiem porządnej roboty a nie partactwa Już jestem po odgrzybianiu, gorąco polecam metodę z odkręcaniem wiatraka! Roboty nie jest dużo (Jamiroquai nie zdązył zaśpiewać całej płyty) a dostęp jest lepszy niż przez rurkę której jeszcze nie szukałem
Blade50 Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Ale gdzie Ci się to wylewa w samochodzie na dywanik czy na ulice? Wylewa sie na ulice!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi