spiidy Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 temat o wszystkim co by nie zawalać tematu o spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 dałem kiedys taki temat specjalnie, to był mój 2 post i go wywalili :/[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 15:28_________________________________________________Maciej8891 oglądałem te odcinki:) jestem namietnym fanem i czaję sie na taki objazd ale motocyklem z panna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Kurcze taka wyprawa to dopiero była by przygoda mi to się marzy objazd całej europy autem w wakacje a ostatnio się dowiedziałem że jest coś takiego jak studencki gumball i to może być niezły fun i koszty nie są aż takie jak ten prawdziwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki1978 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 czesc chlopaki,wiem ze to nie ten dzial ale mam pytanko do was,co sadzicie o tym http://moto.allegro.pl/item904648971_interfejs_diagnostyczny_vag_vw_audi_seat_skoda.html lub o tym http://moto.allegro.pl/item902215398_interfejs_diagnostyczny_vag_vw_audi_seat_skoda.html ktory jest lepszy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Szczerze to moim zdanie to jeden i drugi to to samo. Ja swój kabel kupiłem coś koło 70 zika http://www.allegro.pl/item906815638_najlepszy_interfejs_usb_vag_kkl_we_wtyku_obd2.html od tego sprzedawcy chyba nawet identyczny tylko widzę że cena poszła w górę i u mnie wszystko działa z wszystkim się łączę bez problemu. Z tego co na forum piszą to nawet można kupić i taki za 50 dych i będzie chodził. Ja mogę polecić taki jak w linku bo sam używam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki1978 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 dzieki wielkie za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 ja kupilem wlasnie jakis za 40zl mysle,ze do zrobienia logow wystarczy. podejzewam,ze jak nie potrzebujesz kabla kkl + can, to te wszystkie kkl obd2 sa takie same, moze wykonczeniem sie różnią. Panowie,a kiedy jakis spocik blizej Koszalina, Kołobrzegu, Białogardu? :gwizdanie: wlasnie, jeszcze jedno pytanko. w b5 avant, gdzie jest umiejscowiony jakis uchwyt na gasnice? kupilem auto,ale bez gasnicy, nie bardzo wiem gdzie ona ma byc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja u siebie też nie miałem gaśnicy, kupiłem w tesco jakąś najzwyklejszą i wożę ją z tyłu w tym schowku po prawej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 ja kiedyś woziłem w kole zapasowym owiniętą szmatami ;d ale to w innym aucie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nochal Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 wyjazdzik nie powiem, za***isty... ciekaw jestem orientacyjnego kosztu takiej wycieczki;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 wiesz co jak by się zebrało 4 osoby do autka na ten studencki gumball to nie wychodzi tak strasznie ja się w zeszłym roku tym interesowałem żeby jechać ale plan niestety upadł z braku auta ale może w tym roku by się dało jakąś ekipę skręcić??cała impreza jest jakoś koniec czerwca początek lipca przynajmniej tak było w zeszłym roku tu podaje linka do strony http://www.studentbrakeaway.com/ jacyś chętni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroso Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 jestem chętny [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 14:01_________________________________________________only £235 per person.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Z racji tegoi ze juro już wyjeżdzam, chciałbym sie z Wami Wszystkiemi pożegnać! 3majcie się i do zobaczenia na wspolnych spotach, postraram sie tutaj w miare mozliwosci zaglądać do Was i podnosić Waszą frekwencję! pozdro chłopaki i trzymajcie za mnie kciuki. Napewno będziemy w kontakcie. !!!! do obaczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Pozdrowionka i powodzonka na obcej ziemi żeby Ci się dobrze wszystko układało. do zobaczyska na jakimś spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Galec dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Bardzo fajna stronka mi zwłaszcza zaimponował foto i wideo reportaż o czarnobylu zwłaszcza że kiedyś z koleszką mieliśmy plan też tam sobie pojechać http://www.podniesinski.pl/portal/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroso Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Pany ma ktoś namiar na dobrego , nie drogiego lakiernika chce spolerować lakier i troszke poszpachlować klapę tył bo rdza wchodzi i inne drobne prace kosmetyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Bardzo fajna stronka mi zwłaszcza zaimponował foto i wideo reportaż o czarnobylu zwłaszcza że kiedyś z koleszką mieliśmy plan też tam sobie pojechać http://www.podniesinski.pl/portal/ obejrzalem film o czarnobylu, robi wrazenie, polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 ja tez, dobry-mocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 chetnie bym sie tam przejechał i na zywo to oglądał ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi