Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

temat o wszystkim co by nie zawalać tematu o spotach

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 175,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dałem kiedys taki temat specjalnie, to był mój 2 post i go wywalili :/[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 15:28_________________________________________________Maciej8891 oglądałem te odcinki:) jestem namietnym fanem i czaję sie na taki objazd ale motocyklem :D z panna

Opublikowano

Kurcze taka wyprawa to dopiero była by przygoda mi to się marzy objazd całej europy autem w wakacje a ostatnio się dowiedziałem że jest coś takiego jak studencki gumball i to może być niezły fun i koszty nie są aż takie jak ten prawdziwy

Opublikowano

Szczerze to moim zdanie to jeden i drugi to to samo. Ja swój kabel kupiłem coś koło 70 zika http://www.allegro.pl/item906815638_najlepszy_interfejs_usb_vag_kkl_we_wtyku_obd2.html od tego sprzedawcy chyba nawet identyczny tylko widzę że cena poszła w górę i u mnie wszystko działa z wszystkim się łączę bez problemu. Z tego co na forum piszą to nawet można kupić i taki za 50 dych i będzie chodził. Ja mogę polecić taki jak w linku bo sam używam.

Pozdrawiam

Opublikowano

ja kupilem wlasnie jakis za 40zl :) mysle,ze do zrobienia logow wystarczy. podejzewam,ze jak nie potrzebujesz kabla kkl + can, to te wszystkie kkl obd2 sa takie same, moze wykonczeniem sie różnią.

Panowie,a kiedy jakis spocik blizej Koszalina, Kołobrzegu, Białogardu? :gwizdanie:

wlasnie, jeszcze jedno pytanko. w b5 avant, gdzie jest umiejscowiony jakis uchwyt na gasnice? kupilem auto,ale bez gasnicy, nie bardzo wiem gdzie ona ma byc...

Opublikowano

Ja u siebie też nie miałem gaśnicy, kupiłem w tesco jakąś najzwyklejszą i wożę ją z tyłu w tym schowku po prawej stronie

Opublikowano
  • Autor

ja kiedyś woziłem w kole zapasowym owiniętą szmatami ;d ale to w innym aucie hehe

Opublikowano

wyjazdzik nie powiem, za***isty... ciekaw jestem orientacyjnego kosztu takiej wycieczki;p

Opublikowano

wiesz co jak by się zebrało 4 osoby do autka na ten studencki gumball to nie wychodzi tak strasznie ja się w zeszłym roku tym interesowałem żeby jechać ale plan niestety upadł z braku auta ale może w tym roku by się dało jakąś ekipę skręcić??cała impreza jest jakoś koniec czerwca początek lipca przynajmniej tak było w zeszłym roku

tu podaje linka do strony

http://www.studentbrakeaway.com/

jacyś chętni??

Opublikowano

jestem chętny :D[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 14:01_________________________________________________only £235 per person..

Opublikowano

Z racji tegoi ze juro już wyjeżdzam, chciałbym sie z Wami Wszystkiemi pożegnać! 3majcie się i do zobaczenia na wspolnych spotach, postraram sie tutaj w miare mozliwosci zaglądać do Was i podnosić Waszą frekwencję! pozdro chłopaki i trzymajcie za mnie kciuki. Napewno będziemy w kontakcie. !!!! do obaczyska

Opublikowano

Pozdrowionka i powodzonka na obcej ziemi żeby Ci się dobrze wszystko układało.

do zobaczyska na jakimś spocie

Opublikowano

Galec dziękuję :D

Opublikowano

Bardzo fajna stronka mi zwłaszcza zaimponował foto i wideo reportaż o czarnobylu zwłaszcza że kiedyś z koleszką mieliśmy plan też tam sobie pojechać

http://www.podniesinski.pl/portal/

Opublikowano

Pany ma ktoś namiar na dobrego , nie drogiego lakiernika :naughty: chce spolerować lakier i troszke poszpachlować klapę tył bo rdza wchodzi i inne drobne prace kosmetyczne

Opublikowano

Bardzo fajna stronka mi zwłaszcza zaimponował foto i wideo reportaż o czarnobylu zwłaszcza że kiedyś z koleszką mieliśmy plan też tam sobie pojechać

http://www.podniesinski.pl/portal/

obejrzalem film o czarnobylu, robi wrazenie, polecam!

Opublikowano

ja tez, dobry-mocny

Opublikowano
  • Autor

chetnie bym sie tam przejechał i na zywo to oglądał ;D