Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 175,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Następnym razem to będziemy latać a nie jeździć po tym torze :decayed: a Ty Maciej8891 tak się nie ciesz bo byłeś raptem 0,702 sekundy. :)

Opublikowano

przestańcie dziewczyny :0 dajcie sobie buzi i spać :) to byl udany dzionek poza tym mandatem :D

Opublikowano

Marcin to nie był mandat to było "darmowe wejście do muzeum" :D

Opublikowano

ładne mi darmowe ooooooooooo właśnie muszę zrobić przelew :/

Dobra Panowie zbieram sie powoli bo jeszcze Radka che odwiedzić no i kieruję sie na Ninedralndy! :) pozdro guys i informujcie mnie o wszystkim :)

Opublikowano
  • Autor

za co mandat dostaliscie ;O ? kurde bylem tez w tym muzeum ale jakos szału tam nie ma.. myslalem ze lepiej bedzie to wszystko pokazane

Opublikowano

spiidy ja też sie rozczarowałem :/ myslałem że bdzie lepiej :/ mandat zbiorowy dla audi za parkowanie w niedozwolonym miejscu :/

Opublikowano
  • Autor

ło matko xD a gdzie zaparkowaliscie ?

Opublikowano

cholera wie :) jakiś park czy co :) wjechaliśmy i testowaliśmy quattro :)

Opublikowano

Ale śmieszne chłoapki...naprawdę boki zrywac :) Galec Ty sie tak nie jaraj bo i tak nic z tego nie będzie! :D Dzięki za spota i udany wyjazd (no może poza tym mandatem:) ) szykujcie się już na następny wyjazd i na bęcki (tj. rewanż) na gokartach :P Pozdro

Opublikowano

hahahahahahaah no i z uśmiechem stąd wyjedzam na paszczy :) 800km do zrobieni:/ jeszcze Radka odwiedzę po drodzę, chyba mi się uda

Opublikowano

Tylko spokojnie na trasie! Wystarczy już wypadków na najbliższe milion lat! Pozdrów Radka i Renię i trzymaj się Martinez :)

Opublikowano

Danke:) no powoli sie pakuję oganę temat z jedzeniem i powoli bede ruszać mam nadzieję że uda sie koło 13tej wyjechać bo jeszcze zakupy mnie czekają i pewnie odwiedziny w Lidlu[br]Dopisany: 16 Maj 2010, 11:55_________________________________________________Dobra Pany :) do mnie już idzie kabelek OBD1/OBD2 :) VAG'ina już ściągnięta wiec jak coś to dołączam do grona diagnostów-onanistów :)

Opublikowano

spiidy tego chyba nie trzeba dodatkowo reklamowac;p

Opublikowano
  • Autor

czy ja wiem ;p nigdy nie zaszkodzi hehe

Opublikowano

Koledzy gdzie u nas w Szczecinie mozna kupic płyn chłodniczy G12 ten rozowy potrzebuje go dzis popoludniu kupic ale nie chce jezdzic w ciemno. W ASO bedzie ?

Swoja droga co ile dolewacie plynu chlodniczego i ile bo sie zastanawiam czy moge miec jakis wyciek ? pozdrowka

OK juz sie dowiedzialem, w ASO powinno byc. Natomiast z tego co wiem to tam sprzedają g12++ czy moge to wymieszać z g12. Bo g12+ to wiem ze mozna a g12++ ?

Opublikowano

Ja kupowałem w Feu Vercie koło Castoramy. Dolewam około 0,5l na 10000km, mam minimalny wyciek ale jakoś nie mogę się zmobilizować, żeby się tym zająć.

Opublikowano

mi ubyło tak z pól centymetra gdzies na 2 tysiące kilosów. Ale płyn świeżo po wymianie. Nie wiem czy sie martwic czy nie.

Wlasnie kupilem G12++ zaraz rozrobie z woda i doleje troszke i bede obserwowac.

Opublikowano

Może się po prostu odpowietrzył do końca, poza tym płyn zmienia swoją objętość w zależności od temperatury.