Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

moze koszt przeczyszczenia to około 200-300 zł bo tak kiedys slyszalem a regeneracji 700..? bo o regeneracji slyszalem około 1tys..

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 175,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie wiecie czy ktos w Szczecinie lub niedaleko wcmacnia sprzegla? wiem ze w Wawie robi to Radzikowski http://www.sprzegla.com/ no ale jechac do wawy mi sie nie chce jeszcze po polskich drogach :wallbash:

Opublikowano

moze koszt przeczyszczenia to około 200-300 zł bo tak kiedys slyszalem a regeneracji 700..? bo o regeneracji slyszalem około 1tys..

też tak pomyślałem i od razu ponowiłem pytanie, czy aby na pewno rozmawiamy tylko o przeczyszczeniu na co Pan, z którym rozmawiałem powiedział, że 700zł u nich trzeba zapłacić za demontaż, montaż i przeczyszczenie turbiny :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Panowie wiecie czy ktos w Szczecinie lub niedaleko wcmacnia sprzegla? wiem ze w Wawie robi to Radzikowski http://www.sprzegla.com/ no ale jechac do wawy mi sie nie chce jeszcze po polskich drogach :wallbash:

wątpię zebys w szczecinie kogos takiego znalazl..

też tak pomyślałem i od razu ponowiłem pytanie, czy aby na pewno rozmawiamy tylko o przeczyszczeniu na co Pan, z którym rozmawiałem powiedział, że 700zł u nich trzeba zapłacić za demontaż, montaż i przeczyszczenie turbiny :tongue4:

to ciekawe ile w takim razie regeneracja ale wydaje mi sie to dość drogo;p

kiedys z forum a6 człowiek z naszych okolic chwalił jakąś firme nawet filmiki na youtubie powsadzal ale na szybko teraz tego nie znalazlem a dzisiaj nie bardzo mam czas zeby to szukac :no:

Opublikowano

to ciekawe ile w takim razie regeneracja ale wydaje mi sie to dość drogo;p

kiedys z forum a6 człowiek z naszych okolic chwalił jakąś firme nawet filmiki na youtubie powsadzal ale na szybko teraz tego nie znalazlem a dzisiaj nie bardzo mam czas zeby to szukac :no:

Gdybyś dowiedział się czegoś więcej daj znać bo z chęcią przeczyszczę tę turbinę ale nie wiem gdzie :hi:

Opublikowano

Panowie,

najprawdopodobniej będę pozbywał się swoich alusów 16" z oponami letnimi. Opony wystarczą jeszcze na jeden sezon (chociaż pewnie u niektórych polatałyby jeszcze dwa lata), felgi w stanie średnim. Zdjęcia zrobię wieczorem. Będzie ktoś chętny?

Jednocześnie, jak sprzedam 16", będę zainteresowany zakupem ładnych 15" (same felgi, opony na zimę/lato już mam) i dojazdówki 15".

Opublikowano
  • Autor

sie tak reklamujecie to i ja sie zareklamuje :D też swoje 16 mam na sprzedaż .. :)

Opublikowano

to i ja :> mam fele stalowe 15' oryginalne audi, stan średni, cena niska :wink4:

Opublikowano

Noooooo Witam:) dawno mnie tutaj nie było, niestety :) co tam u Was chłopaki?? kroiliście jakieś spoty???

Opublikowano

Jakoś po staremu leci :naughty: Cześć Marcin :> Jakiś Spot może w niedziele??? hmmm ja wieczorową porą mogę dopiero... Bo mam misje cmentarz :kox:

Opublikowano

jak cosik o piszcie :D żebym był na fali :D i wiediał co się dzieje :D

Opublikowano

:hi:

witam was :decayed: czy ktos z was ostatnio był w Olsztynie bo widziana była b5 srebrna rej ZLO :mysli::cool1:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, gdzie w Szczecinie można kupić depresator Skydd?

Opublikowano

Nie wiem mateoos ale wiem na którym lotnisku można usmażyć kiełbaskę :) na spocie Audi, to jak kiedy KULIG???:)

Opublikowano

własnie kiedy puki snieg jest hehe :>

Opublikowano

Kulig na lotnisku ?? Hmm :P Marcin a rok temu gdzie robiliście kulig ? :)