Cysiu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 to troszkę kroi poprzedni był lepszy bo wpuszczał więcej a żeby nic niemówił to czteropak dostał i było oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 i PIERWSZ TURA Z TABULAMI ZAKOŃCZONA ZAPRASZAM DO OGLĘDZIN JAK TO WYPADŁO NIEBAWEM II TURA... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1784076#msg1784076 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 pozdrowienia dla wszystkich klubowiczow z Holandii. 24.09 wracam piescic maszynki:) NADCHODZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 czekamy Marcinie :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Podobno u Ciebie słonce świeci Marcin u nas gorzej bo pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 nie przejmuj sie pogoda zawsze mozna garazowke zrobic~spot u mnie i Ci olej wymienic haha[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 19:46_________________________________________________nie przejmuj sie pogoda zawsze mozna garazowke zrobic~spot u mnie i Ci olej wymienic haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Nie ma sprawy za 15 000 tys hehe się pomyśli mam nadzieje ze Ci nie narobiłem problemu z tym olejem następnym razem przywiozę coś żeby zakręcić i gdzieś u siebie go oddam do mechanika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 tyyyyyyyyyyyy a ty dostałeś od kaski mmsa ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicker81 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 panowie, gdzie ustawie zbieznosc w obnizonym audi? Bylem w kilku warsztatach i lipa, ponoc lasery sie nie widza bo zderzak przeszkadza albo nie wchodza uchwyty na opony przez nadkola :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Ale d*pa z tymi Makowicami, gdzie te Audice z Goleniowa były ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ja właśnie zajechałem do domku po krajowym zlocie powiem wam było za***iście super ludzie, jeszcze fajniejsza atmosfera tylko wątroba już nie daje rady będzie trzeba jakiś przeszczep zorganizować. Największą atrakcją było wyciąganie A4 B6 z plaży traktorem ale za to zdjęcia przy samej wodzie w zachodzącym słońcu były nie do podrobienie. No i szkoda że od nas tylko ja pojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Galec gdybym wcześniej jechał to na pewno bym z Toba pogonił no cóż może innym razem dawaj fotosy a na takich zlotach zawsze jest najlepiej pozdro i kuruj wątrobę bo za 3 tygodnie poprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 wiesz co fotek nie ma bo od początku miałem tak dobrze że bałem się wyciągać aparat bo na bank bym gdzieś go posiał :> ale chłopaki będą coś na ogólnopolski wrzucać to obczaisz. To się szykuj na zimowy w marcu :> ja już zbieram kaskę żeby lecieć bo to jest naprawdę piękna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki1978 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Czesc panowie mam pytanie wie ktos jakie uszczelki sa potrzebne do montarzu turbiny po czyszczeniu 1.9tdi AFN chodzi mi o numery zeby gdzies je dostac+ uszczelki EGR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 marecki masz do tego dzial techniczny , tam napewno ci pomogą bo tu wontpie zeby ktos sie znał hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 spiidy a jak Twoja giczała??? czy Ty już gaz, wciskać możesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 ja juz chodze nadal spuchnieta ale chodze hehe.. z tym ze teraz z nochalem siedzimy w poznaniu na praktykach dlatego cisza troche.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a do kiedy jesteście w Poznaniu?? ja będę od piątku 24 września do soboty 25 września bo mam egzamin na aplikacje można by było zrobić mini spota na wyjeździe :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi