RadekA4 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam. nie znalazłem podobnego watku wiec pytam tutaj. mianowicie padł mi akumulator a gdy go naładowałem elektryka zwariowała tzn normalnie pali i jezdzi ale nie działąja zedne zegary a podswiatlenia zegarow i włacznikow swiatel przeciwmgielnych cały czas miga. mam a4 2000rok 1,9tdi(90km). bede musiał skorzystac z VAG'a?? u mechanika to pewnie troche kosztuje. gdybym miał własny kabel i jakis program( widziałem na allegro kabel + vxtool za 100zł) to takie problemy mozna rozwiazac samemu??
chudineze Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Napewno trzeba się podpiąć aby zobaczyć co tam w trawie piszczy. Temat o kabelkach jest na forum polecam. PS. Jakbyś na spota choć raz wpadł to byłoby taniej :gwizdanie:
RadekA4 Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 heh no własnie dawno byłem tu na forum to mnie troche omineło ale i tak ciezko mi sie dopasowac przez prace i studia w lublinie. chudineze a inwestycja w VAG sie opłaci w sumie w rodzinie mam jeszcze kilka aut vwgrup tylko czy skomplikowane to jest??
chudineze Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Poczytaj tu znajdziesz wiadomości od A-Z odnośnie VAG-a kwestia wyszukania. Dla sprawdzenia i podstawowych rzeczy obsługa nie jest trudna. Koniec
Rekomendowane odpowiedzi