Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHH] Nie działąjace zegary i miagające podświetlenie po wymianie akumulatora.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

nie znalazłem podobnego watku wiec pytam tutaj. mianowicie padł mi akumulator a gdy go naładowałem elektryka zwariowała tzn normalnie pali i jezdzi ale nie działąja zedne zegary a podswiatlenia zegarow i włacznikow swiatel przeciwmgielnych cały czas miga. mam a4 2000rok 1,9tdi(90km).

bede musiał skorzystac z VAG'a?? u mechanika to pewnie troche kosztuje. gdybym miał własny kabel i jakis program( widziałem na allegro kabel + vxtool za 100zł) to takie problemy mozna rozwiazac samemu??

Opublikowano

Napewno trzeba się podpiąć aby zobaczyć co tam w trawie piszczy. Temat o kabelkach jest na forum polecam.

PS. Jakbyś na spota choć raz wpadł to byłoby taniej :gwizdanie:

Opublikowano

heh no własnie dawno byłem tu na forum to mnie troche omineło ale i tak ciezko mi sie dopasowac przez prace i studia w lublinie.

chudineze a inwestycja w VAG sie opłaci w sumie w rodzinie mam jeszcze kilka aut vwgrup tylko czy skomplikowane to jest??

Opublikowano

Poczytaj tu znajdziesz wiadomości od A-Z odnośnie VAG-a kwestia wyszukania. Dla sprawdzenia i podstawowych rzeczy obsługa nie jest trudna.

Koniec :ot: