stachu Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 witam, po wymianie pasków osprzętu mechanior prawdopodobnie źle założył linke na zamek pokrywy silnika - efekt cięgło lata sobie luźno, a maski za żadne skarby nie można otworzyć :cry: :cry: :cry: jakiś magiczny trick, jak otworzyć? ratujcie!!!!!!
wit.s Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Nie ma. U mnie pół auta rozebrali jak się linka zerwała. Przykro mi. OOOO. Widzę, że też 2,5 AKN No to w Wawie kosztowało to jakieś 2 stówy. Czy jakoś tak.
sisi1977 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 dobrze ze jest awaryjne otwieranie wlewu paliwa
Radek321 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Trzeba wyrwać gril innej rady nie ma chyba że by się pobawić troche śrubokrętem i pokombinować bez wyrywania grila. dobrze ze jest awaryjne otwieranie wlewu paliwa W jaki sposób jest to awaryjne otwieranie wlewu paliwa? wystarczy poszukać trochę : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=5601.0
stachu Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2007 Nie ma. U mnie pół auta rozebrali jak się linka zerwała. Przykro mi. OOOO. Widzę, że też 2,5 AKN No to w Wawie kosztowało to jakieś 2 stówy. Czy jakoś tak. i tak zostawiam syfa w poniedziałek w warsztacie na wymianę uszczelek pod miskami - więc niech se radzą :grin: a tak AKN :cool:
lukasssw Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 U mnie jak wypięła się linka to mechanik zdemontował gril (udało się nawet bez oberwania zaczepów) potem po zdemontowaniu odkręcił ten zaczep który trzyma maskę z zamkiem (jak się nie mylę to 3 lub 4 śruby dziesiątki) czas otwarcia to około godz czasu.
simonmm Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 ???W jaki sposób jest to awaryjne otwieranie wlewu paliwa??? awaryjne otwieranie wlewu paliwa jest w bagazniku z prawej strony (tam gdzie schowek,tak jest przynajmniej w a6),czerwony drucik powinien tam dyndac.
adadur Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 stachu ale czym ty sieprzejmujesz ... machanik popełnił błąd to teraz niech sie męczy
adamq Opublikowano 16 Czerwca 2007 Opublikowano 16 Czerwca 2007 stachu ale czym ty sieprzejmujesz ... machanik popełnił błąd to teraz niech sie męczy Adam dobrze mówi! Zapłaciłeś za robotę, mechanior ma na i możesz mu co najwyżej :bicz3:. Jakie te emoty zaje... są
Kunio Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 kurde mam podobny problem. grill zdjety. moze ktos zna mechanika ktory by to otworzyl? najlepiej okolice wawy
Rekomendowane odpowiedzi