Dev Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 mam u siebie K04, silnik seryjny AJL, ma 220kM, FMIC i program i zadnych cudów
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 mam u siebie K04, silnik seryjny AJL, ma 220kM, FMIC i program i zadnych cudów jeżeli cudami nazywasz większe wtryski to spoko, no i jakoś jest wiele projektów innych silników niż AEB/ARK z większą mocą i jeżdżą zresztą temat uważam za zakończony Ps. W takim razie Rogal to magik bo jeździ na k03s i ma większą moc niż Ty na K04
domjenick Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 a ja uważam,że po raz kolejny odbiegliście od tematu witam Właśnie rozmawiałem z kumplem który chipował swojego seata leona TDI 130km na 160km i tam gdzie chipował kazali przyjechac mu za rok zeby wyeliminować ewentualne błędy tzn. jedzie tam i jak na hamowni wykaże ze ma mniej km to zrobią mu tyle co było. Więc czy jest to wogóle możliwe zeby pojawiły sie takie błędy??? Jak ja robiłem chipa to powiedzieli mi że robią raz i dobrze i nie ma mowy o zadnych błedach i nie po to robi zeby potem naprawiac. Wiec ktos chyba lipe robi... a jakie jest zdanie klubowiczów?? albo powracacie do tematu,albo zamykam i zakładajcie kolejny o chiptuningu i potencjałach silników
Dev Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 nie ma zamiaru z nikim sie ścigać w temacie mocy ile kto chce tyle ma a może na ile go stać mi w zupełności wystarczy 220kM, a bez problemu mogę miec 250 tylko po co ???
domjenick Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 dobra -nie widzę sensu kontynuacji wątka
Rekomendowane odpowiedzi