dariodario Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam. Otóż od kilku dni nie mogę znaleźć przyczyny samo otwierającego się samochodu. Jest to niebezpieczne gdyż auto stoi pod blokiem. Dodam że jak zamknę na pilota od alarmu czy też na kluczyk to po kilku chwilach samo się powoli otwiera a alarm pozostaje aktywny. Proszę o pomoc i z góry dziękuję za pomoc.
login642 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 proponuje podpiąć VAG bo może być coś z awaryjnym otwarciem auta
dariodario Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Nie wiem jakiego tego vaga muszę kupić. Czytałem bardzo dużo i jest ich tyle modeli że zgłupiałem. Z allegro nie mogę bo mieszkam w italii. Odnośnie otwierania jak obserwuje to się podnoszą bardzo powoli zatyczki te do zamykania od wewnątrz po tych chwilach i słychać jakby gdzieś coś powietrze uciekało
login642 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 nobo siłowniki masz pneumatyczne to w takim razie może nie trzymają musisz poszukać bo troche na forum o tym jest
mech15 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 spróbuj odłączyć centralkę w bagażniku i zamknij drzwi ręcznie
dariodario Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 Witam. Otóż od kilku dni nie mogę znaleźć przyczyny samo otwierającego się samochodu. Jest to niebezpieczne gdyż auto stoi pod blokiem. Dodam że jak zamknę na pilota od alarmu czy też na kluczyk to po kilku chwilach samo się powoli otwiera a alarm pozostaje aktywny. Proszę o pomoc i z góry dziękuję za pomoc. otorz dzisiaj zmienilem baterie w pilocie od alarmu i chyba wszystko wrocilo do normy, jest to mozliwe?
Rekomendowane odpowiedzi