...:::BRYLANT:::... Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 witam poszukuje takich o to fotek z usuniętymi kierunkami może gdzieś są na forum albo w niecie
michu93 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 nie wiem po co ci to, bo to wygląda jak bora ma ładne lusterka boczne
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 no temat lusterek to pomińmy :gwizdanie: no własnie w tym sęk i od przodu jak się patrzy to wydaje się szersza
Wandej Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 nie wiem po co ci to, bo to wygląda jak bora ma ładne lusterka boczne to wygląda jak O-bora Dla mnie to nic ładnego w tym nie ma :gwizdanie: Chociaż bez kierunków bocznych looku dużo nie zmieni :gwizdanie:
1991Kamil Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 A tak właściwie, to gdzie ona ma te kierunki? Zespolone z reflektorami?
yahoo Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 To jest po prostu paskudne. Nie wiem albo jestem jakiś dziwny albo to auto naprawde jest fatalnie zrobione.
michu93 Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 To jest po prostu paskudne. Nie wiem albo jestem jakiś dziwny albo to auto naprawde jest fatalnie zrobione. nie martw się, nie jesteś dziwny ale to zdjęcie jest z czasów kiedy królowały singlowe wycieraczki typu UNO, super nowoczesne klamki na pilota i takie tam
1991Kamil Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Jedna wycieraczka to jeszcze nie tragedia, stare Merce miały np. W124. Natomiast cała reszta mnie przeraża
michu93 Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Jedna wycieraczka to jeszcze nie tragedia, stare Merce miały np. W124. Natomiast cała reszta mnie przeraża ale w mercedesie tak musi byc! Tam jest ta wycieraczka tak zrobiona, że inaczej nie może byc! Jest wielka i masywna a w uno jest tak jak wyżej - cienka gałązka rozmazująca szybę...
1991Kamil Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 No może tak jest Powiedzcie mi, bo jestem ciekaw gdzie te migacze. Może one są na miejscu tylko przyciemnił je na czarno i zlewają się z karoserią?
Wandej Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 No może tak jest Powiedzcie mi, bo jestem ciekaw gdzie te migacze. Może one są na miejscu tylko przyciemnił je na czarno i zlewają się z karoserią? no schowane są pod wydłużonym błotnikiem tudzież pomalowane w kolor karoserii :decayed: Jak dla mnie to zniszczenie totalne auta
1991Kamil Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Ale przynajmniej nie ma znaczka na masce. Wtedy to byłaby obraza marki. A tak, to jak ktoś nie znający się zobaczy na ulicy to "cudo" to nie będzie kojarzył z tą zacną firmą, tylko pomyśli sobie, że to nie wiadomo co
mech15 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 wycierak w mesiu to bardzo przemyślana sprawa
zlota1977 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Kiedyś tatuś miał UNO wlaśnie z jedną wycieraczką i jak go zatrzymała policja to mu chciała dać mandat za brak drugiej może i śmieszne tylko do bólu prawdziwe!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi