a4mazurek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 witam zalozylem dzis do siebie radio blaupunkt zamiast ori. glosniki tylne hulaja jak trzeba, tylko radio slabo odbiera... trefne radio czy musze dorzucic separator? jak to jest z tym? bo tak sobie mysle ze skoro blaupunkt nie wymaga modulu do glosnikow to tez separatora. co myslicie?
kadaf Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 jedyny sposób aby sprawdzić, to podpiąć inną antenę dla testu
aju Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 weź przewód zwykły kabel (min długość 50cm) włóż odizolowaną część kabla w gniazdo anteny (tą dziurkę w środku) kabel trzymaj do góry w kierunku dachu i szukaj stacji jeśli złapie jakąś czysto to znaczy że radio OK. Ja też miałem problem po zmianie symphony na navigation plus (czyli panasonica na blaupunkta) okazało się że nagle na standardowej antenie nie działa
a4mazurek Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 problem u mnie tez polega na tym ze na postoju jest ok, chociaz nie do konca bo wczesniej mimo slabego sygnalu radia eska w elblagu radio ori lapalo ta stacje a teraz nie. za to jak jezdze po miescie to nawet zetka czy rmfka odbiera co prawda niby bez szumow ale raz ciszej raz glosniej czego nie ma na postoju... jutro chyba wrzuce inne radio i zobacze bez tylnych glosnikow bo nie mam modulu ale bedzie wszystko chyba jasne. to tylko audi skomplikowalo nam tak zycie czy w innych markach tez jest taki problem jak chcemy miec inne radio niz ori?
aju Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ja tak miałem w fiacie marea, no za żadne skarby nie grało mi drugie radio a ori grało, wzmacniacz antenowy dopiero pomógł
Rekomendowane odpowiedzi