XABan Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Mam Audi od niedawna i chciałbym wiedzieć, czy moje spryskiwacze działają prawidłowo. Zamiast pryskać w 2 lub 4 miejsca mniej więcej w połowie wysokości szyby, one leją płyn strugami po szybie od samego dołu. Nie działa to najlepiej, w moich poprzednich samochodach tak nie było. Jeżeli dobrze rozumiem, że coś jest nie tak, to poproszę jakieś info, jak to naprawić.
cayenne Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Bierzesz igłe i regulujesz.Tylko delikatnie żebyś nie złamał. Myśle,że sobie poradzisz
Gość spedyt Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wydaje mi się że ktoś wcześniej regulował spryskiwacze nieumiejętnie jakimś grubym drutem
cayenne Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Albo sprzedający wymienał maskę ,włożył nowe spryskiwacze,ale zapomniałwyregulować
wyder Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Witam, czy ori spryski robią mgiełkę czy leją płyn jak woda z kranu (strumieniem) ktoś może się orientuje ile nowe spryski kosztują oraz jaki ich jest numer.
Wąski Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Witam, czy ori spryski robią mgiełkę czy leją płyn jak woda z kranu (strumieniem) ktoś może się orientuje ile nowe spryski kosztują oraz jaki ich jest numer. no niestety leją strumieniem
wyder Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 :/ a są jakieś które robią mgiełkę? jak najlepiej je ustawić?
Bieniek Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Wkurzajacy jest ten strumiem :wallbash: Najlepiej jakby byla mgielka na cala szybe.Moze da sie podpasowac dysze od innego samochodu??
studziany Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 U brachola w golfie IV robi taka mgielke fajna. Moze podejda wklady albo calos spryskow do audi.
simon__75 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 U mnie tez sie cos porobilo ze spryskami.... pasazera ladnie leje na szybke a kierowcy tak jakby byl lekutko przytkany :/ sika tylko tak zeby siekac :/ zaczyna mnie to szczerze mowiac wnerwiac :/ da sie je jakos wymontowac, przeczyscic, etc ???
greengrass Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Czasami wystarczy cienką igłą przeczyścić końcówkę spryskiwacza, albo minimalnie przekrzywić dyszę.
huggy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Reanimuję trochę temat. Czy ktoś namierzył spryskiwacze z mgiełką które zastąpią nasze seryjne?
steve69 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Reanimuję trochę temat. Czy ktoś namierzył spryskiwacze z mgiełką które zastąpią nasze seryjne? Zapoznaj się z tym wątkiem: [ALL B6] Spryskiwacze mgiełkowe -- Pozdrawiam. Sławek
Rekomendowane odpowiedzi