dariodario Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 znalazlem cos takiego,gosc oferuje z instrukcjami video i z gotowymi modami do wgrania, mody po przerobce i mody oryginalne. czy ten kabel mozna wykorzystac do vag-a? http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190372484381&ssPageName=ADME:X:eRTM:IT:1123
marewel Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Wsady sobie odpuść,najlepiej poszukać kogoś kto obrobi twój program.
dariodario Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Opublikowano 15 Lutego 2010 Wsady sobie odpuść,najlepiej poszukać kogoś kto obrobi twój program. dlaczego mam se odpuscic? to nie to samo? mam peugeota 2.0 hdi i bez hamowni tylko po wgraniu soft inny i jest gitara pali mniej,popierdziela jak szatan---a tu odradzacie!?!
spanky Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 za 59 Euro uwalisz sterownik [za pomoca kabla] a jak sie uda wgrac to wysadzisz silnik [za pomoca gotowca]-akurat te dolanczane do chinskich kabli sa najgorsze ... nic tylko brac ...
dariodario Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Opublikowano 15 Lutego 2010 znam kilka osob w mojej okolicy po takim gotowcu ale nie wiem czy chinskim jest z kad sciagac nie chinskie? po co sie sprzedaje takie wlasnie gotowce? a najblizej Jasla na podkarpaciu to gdzie jest jakis tuner pro?
OLO_GDA Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 poczytaj na forum najpierw... jak Cie nie przekona to wgrywaj smialo ;];]
szogun0 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 a najblizej Jasla na podkarpaciu to gdzie jest jakis tuner pro? W granicach 30 km są goście, dla których odpowiednia osoba z doświadczeniem obrabia pliki. Oni je potem wgrają. W krośnie jest hamownia.
rob555 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Galletto nie uwali sterownika edc15 - bez przesady Panowie.... Co do tych wsadow to sie nie wypowiadam konkretnie. Tak to jest jednak ze jak cos sie dostaje do glownego produktu w promocji to zazwyczaj jest to jakosci GOWNA. Inaczej by sprzedawane byly gotowe wsady + programator w bonusie. Twoj motor nadal cos kosztuje na rynku wtornym, bycie dusigroszem w przypadku aut zazwyczaj odnosi skutek odwrotny od zamierzonego
spanky Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Galletto nie uwali sterownika edc15 - bez przesady Panowie.... no moze na "stole" nie ... ale zabawa chinczykiem przez obd w aucie to juz chyba ryzyko ...
marewel Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Przecież galetto to prawie zwykły vag na maxie,jakie chinczyki?Gdzie co komu na co?
szogun0 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Galletto nie uwali sterownika edc15 - bez przesady Panowie.... Podać przepis na uwalenie sterownika. :> Jest bardzo prosty i wystarczy właśnie Galetto + brak wiedzy.
spanky Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Galletto nie uwali sterownika edc15 - bez przesady Panowie.... Podać przepis na uwalenie sterownika. :> podaj ...
szogun0 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 OK. Załóż kiepski akumulator, i poczekaj aż podczas wgrywania czegokolwiek spadnie ci napięcie. A potem wydzieraj sterownik i wrzucaj w programator 29F...
spanky Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 OK. Załóż kiepski akumulator, i poczekaj aż podczas wgrywania czegokolwiek spadnie ci napięcie. A potem wydzieraj sterownik i wrzucaj w programator 29F... to nie przepis .. to norma ... pisalem o tym wyzej ale zabawa chinczykiem przez obd w aucie to juz chyba ryzyko ...
rob555 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 OK. Załóż kiepski akumulator, i poczekaj aż podczas wgrywania czegokolwiek spadnie ci napięcie. A potem wydzieraj sterownik i wrzucaj w programator 29F... Nie no jasne ale w ten sposob to wiesz...wszystkim uwalisz. Nie ma co dramatyzowac ze galletto smietnik. Polowa allegro tunerow na tym jedzie Podpowiem Ci ze Byteshooter ostatnio uwalil mi 2x edc16...a galletto zrznie je jak laseczki pod namiotem Na szczescie mam BDM i udalo sie wskrzesic ale smrod pozostal (okazalo sie ze moj nowy lapciak gryzie sie z BS) Wieksza polewe mam z tych gotowych wsadow...wcale sie nie zdziwie jak tam sie znajdzie archiwalny odcinek Teleranka
Rekomendowane odpowiedzi