Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Prośba o podanie numeru lakieru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy ktoś z Was ma może taki kolor audi chodzi mi o wersję amerykańską nie wiem czy europejski numer koloru to ten sam. Ja mam wersje europejską a części blacharskie chcę kupić z tego co na zdjęciu. Z góry dziekuję

BgMn9.jpg

Opublikowano

i jaki to jest kod??

Opublikowano

witam czy ktoś z Was ma może taki kolor audi chodzi mi o wersję amerykańską nie wiem czy europejski numer koloru to ten sam. Ja mam wersje europejską a części blacharskie chcę kupić z tego co na zdjęciu. Z góry dziekuję

BgMn9.jpg

Numery beda takie same ale i tak nie będzie ci pasowało odcieniem, ponieważ jest to lakier metalic i zawsze układa sie inaczej na każdym aucie. Gdyby to był lakier akryl to co innego.

Opublikowano

Zadzwoń do serwisu mówisz że potrzebujesz numer lakieru podajesz numer VIN i podają ci kod szybko bez problemów:) jedziesz do sklepu z lakierami dajesz im kod i masz lakier:)

Opublikowano

Zadzwoń do serwisu mówisz że potrzebujesz numer lakieru podajesz numer VIN i podają ci kod szybko bez problemów:) jedziesz do sklepu z lakierami dajesz im kod i masz lakier:)

podaj mi numer VIN to Ci powiem jaki kod lakieru ale i tak mysle ze lepiej jest samemu dobrac u lakiernika

Opublikowano

Panowie ja wiem jaki mam numer lakieru.Chodzi mi o to że chce kupić jeden element z audi widocznego na zdjęciu i jest to wersja amerykańska i nie wiem czy to ten sam lakier co w mojej. Sprzedawca nie ma książki serwisowej i nie ma pojęcia jaki to kolor i stąd mój wątek. Dzięki za próbę pomocy ale obawiam się że tylko mi może pomóc ktoś kto ma takie audi w takim kolorze i w wersji amerykańskiej

Opublikowano

no to skoro stoi całe auto wiec numer nadwozia chyba mozna wziąść i odczytac z niego numer koloru :gwizdanie:

Opublikowano

no to skoro stoi całe auto wiec numer nadwozia chyba mozna wziąść i odczytac z niego numer koloru :gwizdanie:

dokładnie :good: :good: :good:

Opublikowano

auto stoi ale prawie 700 km ode mnie a właściciel nie wie co to za lakier

Opublikowano

auto stoi ale prawie 700 km ode mnie a właściciel nie wie co to za lakier

no ale numer nadwozia moze Ci przecież podac przez telefon :gwizdanie: