Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Kto pomaluje BBS CH w ten sposob ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem fele na allegro BBS Motorsport Ch

dsc091521200x900.jpg

i chcialbym polakierowac je jak na zdjeciu ponizej:

174493831_o.jpg

AUD-320-BRS-4W.jpg

Najchetniej w okolicach Poznania, Szczecina i Zielonej Góry.

Znacie kogos godnego zaufania?

I przy okazji pytanie jak wam sie widzi zrobienie takiej feli do czarnego auta bez chromow??

Opublikowano

Zaje.... felunie :kox:

[mod]Kolejne takie OT i zarobisz ostrzeżenie[/mod]

Opublikowano

kolego skontaktuj się z kolegą gooralos na allegro widzę że jego firma ma tak właśnie pomalowane felgi więc raczej bez problemu to zrobią http://www.allegro.pl/item918455362_felgi_bbs_rx_201_8jx17_et35_5x112_rarytas.html

Opublikowano

jak auto bez chromów to jak najbardziej :kox: chociaż nie wiem czy srebrny pasek nie byłby lepszy... :mysli: z tym czerwonym zawsze fajnie wyglądają fele bez opon na zdjęciach, a jak się założy na auto to już niekoniecznie :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Co prawda nie audi ale mysle, ze zle nie wyglada...

010508330cdm30381024x76ou8.jpg

010508330cdm30391024x76bm0.jpg

Opublikowano

wygląda mega dobrze, ale tak jak jest na zdjęciu :wink4: można przełożyć w VT fele z czerwonym rantem do czarnej bety :) moim zdaniem będzie średnio :wink4:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 15:21_________________________________________________a co do malowania to tu możesz też pogadać: http://www.a4-klub.pl/smf/all_renowacja_felg_poznan-t118860.0.html;topicseen :)

Opublikowano
  • Autor

3071521337_76c9dac5ce_o.jpg

Cos jak to...

Znowu BMW :wallbash:

Opublikowano

tutaj masz do przemyśleń ze srebrnym rantem

bbs_ch_black_persp567_05.jpg[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 15:36_________________________________________________BBS_CH_19_black.jpg[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 15:53_________________________________________________2813119140_b1de7c04e9_b.jpg

Opublikowano

Eeee tam, srebrny nie oddaje takiego efektu jak czerwony paseczek.

Opublikowano

Witam,

jestesmy w stanie pomalowac felgi tak jak masz to przedstawione na zdjeciu

tym bardziej ze juz jeden taki projekt wykonalismy, jezdzi na srebnym e46 z czarnym daszkiem po Poznaniu, kolega Blaziu z BMW foto jest w naszej galerii na www.doktor-felga.com

czarny metalik + czerwony pasek fluo, z tego co pamietam to nawet napis motorsport zrobilismy czerwony bo klient tak sobie zażyczył,

jesli chodzi o kapsel bedziesz musial poszukac czerwonych na allegro albo odkleic, wydrukowac i zakleić :)

koszt ok 550 zl

Pozdro

Opublikowano
  • Autor

Witam,

jestesmy w stanie pomalowac felgi tak jak masz to przedstawione na zdjeciu

tym bardziej ze juz jeden taki projekt wykonalismy, jezdzi na srebnym e46 z czarnym daszkiem po Poznaniu, kolega Blaziu z BMW foto jest w naszej galerii na www.doktor-felga.com

czarny metalik + czerwony pasek fluo, z tego co pamietam to nawet napis motorsport zrobilismy czerwony bo klient tak sobie zażyczył,

jesli chodzi o kapsel bedziesz musial poszukac czerwonych na allegro albo odkleic, wydrukowac i zakleić :)

koszt ok 550 zl

Pozdro

Super.

O taka odpowiedz mi chodzilo :)

Ps. Masz moze zdjecie tej bmw na tych kolach?

Opublikowano

Czerwony paseczek jest :good:

Ale rozumiem, że samochód jest/będzie na konkretnej glebie?! Inaczej, to chyba efekt nie będzie powalający.

Opublikowano

Czerwony paseczek wygląda za***iście :good: Jak już będziesz miał gotowy felunek na aucie to wrzuć fotki :hi:

Opublikowano

Zdjec nigdzie u siebie niemam, ale poprosze kumpla zeby wrzucil mi na maila i Tobie podesle.

Opublikowano

Ja bym i tak zrobił ten rancik na srebrno, wg mnie będzie lepiej wyglądało. czerwony jakoś bardziej do "krasiwego" auta, albo do bety - do niej jakoś prawie wszystko ładnie wygląda.[br]Dopisany: 22 Luty 2010, 21:55_________________________________________________didas - a robiliście kiedyś jakieś dziwne malowania (rant inny kolor, boki ramion inne, front kolor/poler, itd) na starych RS6 felgach?

Opublikowano

Jesli chodzi dokaldnie o stare RS6 (lopaty) to nie, przewaznie kazdy sikal je na czarno ;P

Co do malowania 2 kolorowego np. ranty inny kolor niz krzyze to jak najbardziej, mozemy to wykonac. polerka ramion z zewnetrznej strony rowniez, niestety nie polerujemy calych felg ;( przynajmniej nie jeszcze.

co do ostatniej opcji to..

Jest mozliwosc pomalowania rantów felgi w kolor A, bokow felgi w kolor B (jeden kolor), oraz polerki zewnetrznej ramion felgi.

Pozdrawiam [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 16:42_________________________________________________Ktos prosil zeby wstawic zdjecia zrobionych felg oto i one

http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=13&t=61095

Opublikowano

graffika071.jpg

no miodnie to wyszło :good:

Opublikowano

Piękna sprawa z tym malowaniem, szkoda że nie robicie bliżej, bo napewno bym do was podrzucił moje kółka :wink4:

Didas masz może jakąś wizje na moje felgi są w podpisie, czy zostawić tak jak są :gwizdanie:

Opublikowano

pasek czerwony jeszcze ok

ale czerwony motorsport i lakier błysk jak dla mnie :sick3:

zobaczymy jak wyjdą moje całe czarne :naughty:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 10:28_________________________________________________b25856b1.jpg