Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Moje Audi A4 1.9 TDI 110 KM AVANT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niekoniecznie kombinacja.

Na zachodzie nie ma czegoś takiego jak rok produkcji - istnieje tylko VIN samochodu.

Tam liczy się data pierwszej rejestracji.

Prawdopodobne może być, że był to egzemplarz salonowy, który został sprzedany klientowi dopiero w roku '99 i dlatego data taka widnieje w dokumentach.

Nie wiem jak teraz, ale napewno na początku 2009 roku niektórzy dilerzy oferowali jeszcze samochody z 2007 roku.

Aaaa, świeży przykład.

Ostatnio Mazda sprowadziła na indywidualne zamówienie do Polski pewną partię modelu CX9 - nie ma go w oficjalnej ofercie firmy w Polsce.

Samochody są fabrycznie nowe, ale zostały wyprodukowane w roku 2008.

Dla ciekawości powiem, że model ten (większy od CX7) jest sporo tańszy od niego.

Opublikowano

w planach jest niewiele rzeczy, a mianowicie:

-swiatla przednie z soczewka(czarne)http://img.bazarek.pl/23149/4654/248864/101020310249c937e96f87a.jpg

-jakies aluski na lato

-przedni podlokietnik

-moze przyciemnienie szyb

a juz wczesniej zostaly wymienione boczne kierunki z pomaranczowych na lekko dymione i czesciowo wymienione oswietlenie kabiny ze zwyklych zarowek na biale diody

Swiatła fajne ale jak juz ktos pisal ringi nie pasuja ....

Ale reszta planow ok ;) tylgo o glebie zapomniales :naughty:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

gleby nie moge zrobic gdyz stan mojej ulicy mi na to nie pozwala :disgust: . ale dobra sugestja :good:, jak zrobia mi ulice sie nad tym zastanowie :)[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 19:24_________________________________________________Pierwszy mod zrobiony! :), no częściowo. Lampy soczewkowe DEPO wzór S4 :naughty:. Zgodni z waszymi podpowiedziami nie kupiłem czarnych lamp z ringami. Chwała Wam.

Jeszcze muszę poodkładać na kierunki z tej serii.

Zdjęcia zrobione na sesji w myjni:

gAUwr.jpg

fojq0.jpg

gAX0A.jpg

3mDRr.jpg

I jedno przed domem:

gAZvJ.jpg

Opublikowano

Dlaczego nie montowałeś zespolonych :mysli:

Opublikowano

Dlaczego nie montowałeś zespolonych :mysli:

Pewnie to co zwykle tj. "bałem się wycinania błotników". A szkoda bo Twoje auto wyglądałoby jeszcze lepiej.

Opublikowano

no nie chcialem sie bawic w wycinanie blachy. balbym sie mozliwosci wyjscia rdzy.

Opublikowano

efekt lepsze na zespolonych+xenon do tego

Opublikowano

no nie chcialem sie bawic w wycinanie blachy. balbym sie mozliwosci wyjscia rdzy.

Chyba Twoim poprzednim autem był opel :wink4: audi tak łatwo nie zardzewieje.

Opublikowano

tak jak mówicie na zespolonych było by lepiej ale i tak już lepiej niż na zwykłych :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po zainstalowaniu lamp i dość długim czasie, doczekałem się kierunkowskazów na wzór S4 do kompletu. Oczywiście tak samo jak lampy, firmy DEPO. Sądzę, że efekt jest całkiem niezły. Piszcie co o nich sądzicie. Załączam fotki:

IpU90.jpg

jItXr.jpg

Nie ma jak to zjeść lody z miśkiem :)

Mwz20.jpg

I mam takie pytanko: warto zmieniać tylne lampy na polifty? Za bardzo się nie przyglądałem i nie wiem czy jest między moimi, a poliftami jakaś duża różnica?

Opublikowano

Panie jastrzab174 ja mam pytanko do Ciebie.. Ja od kilku dni jestem włascicielem auta o takich samych parametrach... w sensie "a4 1.9TDI 110 itd.. Napisałeś że masz dwa głosniki z tylu.. i teraz moje pytanko :mysli: gdzie one sie znajduja???? jak mozesz to poprosilbym o jakies zdjecie jesli jast takowa możliwosc :)

Opublikowano

Ładna sztuka:)Ale koledze sie pomylilo na bank 97.Spojrz na szyby rocznik bedzie.

Opublikowano

Ładna sztuka:)Ale koledze sie pomylilo na bank 97.Spojrz na szyby rocznik bedzie.

Kwestia rocznika już jest dawno wyjaśniona :wink4:

Co do autka, to całkiem ładniutkie :)