m50kD Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam, obecnie mam zawieszenie obniżone o ok 5cm. Właśnie nabyłem sprężyny do mojej A4 (1.6) z innego modelu 1.6 (przywracające normalną wysokość auta, komfortowe). Chciałbym się dowiedzieć czy będę musiał również dokupić do nich amortyzatory czy może te z zawieszenia obniżonego będą się nadawały? Jeżeli będę musiał kupić to jakie najlepiej polecacie do komfortowej jazdy i żeby zbytnio nie bujało? Wiem, że Sachs są dobre, ale i też drogie
m50kD Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Jakieś niebieskie, więcej o nich pisałem tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_zamienie_amortyzatory_sprezyny_sportowe_na_zwykle_komfortowe-t116835.0.html w ogóle nie wiem czy nie są zamontowane na ori amortyzatorach, bo może tak jest... ale dziś widziałem tam (ledwo bo ledwo) naklejkę jakąś GT... (nie wiem dokładnie co poza niebieskim G na zółtym tle było i czy to było T, wtedy ewentualnie mogły by to być German Technology ).
Rekomendowane odpowiedzi