Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co sądzicie o oponach Uniroyal? Co innego możecie polecić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomaoc, muszę kupić opony 205/60/15 czytałerm na necie o Uniroyalach, czy możecie coś o nich powiedzieć? Może coś innego zaproponujecie?

Opublikowano

jak kupilem niunie stala na Uniroyalach. i powiem szczerze nie polecam. strasznie kiepska przyczepnosc na zakretach. w miare razily sobie tylko z aquaplaning-iem na autostradzie..

Opublikowano

podzielam zdanie Shillera też kupiłem niunie stała na uniroyalach i fakt straszne są... ja znów na mokrej nawierzchni miałem problem z przyczepnością przy ruszaniu naprawde delikatnie trzeba było ruszać zeby nie zerwało hamowanie na mokrej nawierzchni też straszna lipa strasznie sie ślizgaly wolałbym wsadzić jakieś kleberki albo miśki ;]

Opublikowano

kleberki albo miśki ;]

w tej kategorii cenowej to pomysl lepiej nad Fulda. ale oczywiscie najlepiej by bylo dorzucic troche i Dunlopki zalozyc

Opublikowano

kleberki albo miśki ;]

w tej kategorii cenowej to pomysl lepiej nad Fulda. ale oczywiscie najlepiej by bylo dorzucic troche i Dunlopki zalozyc

tutaj akurat kolega pyta o oponki nie ja ;] ja narazie jeszcze przejeżdże na pirelkach ten sezon i wymiana w przyszłym wtedy będe sie zastanawiał i studiował dokładnie opinie na temat oponek ;] ale dzięki za rade ;]

Opublikowano

ale to nie jest rada dla ciebie tylko kontrargument. bo ty polecales my "kleberki albo miśki" a te sa jeszcze gorsze niz Uniroyala

Opublikowano

Ja jeżdże 1,5 roku na Uniroyalach Rallye 550 - kupiłem nowe. Oponki są super świetnie się sprawują na mokrej jak i suchej nawierzchni. Podchodziłem do nich sceptycznie bo zawsze jeżdziłem na Dunlopach albo Goodyearach , ale znajomy mnie namówił i jestem jak narazie bardzo zadowolony. :grin:

Opublikowano

Ja też mam dobre wrażenia z jazdy na Uni..., ale było to wiele lat temu, więc może jakość się zmieniła.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki panowie, może następnym razem mnie ktoś przekona do uniroyala, narazie zakładam danlopki :a4fan:

Opublikowano

Uniroyal Rallye 550 to jedyne tanie opony, które się załapały do czołówki ("szczególnie godne polecenia") w teście ADAC 2007.

Oto tabela rozmiaru 205/55: http://www.roadlook.pl/bezpieczenstwo/adac-test-letnich-opon-2007-czesc-ii-205-55-r-16-v.html

Ja kupiłem i jestem zadowolony. Na suchym nieźle, na mokrym idealnie.

Nie porównywałbym raczej Uniroyala z Dunlopem, bo to inna półka cenowa.

Opublikowano

Uniroyale raczej mi nie podchodza na poprzednim aucie miałem własnie te oponki i troszpe popadało i jazda była mniej konkretna :kwasny:

ja zastanwaiam sie miedzy Godyear F1 i Toyo .. http://oponytanio.pl/start.html - moze ty cos znajdziesz duzy wybór i tanio ..[ nei rekalmuje po prostu znajomy mi podesłał linka i ceny sa dobre ] ;)

Opublikowano

dokladnie jak kolega wyzej napisal ja tez mialem nieprzyjemne doznania jezdzac na unirojal w deszczowne dni i wiecej ich niezapodam

Opublikowano

dokladnie jak kolega wyzej napisal ja tez mialem nieprzyjemne doznania jezdzac na unirojal w deszczowne dni i wiecej ich niezapodam

Ale czy to były właśnie Rallye 550?

Opublikowano

nie, ale napewno i tych bym teraz niezalozyl choc ladnie wyglada bieznik tych opon.

jak dlamnie uniroyal odpada w 101% pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

Nie miałem lepszych opon na deszcz od Uniroyal 550 , wcześniej jeździłem na Dunlopach SP Sport 01 - naprawde na deszcz były dużo gorsze.

Opublikowano

nie, ale napewno i tych bym teraz niezalozyl choc ladnie wyglada bieznik tych opon.

jak dlamnie uniroyal odpada w 101% pozdrawiam :a4fan:

Prawie każdy producent miał jakiś kiepski produkt.

Fakt, ze Volvo S40 było słabe nie znaczy, że nie ma sensu kupować S60. ;)

Sam kiedyś miałem koszmarne Dunlopy. Niestety nie pamiętam nazwy serii.

Opublikowano

ja poleciłbym Goodyear Excellence. aktualnie na nich jeżdzę. na deszcz rewelacja, tną wode dobrze ;) ładnie się trzymają a do tego są ciche.