hapa666 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Witam w poprzednim w wątku pytałem się Was jakie alusy 17" czy 18" zdecydowałem się na 18" I tu mam pytanie jeśli założę felgę 18'' ET 35, otwór centrujący: 66,6 mm do tego oponę 225/40 czy to (na zdjęciu powyżej koła, czerwone ze śrubą, nie wiem jak co się fachowo nazywa bo nie jestem mechanikiem) nie będzie przeszkadzać przy skrętach? i czy nie będzie ocierać o oponę? Pozdrawiam
Jaszczur87 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 kolego wydaje mi się że będzie ok bo wiele osób ma takie ET i rozmiar opony zastanawia mnie bardziej otwór centrujący bo masz o około 9 mm za duży radził bym kupić pierścienie centrujące bo śruby będą dostawać w kość
hapa666 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 a jakie byś radził ? na allegro coś takiego znajdę ??
soolek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Mam 18x8' ET 35 z oponą 225/40/18 i zawias -35/-35 i nic nie trze.
Patrikos28 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 pytanie jak Ci sie udało założyć felgę z otworem centrującym 66,6mm skoro piastę audi ma ok 57mm przecież od razu było widać że felga za luzno wlazła na piastę :gwizdanie: kup pierścienie centrujące - mogą być z allegro A co do samej sprawy z obcieraniem to nic nie będzie obcierać
hapa666 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 pytanie jak Ci sie udało założyć felgę z otworem centrującym 66,6mm skoro piastę audi ma ok 57mm przecież od razu było widać że felga za luzno wlazła na piastę :gwizdanie: kup pierścienie centrujące - mogą być z allegro A co do samej sprawy z obcieraniem to nic nie będzie obcierać Ja jeszcze nie założyłem bo dopiero mam zamiar i chciałem się upewnić czy nie będzie stwarzać to jakiegoś problemu
Szamek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 tak jak koledzy mówią pierścienie centrujące (sam mam felgi od mercedesa i jeżdżę na pierścieniach z allegro i jest ok) i będzie
Rekomendowane odpowiedzi