lagadula Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Ktoś może podpowiedzieć jaka powinna być własciwa wartość korekcji wtrysków wg. Vag-Com ? Koledze pokazuje na dwóch prawie dobrze, ok -45/-15 a na czterech mocno powyżej zera jak 6.0, lub wiecej.
zieluch Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dużo za duże ja mam do wymiany wtryskiwacze przy takich korekcjach http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t113269.0.html;highlight=bkn Ogólnie max co może być to +- 0.4
lagadula Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Ok, no to wiemy. Dymi na jałowym również. Dwa wtryski dobre, reszta kosmicznie rozjechana. Ktoś ma dojscie do wtrysków ?
AndyN Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 I pewnie oleju przybywa? Szukaj na a6klub.pl. Tam jest więcej o tych silnikach
lagadula Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Oleju raczej nie przybywa, nie wiem, nie mój wóz, kolegi. Dzieki za pomoc.
AndyN Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Po wymianie wtrysków warto wymienić olej. Oleju przybywa gdyż miesza się z niespalonym paliwem. A przez to traci swoje właściwości smarne.
Rekomendowane odpowiedzi