adaminta Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 a czy wymieniłeś przewody , kopułkę i palec?
SebaMC Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 VAG nic nie wykazał... No dokładnie, dzisiaj kupiłem kopułke i palec, rozkręciłem wszystko a tu pupa.. nie pasuje nowa, koleś w sklepie musiał się pomylić i palec dał za długi, a kopułka miała w innym miejscu taki 'bolec'. Co do starej kopułki to już nadszedł jej koniec, a palec to w ogóle katastrofa, wypalony na maxa . Jutro jade wymienić niepasujące części więc napisze czy to było przyczyną. Co do ceny to za palec + kopułka (beru) i 2 zaciski (które kosztowały jakieś 4 zł) zapłaciłem nieco ponad 50 zł
SebaMC Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 No mój był Sagem już wymieniony, więc mam nadzieje, że to by było na tyle .
basik9634 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja ci pisałem ze to kopulaka i i inni ci to samo pisali tak ze zaczyna sie naprawy od najtańszego i najbardziej oczywistego
adaminta Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 i od kopułki i palca trzeba było zacząć kolego, tak jak większość klubowiczów pisała. ja miałem podobny problem z szarpaniem, po wymianie tych elementów jest ok.
SebaMC Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Tyle, że takich informacji typu ' kup to wymień to ' miałem mnóstwo i wymiana wszystkich tych el. kosztowała by dosyć sporo. Tak więc na szarpanie pomogły świece a na zapalanie kopułka i palec. Dzięki wszystkim za pomoc, temat uważam za zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi