NOKIA62 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 witam mam pytanie posiada ktos moze ten silnik z instalacja gazowa prosze o odpwiedz jak sie sprawuje itd
Buba Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 220,250KM czy coś podkręconego? a widziales s4 z taka moca??
NOKIA62 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 glownie chodzi mi o s4 ale moze ktos posiadal taki motor w a6
d4rk Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Ja kiedyś montowałem Niemcowi do A6 Allroda C5 i było ostatnio na przeglądzie po roku i bardzo był zadowolony. Niestety już nie pamiętam jakie miał spalanie, ale ogólnie to w ciągu roku zrobił niecałe 40tys. km.
NOKIA62 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 kolego Nowotczyński co proponujsz do takiej mocy plus jakies mody???
Buba Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 byl juz temat o instalacji do s4, nawet jest taka eSa na forum, wystarczy
Nowotczyński Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Mówiąc o 2,7 bit,nie myślałem o S4,nie interesuje mnie to.Miałem na uwadze tylko i wyłącznie tą jednostkę,a gdzie jakie to ma znaczenie.Osobiście gazowałem 220-225KM z tego co pamiętam i 300KM.Auto dosy wymagające ze względu na ograniczoną ilośc miejsca.Co proponuję?Ja to oczywiście że proponuję to co montuję,ale mam świadomośc że jest wiele dobrych instalacji na naszym rynku.
Buba Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Mówiąc o 2,7 bit,nie myślałem o S4,nie interesuje mnie to.Miałem na uwadze tylko i wyłącznie tą jednostkę,a gdzie jakie to ma znaczenie.Osobiście gazowałem 220-225KM z tego co pamiętam i 300KM.Auto dosy wymagające ze względu na ograniczoną ilośc miejsca.Co proponuję?Ja to oczywiście że proponuję to co montuję,ale mam świadomośc że jest wiele dobrych instalacji na naszym rynku. Ale jako spec powiedz co Ty osobiscie bys wsadzil za podzespoly. liczmy z zapasem auto ma ok 350KM po programie i jakichs pierdolach. Dobry zestaw ktory sie nie wysra i bedzie ladnie chodzil w wcalym zakresie obrotow. teoretyzuje oczywiscie bo zaraz bedzie "skad ty 350KM wziales"
rafi_a4 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 jak bylem na przegladzie lpg to wsadzali do a6 230PS instalacje BRC - pozniej sie pytalem tego kolesia czy jest zadowolony i powiedzial ze jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi