majkel_majki Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Witam. Czy któryś z Kolegów mógłby podpowiedzieć jak zdjąć tapicerkę progu wewnątrz auta? Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać, a nie chciałbym niczego połamać.
Miszka82 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 chodzi Ci o plastik przy progu od wewnątrz auta ? przód czy tył ? przód jest na śrubach i na wciski a tył o ile dobrze pamiętam to na same wciski ale trzeba to robić z bardzo dużym wyczuciem, ja za mocna szarpnąłem i pękło
majkel_majki Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 Dzięki dokładnie, listwa przy progu wewnątrz auta z przodu. Udało mi się to zrobić i przy okazji niczego nie połamać, tak więc dla potomności: listwę progową wewnątrz kabiny ściągamy: - po odkręceniu małego kawałka listwy przy podstopnicy- 2 śruby - ciągniemy zdecydowanie do góry, broń Boże w bok bo połamiemy zatrzaski Może komuś się przyda, szczerze mówiąc sama operacja jest prostsza niż się wydaje
pawelwor Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dzięki dokładnie, listwa przy progu wewnątrz auta z przodu. Udało mi się to zrobić i przy okazji niczego nie połamać, tak więc dla potomności: listwę progową wewnątrz kabiny ściągamy: - po odkręceniu małego kawałka listwy przy podstopnicy- 2 śruby - ciągniemy zdecydowanie do góry, broń Boże w bok bo połamiemy zatrzaski Może komuś się przyda, szczerze mówiąc sama operacja jest prostsza niż się wydaje Niekoniecznie, moja pękła (i to bardzo), a ciągnąłem do góry... ruletka
loco87 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Progi zazwyczaj pękają taki plastik...tandeta...
majkel_majki Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 Widocznie ja miałem dużo szczęścia- ściągane na czuja na mrozie
Rekomendowane odpowiedzi