Skocz do zawartości
IGNOROWANY

S6 C5 czy A6 2.7BiT? Co lepsze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

somes a8 4.2 z q albo s8 nie rozdrabniaj się :good:

Opublikowano

somes a8 4.2 z q albo s8 nie rozdrabniaj się :good:

lochaaa :kwasny:

jak dla mnie

-330d

-b6 1.8t BEX

-5 GTI 2.0t to niewiem czy by ci odpowiadało , ale jazda tym sprzętem to naprawde przednia zabawa :wink4:

6MKJA.jpg

xe1v0.jpg

Opublikowano

miałem dziś okazją podotykać i pooglądać s6... muszę przyznać że ten bulgot to coś pięknego :kox: no i wypas :slina:

m5 e39 chodzi ladniej :gwizdanie:

Opublikowano

330d po lifcie :good:

204 w serii po chipie 270 KM i ogień

b7 3.0 TDi napewno bedziesz łykał

i elastyczność

330d Chip 140-245

zresztą tytuł "engine of the year" przez pare lat też troche mówi o tym silniku :)

rzędowa 6-stka dużo tańsza w utrzymaniu od widlastej z Audi

a jak chcesz miec 4x4 to zawsze możesz kupić X

Opublikowano

-5 GTI 2.0t to niewiem czy by ci odpowiadało , ale jazda tym sprzętem to naprawde przednia zabawa :wink4:

6MKJA.jpg

xe1v0.jpg

Oj to się zbiera, miałem okazję jeździć i polecam. Mam też A3 1.8T i nie ma jak Hot Hatch. :good: 170km w moim A4 nie daje tyle frajdy co 150-200km w hatchbacku. Tylko 4wd by się przydało, wczoraj robiłem donutsy na plaży bo +10 stopni było i zabawa z quattro przednia. :naughty:

Opublikowano

A może R32 :kox:

Aczkolwiek to tylyylko VW :tongue4:

Opublikowano

nie no bardzo mi sie widzi 3.0 od BMWu, ale takie zdania mnie zawsze powalaja...

a w czym jest tansza??? mniej oleju wchodzi czy ki ... :kox:

Opublikowano

A może R32 :kox:

Aczkolwiek to tylyylko VW :tongue4:

też o tym myślalem zeby r32 zaproponowac ale z niego niewiem czy coś wiecej się wykręci juz :mysli:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11582276 :slina: :slina:

No jak się nie da?? Zakładają do tego biturbo i wychodzi jakieś 500+KM. W Polsce też są firmy tym się zajmujące.

http://www.hgp-turbo.de/ --> niemiecki tuner.

Tutaj krótki filmik jak to jeździ i wygląda:

http://www.youtube.com/watch?v=otRLJpYrqRI

Opublikowano

nie no bardzo mi sie widzi 3.0 od BMWu, ale takie zdania mnie zawsze powalaja...

jak zwykle brońmy zaciekle swojego :decayed:

w niczym nie jest tańsza i nie jest mniej awaryjna, możesz spać spokojnie :wink4:

Opublikowano

jak zwykle brońmy zaciekle swojego :decayed:

w niczym nie jest tańsza i nie jest mniej awaryjna, możesz spać spokojnie :wink4:

ja bronie zaciekle? ciekawe. bardzo podoba mi sie silnik bmw (co napisalem) jesszcze bardizej podoba mi sie w wersji biturbo i spokojnie w ciemno bym zamienil auto na 335d ,

ale mialem nadzieje ze mnie uswiadomoisz w czym bedzie tansze??

bo awaryjnosc to nie jest "eksploatacja" wiec na czym bede mogl oszczedzic? :cool1: :cool1:

no chyba ze tak chciales rzucic luzne uwagi na temat "wydajemisie" .. to luz..

Opublikowano

golf to ostatnie co bym kupił :wink4:

miałem 4kę z awx'em i wnętrze w porównaniu do OOOO to dwie zupełnie inne klasy... szkoda tylko że takie chodliwe w tym czasie były ;(

Panowie proszę nie odbiegajcie od tematu :cool1:

330d to bardzo przyjemne autko i powiem szczerze że jak bym miał wybierać między tym a b7 to mogło by mnie przekonać tylko 3.0tdi Q choć na to raczej mnie stać jeszcze nie będzie.. o 335 już nie wspomnę :wink4:[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 19:37_________________________________________________

Oj to się zbiera, miałem okazję jeździć i polecam. Mam też A3 1.8T i nie ma jak Hot Hatch. :good: 170km w moim A4 nie daje tyle frajdy co 150-200km w hatchbacku. Tylko 4wd by się przydało, wczoraj robiłem donutsy na plaży bo +10 stopni było i zabawa z quattro przednia. :naughty:

ch...a się zbiera :naughty:

miałem z takim ostatnio przyjemność (V GTI) od świateł do świateł 3-4 razy i za cholerę nie potrafił mi odjechać więc nie wiem czym tu się ekscytować...

założenie mam takie że samochód wolę zakupić starszy i z większym wypasem niż nowszego golasa... no i przede wszystkim silnik który będzie mógł być sporo pogrzebany i w serii już nie będzie pozostawiał złudzeń :)

Opublikowano

upalać ? kumpel handluje furkami z USA i mialem okazje poupalac a8 4.2 300 km .. i daje rade sobie super..wystarczy ESP wyłączyć a tipta na S ..taka A8 z danych katalogowych jest cięższa o 100 kg od S6 C5

Opublikowano

upalać ? kumpel handluje furkami z USA i mialem okazje poupalac a8 4.2 300 km .. i daje rade sobie super..wystarczy ESP wyłączyć a tipta na S ..taka A8 z danych katalogowych jest cięższa o 100 kg od S6 C5

No ciagnie ladnie,ale bez przesady na kolana nie rzuca...

Opublikowano

No ciagnie ladnie,ale bez przesady na kolana nie rzuca...

czy ciągnie ładnie,czy nie,nieważne,ale jak gazem po oczach pierdolnie,to na kolana rzuci :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

taka A8 z danych katalogowych jest cięższa o 100 kg od S6 C5

to tylko dane katalogowe :cool1:

Ważyłem moje A4 i różnica wagi rzeczywistej od katalogowej, to prawie 100kg :gwizdanie: