Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Granatowy Muł (czarny bixenon na sprzedaż)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Na przodzie od pewnego czasu siedzą dzielone zupełnie czarne bixy, wiem wiem jeszcze kierunki powinny być ciemne ale chyba tego nie zrobię bo przymierzam się do srebrnych zespolonych bixów z dziennymi w miejscu długich. Postojowe były na LEDach ale po miesiącu zaczęła się robić choinka aż w końcu padły :thumbdown: i założyłem normalne żarówki.

Lampy idą NA SPRZEDAŻ

img0111ax.jpg

img0112ah.jpg

img0121ad.jpg

Opublikowano

ładne cacko :hi:

Opublikowano

Przecież za te lampy to dowód leci... Pomalowałeś odbłyśniki do długich na czarno :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Przecież za te lampy to dowód leci... Pomalowałeś odbłyśniki do długich na czarno :kwasny:

Kolego a zastanowiłeś się chwilkę nad działaniem bixenonów, które mam u siebie :mysli: Światła mijania i drogowe są NA JEDNEJ DUŻEJ SOCZEWCE, która ma przesłonę w momencie włączenia świateł drogowych przesłona się podnosi a światło z żarnika oświetla całą soczewkę. Ot cała filozofia :) A to, że dowód leci to wiem bo nie mam sprysków ani samopoziomu do tego :tongue4:

Opublikowano

Kolego a zastanowiłeś się chwilkę nad działaniem bixenonów, które mam u siebie :mysli: Światła mijania i drogowe są NA JEDNEJ DUŻEJ SOCZEWCE, która ma przesłonę w momencie włączenia świateł drogowych przesłona się podnosi a światło z żarnika oświetla całą soczewkę. Ot cała filozofia :) A to, że dowód leci to wiem bo nie mam sprysków ani samopoziomu do tego :tongue4

Aj, nie zauważyłem, że to bixy :gwizdanie:. Ale to tylko brakuje Ci sprysków, bo samo poziomowania nie trzeba u Ciebie :wink4:

Opublikowano

Valeo czy Bosch?

Opublikowano
  • Autor

Valeo czy Bosch?

I tu kolegę zaskoczę bo to ani Valeo ani Bosch :tongue4: to jest ori xenon z S4 wyprodukowany przez Hella a zmodyfikowany przez klubowego kolegę Gwerty :kox::naughty:

Opublikowano

a zaczepy na kierunki takie jak w valeo, czy takie jak w bosch?! :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a zaczepy na kierunki takie jak w valeo, czy takie jak w bosch?! :decayed:

No to teraz leżę bo nie mam pojęcia, szczerze powiedziawszy nawet nie wiedziałem, że była jakaś różnica pomiędzy kierunkami do lamp boscha a valeo. W każdym razie kierunki idą gratis z lampami bo to jakiś zamiennik depo na dodatek z uszkodzonymi zaczepami w jednym kierunku ale się trzyma bez problemu.

Opublikowano

a jaka cena? i piszesz, że może być problem z dowodem... czemu? ile wyjdzie ogarnięcie tego?[br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 22:20_________________________________________________no i czemu tak drogo?!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dłubania ciąg dalszy. Na dniach powinny wpaść wtryski 0.216 a później program, ciekawe ile wypluje :mysli: dodatkowo po drodze dojdą szmaciane kubełki i to na razie na tyle :)

Z chęcią przygarnę również lampki zespolone ori Valeo H7+H7 najlepiej na zamianę z moimi dzielonymi bixami :)[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 23:48_________________________________________________216stki na pokładzie, ksenon Valeo zespolony w garażu, półkubły w drodze i chyba to na tyle w tym sezonie :gwizdanie:

Opublikowano

ahu + 216 to tak może 125 max 130hp wyjdzie :hi:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 22:01_________________________________________________aha i jak jest teraz dymu co nie miara co?? :decayed:

Opublikowano

dopisz ze w bixie masz soczewki z Q7

w naprawde dobrym stanie z kładzioną przesłoną na silniczku, co daje efekt flesha.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

ahu + 216 to tak może 125 max 130hp wyjdzie :hi:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 22:01_________________________________________________aha i jak jest teraz dymu co nie miara co?? :decayed:

Właśnie w te 130HP celuje :) Co do dymu to przy pełnym bucie puszcze bąka ale spodziewałem się więcej dymu z tego co czytałem na forum. [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 21:35_________________________________________________Auto powoli szykuje pod młotek więc pewne niedogodności uzupełniam. Wczoraj wpadły nowe końcówki wydechu ponieważ stare odpadły gdzieś po drodze :thumbdown: a nowe są i tak lepsze, dł. 200mm, śr. 63mm

Fura trochę brudna ale cóż :gwizdanie:

20120212124651.jpg

Opublikowano

gdzie dorwales takie końcówki? :kox: :kox:

Opublikowano

Fajny wydeszek a jaka jest srednica rury ??

Opublikowano
  • Autor

Końcówki firmy WM Sport model R31 do kupienia tutaj http://allegro.pl/wm-sport-koncowka-tlumika-stal-nierdzewna-new-i2116327925.html

Wymiary wyglądają tak:

średnica montażowa: 65mm (aby zamontować ją w b5 TDI trzeba uciąć kolanka i dać jakąś redukcję bo średnica wydechu wynosi 50mm więc jest 15mm różnicy)

średnica wylotu: 63mm

długość końcówki: 200mm

Wcześniej miałem przyspawane dwie takie http://allegro.pl/koncowka-wydechu-tlumika-skosna-i2066404769.html ale one są zmontowane z dwóch rurek (wewnętrzna do przyspawania i zewnętrzna ozdobna) złączonych nitami i nity puściły od drgań i pospadały te ozdobne zostały same wewnętrzne czarne.

Opublikowano

A nie kopci później tyłu jak są końcówki na wprost?

• 1 rok później...
Opublikowano

Bardzo ładne a4;) Tylko dlaczego taka cisza w temacie od dawna? Zapowiadało się ciekawie