fayera Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Witam panowie. Miał ktoś może z tym felgami do czynienia lub słyszał o nich jakieś opinie. W Necie jakoś ciężko o nich zaczerpnąć informacji... 1
fayera Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 http://moto.allegro.pl/item948015645_pdw_nova_17_5x112.html to te
Dibo Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 To są jedne z tych bezmarkowych felg które jakiś czas temu "zalały" allegro. A sama nazwa PDW powstała żeby przekonać kupującego że są markowe a nie no-name. Często jest tak że nazwa taka jest tworzona na prośbę sprzedawcy/dystrybutora, który zamówił dużą partię. Dlatego też nie możesz znaleźć informacji o nich w sieci Co do jakości to ciężko powiedzieć gdyż nawet wśród takich felg trafiają się mocne i twarde. Możesz jedynie zaryzykować i je kupić.
KOval81 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 A mi się wydaje, że to zwykła imitacja OZ Canova - bardzo bardzo podobne O firmie nic nie ma, bo to pewnie jak większość ostatnio wypuszczonych wyjdzie i zajdzie Jak napisał Dibo - nie wszystkie no name to szajs, więc kto nie jeździł ten się nie wypowie - można się tylko domyślać. No - chyba że posłuchasz większościowej opinii - "kup ori, a nie podróbę"
fayera Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Z tego co pisał ten gościu sprzedający(znalazłem jego temat na forum "opel klub"coś tam) że felgi trwałe,ma je od roku i wszystko cacy(sprzedaje bo zmienia na 18'')
Dibo Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Na forum Mazdy ktoś nimi zainteresowany napisał że to firma australijska a produkcja felg Chiny/Tajwan.
fayera Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Na forum Mazdy ktoś nimi zainteresowany napisał że to firma australijska a produkcja felg Chiny/Tajwan. Ku...a jak zwykle :wallbash:chinole
Bartek85 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 http://pdwgroup.com/australia/index.html nie wiem co o tym myśleć to że robią je w Chinach to nic nie znaczy. spójrzcie np gdzie robione są Goodyear Eagle F1
Patryks25 Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 odświeżam temacik, panowie może już ktoś z Was posiadał bądź posiada felgi tej... "firmy"? nie ukrywam ceny podjebek atrakcyjne ale to jednak bezpieczeństwo.
humptydumpty Opublikowano 30 Września 2019 Opublikowano 30 Września 2019 W dniu 4.05.2019 o 21:29, Patryks25 napisał: odświeżam temacik, panowie może już ktoś z Was posiadał bądź posiada felgi tej... "firmy"? nie ukrywam ceny podjebek atrakcyjne ale to jednak bezpieczeństwo. Kupiłeś felgi tej firmy?
Patryks25 Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Nie, Jak będę miał kasę to na pewno kupię te podjebki.
KamilosDon Opublikowano 26 Lutego 2020 Opublikowano 26 Lutego 2020 kupiłem od nich felgi rok temu i do tej pory są w stanie niemal idealnym
Pi-Wa Opublikowano 6 Lipca 2023 Opublikowano 6 Lipca 2023 W dniu 26.02.2020 o 18:36, KamilosDon napisał(a): kupiłem od nich felgi rok temu i do tej pory są w stanie niemal idealnym W dniu 24.03.2010 o 20:52, Bartek85 napisał(a): http://pdwgroup.com/australia/index.html nie wiem co o tym myśleć to że robią je w Chinach to nic nie znaczy. spójrzcie np gdzie robione są Goodyear Eagle F1 właśnie się natknąłem na te felgi na allegro, czekam na swoje A3 limusine 8Y i chciałbym letnie osadzić na 18stkach od PDW a oemowe 17stki zostawić na zimówki. zajrzałem na ich stronę: chwalą się certyfikatem tuv więc nie mam żadnych pretensji.... jak odbiorę swoje a3 to chyba je kupię i po jakimś czasie dam znać
dekiel 13 Opublikowano 7 Lipca 2023 Opublikowano 7 Lipca 2023 W dniu 6.07.2023 o 10:16, Pi-Wa napisał(a): właśnie się natknąłem na te felgi na allegro, czekam na swoje A3 limusine 8Y i chciałbym letnie osadzić na 18stkach od PDW a oemowe 17stki zostawić na zimówki. zajrzałem na ich stronę: chwalą się certyfikatem tuv więc nie mam żadnych pretensji.... jak odbiorę swoje a3 to chyba je kupię i po jakimś czasie dam znać Masz zdjęcia wewnętrznej strony tych felg ?
PioterB9 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Cześć, wracam do tematu. Ktoś kto ma/miał felgi firmy PDW może podzielić się swoją opinią na ich temat? Jak z jakością i trwałością?
Rekomendowane odpowiedzi