mA4ciek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 nowak jesteśmy w jednej warstwie społecznej, też studiuje, nie pracuje a na uczelnie mam może 3km, a rocznie robie podobne przebiegi hehehe, dawaj 1BE, zobaczymy jak będzie stało. I dodaj nowe foty jak już stoi na "oklepanym wzorze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 za ok 10-14 dni bedzie 1be zalozone przez ten czas jeszcze posmigam na glebie teraz jak tak zalozylem te 19" to wydaje mi sie jednak ze 20" by weszlo na jakims profilu 225/30 czy tam 235/25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 za ok 10-14 dni bedzie 1be zalozone paczka pójdzie dopiero we wtorek, rano wyjeżdżam do Tbg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 nie ma problemu az tak mi sie nei spieszy ... po prostu chce to zalozyc w ciagu ok 2 tyg ;p bo juz czekaja wachacze i inne nowe rzeczy do wymiany wiec odrazu wymienie amory + sprezyny kase posle na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Panie nowak;p wiedzialem ze kupisz Pan zawieche od Pana Tomka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 taaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 taaa Paweł ..a jak tam straty mocy podczas toczenia sie na 19 ' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 ja nie widze roznicy.... ale niedlugo jade na kreske stanac z autami z ktorymi stawalem na 17" i sie okaze czy mam racje ale w sumie rozmiar calego kola podobny szerokosc ta sama masa kol jest tez chyba taka sama wiec jesli sie zmulil to napewno nie duzo.... ciutke sie pogorszyl komfort ale naprawde malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/odp_100_tuning_ahoy_rotterdem-t48665.0.html;msg498117;boardseen#new Luknij tą czarną RSe .. ma takie riale jak Ci kiedyś proponowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 no no ... kozackie ja podejrzewam ze i tak za sezon zmienie felgi wiec temat o szukaniu felg znowu otworzymy [br]Dopisany: 18 Październik 2008, 09:41_________________________________________________ps. na 1 stronie na dole pierwszego postu ( prawie na samym dole ) dodalem 4 fotki mojej "s4" na 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 ogólnie nie wygląda źle ale widać tam na zdjęciu z furą Topora, że krawężników się boisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 wszystko si jak trzeba,poleruj wydech (tylko go nie zmieniaj),grill rs4 i jest kox więcej nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 wszystko si jak trzeba,poleruj wydech (tylko go nie zmieniaj),grill rs4 i jest kox więcej nie trzeba Tylko powywalej zbędne graty z tego wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 ostatnio iswiadomilem sobie ze profil 45 to jest balon wszytscy co jezdza na 17 pieja ze to niski profil;p a to g**** prawda .;p wystarczy spojrzec na fure Nołwaka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Nowak_zg pomysl o dystansach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 wiecie co ... zmienilem juz bardzo duzo a lista ciagle mi sie wydluza zamiast malec teraz musze skonczyc audio zmienic grill na rs4 znalezc progi z s4 i kupic koncowke tlumika z passata b6 ( te grube rurki lekko zagiete w dol ... takie jak mial kolega Maxxx z forum ) wymienic na dniach wszystkie wachacze amory i sprezyny oraz naprawic plywak bo sie skopal potem daszek od rs4 i na kiedys sobie odloze nowe fotele i kiere z rs4 b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 i na kiedys sobie odloze nowe fotele i kiere z rs4 b7 OO ja bym chcial dwa przednie z RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-adek Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Nowe felgi są cudowne, zawsze o takich marzyłem, jak będę brał to takie same ale 18" narazie jednak poszedłem w moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 i na kiedys sobie odloze nowe fotele i kiere z rs4 b7 OO ja bym chcial dwa przednie z RS ja tez .... ale nei chce byc pierwszy z przekladaniem bo nie wiem czy mi sie zmieszcza na szerokosc i jak jest z szynami i potem sterowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambus Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Ładna furka ale jakos nie moge sobie przypomniec czy gdzies cie widzialem w zielonce pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi